2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
Canım çok sevindim Rabbim kucağına da almayi nasip etsin hepimize tabii.cinsiyet de ayrı bi mutluluk olmuş. Çok sevindim inşallah darısı bana

Canim ozel selcukluya gidiyorum ikinci gebeligim brnim once nil hanima gidiyodum simdi hikmet beye gidiyorum
[/QUOTE]
Tesekkurler canim
Amin... Saglıklı,ve huzur dolu yaşamak nasib olsun sonuna kadar
Aminn tesekkur ederim hepimiz insallah
Kizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
hayirli olsun cok guzel bi kiz bi erkek

@ akcaa canim ben sordum bugun doktora bana fitili kesebilirsin artik dedi.tup bebek merkezi de 12. Haftadan sonra kullanmayin dedi.o topak topak dokulmeleri sordum benimki crinone du o markada oluyor normal dedi.daha oncede firmaya sikayette bulunmus bu dokulmeleri firma inatla kabul etmiyormus.ama en azindan neyseki normalmis.hatta renk degisik olabilirmis kahverengi yesil falan.

İnsallah iyilerdir canim Rabbim onlari korusun insallah...yaz gelince belki cinsiyetlerinide ogrenirsin hem :)
Dün gittim canım doktora ikiside iyi maşallah ama ultrasonda 1 hafta geriden geliyorlar ve aralarında 2 gün fark var.
folic asidi bıraktırdı ve vitamine başlattı kan ve idrar tahlili verdim 2 hafta sonra çağırdı
hayırlısı bakalım.

Kızlar slm bugün ense kalınlığı için gittim normal ciki cok sukur kanda verdim ama 1 haftada çıkarmış bebekler arasında da 1 gün varmış. 11 hafta 4 günlik dedi nasıl oluyör ya...bugun 12. Hafta ya girmem gerek aslında.

Ben karıştırmisim şimdi gebelik hesaplamaya baktım 11+0 diyor kuzucuklarımiz iyi olsun hep....

Ben karıştırmisim şimdi gebelik hesaplamaya baktım 11+0 diyor kuzucuklarımiz iyi olsun hep....
önemli değil zaten ultrason ile uyuşmayabiliyormuş hafta benim 1 hafta geride cıktı ama doktor önemli değil dedi
bebeklerin arasında da 2 gün var ve her sey yolunda dedi

Allahim nasil bir dis agrisidir nasil bir acidir bu dayanamiyorum artik yarin disimi cektirmeye gidicem ..insallah bebeklerime bisey olmaz

Goxun aydin cnm.allah gonlune gore vermis.isallsh benimde biri kiz olurr cok istiyorum.yarabbim bana da nasip eder isallah

Dis sgrisi fena. Benim kaplamalarda iki gundur ağrıyor
Hemde ne fena Allahim dusmanima vermesin 1 haftqdir gecem gunduzum karisti artik dayanacak gucum kalmadi..disim ortadan ikiye ayrildi bir taraf sallaniyor ,bisey yerken diger tarqflada yesem kirilan dis ikiye ayriliyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…