Maşallah allahım mutluluğunuzu bir omur boyu kat be kat arttırsın inşallah.sağlıkla kucağına al inşallah.Kizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
Gozun aydin canim cok sevindim :) Bizde de birisi erkege benziyor dedi ama henuz kesinlesmedi.Kizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
Canım çok sevindim Rabbim kucağına da almayi nasip etsin hepimize tabii.cinsiyet de ayrı bi mutluluk olmuş. Çok sevindim inşallah darısı banaKizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
[/QUOTE]Canim ozel selcukluya gidiyorum ikinci gebeligim brnim once nil hanima gidiyodum simdi hikmet beye gidiyorum
Aminn tesekkur ederim hepimiz insallahAmin... Saglıklı,ve huzur dolu yaşamak nasib olsun sonuna kadar
hayirli olsun cok guzel bi kiz bi erkekKizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
Kızlar Günaydın bebisler Günaydın yaşasın kar tatili oh be tatil ne güzeeeeel.Yarın kontrole gitcem nasipse ve ikili test yapılacak 11. Hafta bitimi.sizlere sordum acaba erken değilmi diye ama cvp vermediniz [/Q
yazını okumuştum canım da ben bilmiyorum.
Aaaa çok güzel biri kız biri erkek çok sevindim sonuna kadar saglıklı olur inşaallah,maaşallahKizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
yaa çok sevındım masallahhh bebişlereKizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
aaa canım çok sevindım benım gıbısın sende ...Kizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
Dün gittim canım doktora ikiside iyi maşallah ama ultrasonda 1 hafta geriden geliyorlar ve aralarında 2 gün fark var.İnsallah iyilerdir canim Rabbim onlari korusun insallah...yaz gelince belki cinsiyetlerinide ogrenirsin hem :)
önemli değil zaten ultrason ile uyuşmayabiliyormuş hafta benim 1 hafta geride cıktı ama doktor önemli değil dediBen karıştırmisim şimdi gebelik hesaplamaya baktım 11+0 diyor kuzucuklarımiz iyi olsun hep....
Goxun aydin cnm.allah gonlune gore vermis.isallsh benimde biri kiz olurr cok istiyorum.yarabbim bana da nasip eder isallahKizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
Dis sgrisi fena. Benim kaplamalarda iki gundur ağrıyorAllahim nasil bir dis agrisidir nasil bir acidir bu dayanamiyorum artik yarin disimi cektirmeye gidicem ..insallah bebeklerime bisey olmaz
Hemde ne fena Allahim dusmanima vermesin 1 haftqdir gecem gunduzum karisti artik dayanacak gucum kalmadi..disim ortadan ikiye ayrildi bir taraf sallaniyor ,bisey yerken diger tarqflada yesem kirilan dis ikiye ayriliyorDis sgrisi fena. Benim kaplamalarda iki gundur ağrıyor
Canim senin adina cok cok sevindim hayirli olsun...Kizlar doktordan geldim biraz once.ense olcumleri iyi cikti masallah.veee bende cinsiyet ogrendim nihayet.biri kiz biri erkek.cok mutluyum cok.
Gecmis olsun canim.Allahim nasil bir dis agrisidir nasil bir acidir bu dayanamiyorum artik yarin disimi cektirmeye gidicem ..insallah bebeklerime bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?