2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Hayırlı olsun gebeliğin ve bebişlerin

tamam çok sağ ol. ben biraz netten baktım da bebeğin doğduğu tarihten itibaren ücretsiz izne ayrılmalısınız yazıyordu bir yerde.ben de temmuzda doğarsa temmuzda mı ayrılmak gerekiyor acaba diye düşündüm.doğum belgesi istiyorlarmış çünkü.neyse bakalaım daha çok var.inşallah hayırlısıyla doğsun bebişler de:)

12.haftada cinsiyet öğrendiniz mi siz peki?

Merhabalar ikiz anneleri bir sorum olacak hepinize
Nasıl bir beşik almayı düşünüyorsunuz, yada aldınız? Ben karar veremedim de...

Geçmiş olsun cnm sonunda Kurtulmuşun içini ferah tüt bişey olmaz inş. Basında kurtulduğun iyi oldu boşver ...

Erken biliyorum ama insan heves ediyor işte, birde zaman su gibi geçiveriyor

Merhabalar ikiz anneleri bir sorum olacak hepinize
Nasıl bir beşik almayı düşünüyorsunuz, yada aldınız? Ben karar veremedim de...
Bende karar veremedim ama bir an önce her şeyi almak istiyorum zaten 27 . Haftadan ititbaren cok ağırlaşıyormus ikiz gebeler bu yüzden son ana bırakmak istemiyorum. Park yataklar cok büyük, ben büyük ihtimal beyaz orta boy mobilya beşik alırım diyorum.

Haklısın ikiz olduğundan şiş şiş gezmemek için şimdiden her şeylerini yavaş yavaş hazır etmek lazım. Evet bende küçük yatakları seviyorum ama çabuk büyüyorlar iki kere masraf yerine bir kere alırım diye düşünüyorum ama herkesin kendi görüşü tabi ki

Zaten 27.haftadan sonra dr istirahat veriyor ve sizde derman kalmuyor ayakta durunca sanci ve aci oluyomys o nedenle erken tapilmali ancak brn 5. Ay alisveris icin en ideal ay derima alisveris listeniz hazir olduktan sonra cikip almak kolay olur diye dudunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…