Hayırlı olsun gebeliğin ve bebişlerinBen bu hafta gittim en son 7. hafta gitmiştim dr benimde hiç kiloma tansiyonuma bakmadı.Birde 7 haftalıkken tek görünüyodu bebeğim bu hafta ikiz olduğunu öğrendik.3 hafta sonra tekrar gidicez. Detaylı ultrason 20.haftada oluyormuş ikili testi banada yapmadı yapılmıyor dedi zaten herkes inanmayın diyor %10 luk doğruluk payı var diyorlar Allahım yardımcımız olsun sag sağlim alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi
tamam çok sağ ol. ben biraz netten baktım da bebeğin doğduğu tarihten itibaren ücretsiz izne ayrılmalısınız yazıyordu bir yerde.ben de temmuzda doğarsa temmuzda mı ayrılmak gerekiyor acaba diye düşündüm.doğum belgesi istiyorlarmış çünkü.neyse bakalaım daha çok var.inşallah hayırlısıyla doğsun bebişler de:)Ücretsiz izni istediğin zaman alabilirsin. Doğum zaten yaz tatiline geliyorsa izin kullanmazsın. doğumdan sonra 8 hafta izin hakkın var. Eylülde ücretsiz izin alırsın istersen.
bir de ikiz gebeliklerde doğum öncesi 8 değil 10 hafta erken başlıyor izin. Bugün kontrolüm vardı. 30. haftada resmen izne ayrılabilirsiniz dedi. Zaten 27. haftada rahatsızlıklar başlıyor, dedi. Bakalım göreceğiz.
12.haftada cinsiyet öğrendiniz mi siz peki?12. ile 14. hafta arası ayrıntılı ultrasona gitmiştik. 21. hafta tekrar gideceğiz. Perinatolog adı verilen bir uzmana gittik. Doçentti doktor ve ayrıntılı bir cihazı var. Dört boyutlu ve renkli bir ultrason kontrolü yapıyor.
Ense kalınlığı gibi ölçümleri kendi doktorun da ultrasonla hemen yapıyor. Testler yerine ayrıntılı ultrasona gidiyorsun işte o da dört boyutlu. En ufak ayrıntıya kadar görüyorlar cinsiyet dahil :)
14. haftanın içindeydik , kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkek dedi. Bu hafta kesin olduğunu öğrendik. Allah her isteyene gönlündekini versin. Önce sağlıkla tabi...12.haftada cinsiyet öğrendiniz mi siz peki?
ne kadar güzel:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.14. haftanın içindeydik , kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkek dedi. Bu hafta kesin olduğunu öğrendik. Allah her isteyene gönlündekini versin. Önce sağlıkla tabi...
Teşekkürler seninde hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun gebeliğin ve bebişlerin
Canim bende ogrendim 14.haftada14. haftanın içindeydik , kesin olmamakla birlikte bir kız bir erkek dedi. Bu hafta kesin olduğunu öğrendik. Allah her isteyene gönlündekini versin. Önce sağlıkla tabi...
Doktor banada bu hafta 1 ay sonra gel dedi..nasil gececek zaman ya...gittigimde bende isallah yavrucaklarimin cinsiyetletini ogrenirimCanim bende ogrendim 14.haftada
Canim bizde 9 haftaligiz ve 12 - 13. HAFTA TEKRAR GIDECEGIM INSALLAH IYI OLDUKLARINI VE CINsIYETLERINI DE OGRENIRIZDoktor banada bu hafta 1 ay sonra gel dedi..nasil gececek zaman ya...gittigimde bende isallah yavrucaklarimin cinsiyetletini ogrenirim
Geçmiş olsun cnm sonunda Kurtulmuşun içini ferah tüt bişey olmaz inş. Basında kurtulduğun iyi oldu boşver ...Sagol canim gittim disciye kirilan ve sallanan tarafi cekti koklere bisey olmamis neyseki kaplama yapilacak martta...simdide cekildigi icin agri var baya ama en azindan sirekli ikiye ayrilmiyor...cok sukur insallah yarin agri tamamen gecer apse baslangici vardi o da iner insallah...Bu hamileligimde basima gelmeyen kalmadi
Daha cokkk erkennnnMerhabalar ikiz anneleri bir sorum olacak hepinize
Nasıl bir beşik almayı düşünüyorsunuz, yada aldınız? Ben karar veremedim de...
Daha çok erken ben şimdilik bişey almayi düşünmüyorum ama ilerde alırsam park beşik alırım heraldeMerhabalar ikiz anneleri bir sorum olacak hepinize
Bende karar veremedim ama bir an önce her şeyi almak istiyorum zaten 27 . Haftadan ititbaren cok ağırlaşıyormus ikiz gebeler bu yüzden son ana bırakmak istemiyorum. Park yataklar cok büyük, ben büyük ihtimal beyaz orta boy mobilya beşik alırım diyorum.Merhabalar ikiz anneleri bir sorum olacak hepinize
Bence de oyun parkı çok moda ve kullanışlı hem katlanabilirPark yatak harika fikirrr
Haklısın ikiz olduğundan şiş şiş gezmemek için şimdiden her şeylerini yavaş yavaş hazır etmek lazım. Evet bende küçük yatakları seviyorum ama çabuk büyüyorlar iki kere masraf yerine bir kere alırım diye düşünüyorum ama herkesin kendi görüşü tabi kiBende karar veremedim ama bir an önce her şeyi almak istiyorum zaten 27 . Haftadan ititbaren cok ağırlaşıyormus ikiz gebeler bu yüzden son ana bırakmak istemiyorum. Park yataklar cok büyük, ben büyük ihtimal beyaz orta boy mobilya beşik alırım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?