2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Acaba sütümüz yetecek mi? yetse bile süt pompası almak gerekiyor diye duydum alacak olanlar var mı

Doğru söylüyorsun çabuk büyüyorlar. Benim yerim yok iki tane olunca bir de:) sığdıramam odama iki beşiiği. Ben de araba konusuda karsrsızım iki araba alayım diyorum birleştirme aparatı da varmıs bazı markalarda. Güzel heyacanlar bunlar inşallah hepimiz için güzel sağlıklı gebelik ve doğum süreçleri olur:)

Listeyi de cinsiyetleri öğrendiktrn sonra hazırlayıp dediğin gibi 5. Ay iyi hem biraz hava da ısınmış olur:s rahat rahat gezio alışverişimizi yaparız inşallah

Valla artık herşeyin ikilisini alıcaz elimiz mahkum. Arabalara baktık bizde ama pek içimize sinmedi öncelik beşik diye düşünüyoruz. Birde hastane çıkış setini seçmeye çalışıyoruz ilk olduğu için pek bilgimiz yok. Amin inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza bebişlerimizi

Listeyi de cinsiyetleri öğrendiktrn sonra hazırlayıp dediğin gibi 5. Ay iyi hem biraz hava da ısınmış olur:s rahat rahat gezio alışverişimizi yaparız inşallah
Yaniii aceleye gerek yok bence oncelikle onlarin gelisimleri biraz daha buyusunler hareketlendinler biz bu sayede daha icimiz rahat ederek alisveris yapariz suan aklima bilegelmiyo alisveris sonrasi kolayy

Yaniii aceleye gerek yok bence oncelikle onlarin gelisimleri biraz daha buyusunler hareketlendinler biz bu sayede daha icimiz rahat ederek alisveris yapariz suan aklima bilegelmiyo alisveris sonrasi kolayy
Acaba sütümüz yetecek mi? yetse bile süt pompası almak gerekiyor diye duydum alacak olanlar var mı
Pompa aklıma bile gelmedi açıkçası:) doktora sorarız ona göre alırız sanırım illaki almak gerekiyor mu ben bilmiyorum benim ilk gebeliğim ve bu konulara da açıkcası biraz uzağım. o yüzden sizde yardım isteyeceğim. listeyi hazırlarken paylasalım burda eksiklerimiz varsa birlikte tamamlarız hem.

Benim ikinci gebelihim onceki gebeligim tekil di bunlar ikiz olacak Rabbim nasip ederse oglum 10 yadindaa tabiki bilgileri paylasacagiz

Benimde ilk gebeliğim bende pek bilmiyorum valla en iyisi doktora sormak. İyi olur öğrendiklerimizi aldıklarımızı paylaşırız burdan:)

Kiz lar ikizlerde pompa gerekiyomus ben ilkinde hic gerrk duymadim ancak ikisi ayni anda emince sut doyurucu olmuyo miktar olarsk yani once emdireceksiniz butun sutunuzu sonra eger ac kalirlarsa bir ebikler uyurken veya emmedikleri zamanlarda sagip folaba koydugunuz sutlerinizi isitip icereceksinuz pimpa bunun icin gerekli daha ac kalirlarsa mama takviyesi kullanacaksiniz onemli nokta onlarin emmedikleri zamanlarda sutu sagip dondurucuda saklamak yaniiii hic ziyan etmeden depolamak ivin alacagiz fistiklarrrimmm

Benim ikinci gebelihim onceki gebeligim tekil di bunlar ikiz olacak Rabbim nasip ederse oglum 10 yadindaa tabiki bilgileri paylasacagiz
Benimde ilk gebeliğim bende pek bilmiyorum valla en iyisi doktora sormak. İyi olur öğrendiklerimizi aldıklarımızı paylaşırız burdan:)
O zaman ozlemveselo özellikle senden diğer deneyimli arkadaşlardan destek bekliyoruz. Maşallah birincisini baya büyütmüşssün, inşallah ikizlerden biri de kız olur:) 73selin73 öğreneceğimiz çok şey var irtibatta olalım:)

Hadi ya bir sürü de marka var bir ara gözüme carpmıştı hangisi iyi acaba? Neyse araştıracaz alacaz o zaman

Birde ben balık yiyemiyorum benim gibi yemeyen var mı çok lazım biliyorum ama sevmiyorum midem almıyor

var var :) ben balığı çok severdim ama şimdi kokusuna katlanamıyorum. hiçbir şeyden tiksinmedim ama bitek bu balığı yiyemiyorum. allah sonumuzu hayrede...

var var :) ben balığı çok severdim ama şimdi kokusuna katlanamıyorum. hiçbir şeyden tiksinmedim ama bitek bu balığı yiyemiyorum. allah sonumuzu hayrede...
Amin canım ben kokusunda değilim de işte zorla yemeye çalışıyorum, gerçi balık yiyemeyenlere cevizi çok ye o zaman diyolar doktorumda kavrulmamış ceviz ye demişti günde 1 avuç yiyorum inşallah yararı olur

ceviz ben de yemeye çalışıyorum ama görev gibi olunca zorlanıyo insan bi süre sonra. ağzımı buruştura buruştura yiyorum. allahım sağlık sıhhat versin evlatlarımıza...

ceviz ben de yemeye çalışıyorum ama görev gibi olunca zorlanıyo insan bi süre sonra. ağzımı buruştura buruştura yiyorum. allahım sağlık sıhhat versin evlatlarımıza...
Eee ana olucaz her şey evlatlar için napalım :) Amin canım

Selam kizlar nasilsiniz??? Bebislerin cinsiyetini ogrenenler hepinizinki bir kiz bir erkekmi yahu? :)

Kizlar ikuzlerde pompa gerekli diye okudum hep.Allah korusun erken dogup kuvezde yatarsa sagip veriyormusuz.normalde de kullanmamiz gerekebiliyormus.sutunu cogaltirken de surekli sagip duruyormus bayanlar.marka olarak da arastirdim en iyisi avent.benimki hazir.bir akrabam tek bebeginde kullandi.simdi bana verdi.degistirilebilir parcalarinin yenisini alacagim ve kullanacagim.cinsiyeti de bebek uygun pozisyondaysa 13. Hafta gorursunuz.hele hele oglani daha erkende gorursunuz.burda gorenler var.benimki 13. haftada oglan cok belliydi annem bile doktordan once oglan dedi o kadar yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…