Cok sukur benimde ilk gebeligimden pompam var avent ve cok iyi bu marka gercekten...Kizlar ikuzlerde pompa gerekli diye okudum hep.Allah korusun erken dogup kuvezde yatarsa sagip veriyormusuz.normalde de kullanmamiz gerekebiliyormus.sutunu cogaltirken de surekli sagip duruyormus bayanlar.marka olarak da arastirdim en iyisi avent.benimki hazir.bir akrabam tek bebeginde kullandi.simdi bana verdi.degistirilebilir parcalarinin yenisini alacagim ve kullanacagim.cinsiyeti de bebek uygun pozisyondaysa 13. Hafta gorursunuz.hele hele oglani daha erkende gorursunuz.burda gorenler var.benimki 13. haftada oglan cok belliydi annem bile doktordan once oglan dedi o kadar yani:)
Merhaba ben ilk başta folbiol kullandım bu hafta doktor decavit ve gynoferon verdi genellikle bunlar veriliyormuş zatenmerhaba ikiz anneleri. biliyorum hepiniz sağlıklı besleniyosunuz. peki yanında hangi ilaç ve vitaminleri kullanıyosunuz? bana gynoferon demir hapı, omega 3 ve devavit verdi bu gidişimde. daha önceden de magvital magnezyum ve coraspin kullanıyodum. gözüme çok göründü. siz neler kullanıyosunuz?
Neden bir ay sonra cikamayacaksiniz cok mu sistiniz merak ettim bir ay sonra daga 5.ayiniz olacak disariya cikamamak icin erken degilmi gerye kakan 3 -4 ay evde cikmadan nasil gecer kiiYeni haftaya gunaydin bayanlar.bebeklere alisverise baslayan varmi. Ben basladim yavas yavas cunku 1.5 ay sonra evden cikamiycam gibi
Niye karnin cokmu buyudu?Yeni haftaya gunaydin bayanlar.bebeklere alisverise baslayan varmi. Ben basladim yavas yavas cunku 1.5 ay sonra evden cikamiycam gibi
Hayatim zaten havalar da o zamana isinir cok yornadan ufak ufak yapilir hersey sonucta cikip poset tasimicaz oyle degilmi bes ayda sa cikamayaxaksak bilemiyorum yani ona kalirsaaa venim 9.hafram bitmek uzere daha karnim 5 aylik gibi duruyooo cok erken mi buyuduuu yoksa sis miii ben anlamadimmm ama hic inecege de benzemiyioo simfiden benim gibi olan varmi cokkk merak ediyorum kizlar 9.haftada sizin jarniniz nasildiiiBen ilk 3 ay gercekten bulanti,kusma ve kanama yuzunden eve hapis oldum...daha yeni yeni cikmaya basladim.son yaniiida cikamam belki ama arada kalan 3 ay sorun olmaz diye dusunuyorum...
Tabi bu aralarda bel agrisi basladi biraz fazla yuruyuncede kasik agrisi oluyor baya...insallah uzun surmez.Artik kendimizi yormadan dinlene dinlene yapicaz mecbur herseyi...
Canim zaten kilolu hamile kaldim suandada baya sistim sayilir.ayrica benim belime cok agri vuruyor.o yuzden son 2 ay belki oyle alisveris icin gezemem gibi geliyorNeden bir ay sonra cikamayacaksiniz cok mu sistiniz merak ettim bir ay sonra daga 5.ayiniz olacak disariya cikamamak icin erken degilmi gerye kakan 3 -4 ay evde cikmadan nasil gecer kii
Benim cok bulanti ve kusma oldugu icin simdide bisey yok karnimda.hele hele o haftalarda iceri kacmis gibiydi :) ama seninki bence sislik ilk 2 yada 3 ay sonra iniyormus...tedaviyle opduysa bebislerin ilaclardanda olabilir bence takma kafanaHayatim zaten havalar da o zamana isinir cok yornadan ufak ufak yapilir hersey sonucta cikip poset tasimicaz oyle degilmi bes ayda sa cikamayaxaksak bilemiyorum yani ona kalirsaaa venim 9.hafram bitmek uzere daha karnim 5 aylik gibi duruyooo cok erken mi buyuduuu yoksa sis miii ben anlamadimmm ama hic inecege de benzemiyioo simfiden benim gibi olan varmi cokkk merak ediyorum kizlar 9.haftada sizin jarniniz nasildiii
Hayatim zaten havalar da o zamana isinir cok yornadan ufak ufak yapilir hersey sonucta cikip poset tasimicaz oyle degilmi bes ayda sa cikamayaxaksak bilemiyorum yani ona kalirsaaa venim 9.hafram bitmek uzere daha karnim 5 aylik gibi duruyooo cok erken mi buyuduuu yoksa sis miii ben anlamadimmm ama hic inecege de benzemiyioo simfiden benim gibi olan varmi cokkk merak ediyorum kizlar 9.haftada sizin jarniniz nasildiii
Kizlar belim cok ama cok agriyor bu ara ozellikle egilip kalkarken otururken sirt ustu yatarken falan feci...sizdede varmi bel agrisi?
Sorma canim dertlerin biri.bitiyor oburu basliyor.bazen bende o kadar cok sikayet ediyorumki buraya yazarken ayy bununda derdi hic bitmiyor diye dusunuyorlardir belkide diyorum..ama insan paylasmadan edemiyor birde care ariyor kendiyle ayni durumda olup yardimi olabilecek bir ses ariyor...annelik anneligin her adimi en basindan ölüme kadar cok zor...Allahim bize kolaylik versin son aylarda beni korkutuyor simdiden dusunmek istemesemde...Gecmis olsun canim.hamilelik ilerledikce yeni sikayetler eklenerek devam edecek korkarim.benim belagrisi yok simdilik ama midem cok kotu.hemiroidim tavan yapmis durumda.kantoron yagi suruyordum her surusumde yeni bir meme hissediyorumyemek yemek isgence tuvalete gitmek isgence.offf cok zor...crinonu da kestimiki gune bir parca parca dusuyor ve muthis kasinti yapiyor.sikayet etmekten kendimden sikildim...
Devrimcim beni cok iyi anlamissin aynen bende cok sidim kilo gobegi degil bildigin hamile gobegi ama anlamadigim su bu haftada daha 2.5atlikken bu kadar siser mi ysda dimdiden boyleyse son ay halimiz ne olurrr bazilari yok artik daha bu jadar buyumez diyo bazilari ikiz olunca boyle olur diyo bugun bir velimle konustum ucuzleri var benim dinifra ona sordum normal hocam dedi benimde cok cabuk sidmisti dedi bilemedogim cok mu erken sistikkk[/QUOTE]7, member: 323077"]Benimki de 9. hafta da sisti.hamile gobegi olarak.oncesinde ilaclardan dolayi sislik vardi.2-3 haftadir o sislik gitti simdi midemde hamilelikte salgilanan hormonlardan oturu bir sislik hazimsizlik var.ve hamile gobegkadar buyumez diyoumeye devam.anlayacagin ben bastan beri
siskinlikten cekiyorum.sanirim cekmeye de devam edecegimtabii bu durumda yemek yemek birsey icmek isgence oluybilmediğim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?