Kizlar belim cok ama cok agriyor bu ara ozellikle egilip kalkarken otururken sirt ustu yatarken falan feci...sizdede varmi bel agrisi?
arkadaslar dr um 20. haftada ayrıntılı ultrasona gönderdı hastane dısında baska klınıge bugun randevu aldım 575 tl dıyorlar mecburen aldım ama çok pahalı geldı.sıze dr unuz bahsettımı bu ayrıntılı ultrasondan
Evet 20.haftada ayrintili ultrason oluyormus ama illaki klinikte olmak ve okadar para vermek gerekmiyor benim arkadasim ve kuzenim ozel hastanede yaptirmislar sgk ve bagkur yuzdesini almislar en fazla 50 tl bende yaptiricam Allahin izniyle ozelde bakalim hayirlisi olur insallaharkadaslar dr um 20. haftada ayrıntılı ultrasona gönderdı hastane dısında baska klınıge bugun randevu aldım 575 tl dıyorlar mecburen aldım ama çok pahalı geldı.sıze dr unuz bahsettımı bu ayrıntılı ultrasondan
Ceviz ye canım bol bol.1-2 hafta bende yiyemedim tiksindim ama şimdi kayınvalidem pişiriyor yiyorum.Kendim yapamıyorum ve çiğ kokusunu sevmiyorum.Yakınlarında birileri varsa pişirsin sende ye :) Yiyemezsende omega3ü cevizden al.Doktoruna gittiğinde söyle belki balık yağı hapı verir.Birde ben balık yiyemiyorum benim gibi yemeyen var mı çok lazım biliyorum ama sevmiyorum midem almıyor
Gnyo ferro,decavit ve progestan kullanıyorum.merhaba ikiz anneleri. biliyorum hepiniz sağlıklı besleniyosunuz. peki yanında hangi ilaç ve vitaminleri kullanıyosunuz? bana gynoferon demir hapı, omega 3 ve devavit verdi bu gidişimde. daha önceden de magvital magnezyum ve coraspin kullanıyodum. gözüme çok göründü. siz neler kullanıyosunuz?
Ah cinsiyetleri öğrensem koşturacağım mağazalara :) 3 hafta sonra söyleyecekmiş doktorumuz inşaAllah.Zaten 16 haftalık oluyorum o zaman.Tam alışverişe başlama zamanları :) Sende o haftalardasın,hiç durma :)Yeni haftaya gunaydin bayanlar.bebeklere alisverise baslayan varmi. Ben basladim yavas yavas cunku 1.5 ay sonra evden cikamiycam gibi
Canım eleviti decavitle değiştirttir doktoruna.Elevitte domuz jelatini kullanılıyor.Kızlar slm bugün işten firsat bulup yazamadım bazılarıniz evdesiniz bazen özeniyorum evde olmaya. Vitamin olarak sizler yazmisiniz bende yazıyim elevit ve feramat verdi. Daha başlamadım bu hafta sonu başlıcam allah izin verirse.öptüm kizlaaar
Canım bende çok nadir morarma oluyor.Bir arkadaşın annesi hemşire iğneyi vurduktan sonra kolonyalı pamukla iğneyi vurduğun yere bastır demiş kızına.Onunda kan pıhtılaşması var.Ama ovmayacaksın o bölgeyi sadece dümdüğz bastıracaksın.İstersen dene.Morarma vuruş şekliyle alakalı oluyor genelde.Kendin mi vuruyorsun eşin mi vuruyor?Benim de kasığımda ağrı oluyor zaman zaman. Hızlı kalkarsam özellikle batma kasilma oluyor.
Midem hep bı tuhaf yiyebiliyorum ama yediğim hersey sonradan cok kötü geliyor ağzımda hep kötü bir tat. Metal gibi pas gibi tat..
Yemezsem de yanma gibi hazımsızlık gibi eksime gibi tuhaf bisey hep var ağzımda...
Cok çabuk yoruluyorum dis etlerim bazen dişlerim ağrıyor..uyumak istiyorum hep.
Kısaca hasta gibiyim hep.
Kendi kendime sen hasta degilsin hamilesin üstelik cok ayrıcalıklı bir hamilelik yasıyorsun cok şanslısında tadını çıkar diye telkinlerde bulunuyorum..
Ama hep miz miz miz hadeyim....
Birde claxene iğneden göbeğim mormon oldu. Acıyor artık sizin de öyle mı ????
Bu arada bol seyler giyiyorum anlaşılmıyor ama bir hamile buzu giysem baya bes alti aylık hamile gibiyim. Hiç kilo almadım henüz ama karnım alt karnım nerdeyse kavun kadar cikti..
Kızımda bes aylık kotlara giriyordum şimdi hamile pantolonu giyiyorum iki aydır...
Domuz jelatini mi aman allahım sen ne kullaniyosunCanım eleviti decavitle değiştirttir doktoruna.Elevitte domuz jelatini kullanılıyor.
Pardon yazmışım görmedim bi sorayım doktoraCanım eleviti decavitle değiştirttir doktoruna.Elevitte domuz jelatini kullanılıyor.
Evet canım hatta forumda bununla ilgili konu bile var.Hatta doktoruna sormana gerek bile yok,firmayı ara onlar kabul ediyorlar domuz jelatini kullandıklarını.Decavitte domuz jelatini yok zaten yerli bir firmanın decavit.Ben decavit kullanıyorum canım.Pardon yazmışım görmedim bi sorayım doktora
arkadaslar dr um 20. haftada ayrıntılı ultrasona gönderdı hastane dısında baska klınıge bugun randevu aldım 575 tl dıyorlar mecburen aldım ama çok pahalı geldı.sıze dr unuz bahsettımı bu ayrıntılı ultrasondan
Valla bende küçük beşikleri seviyorum ama çabuk büyüyolar birde iki kere masraf yapacak durumum yok malesef keşke olsada içimde kalmasaİlk 6 ay sepet beşik düşünüyorum,sonrasında odalarına oda takımı almayı :)
Eki Görüntüle 1373581 Eki Görüntüle 1373582 Eki Görüntüle 1373583
Anladim canim,ben yaptirdigim icin fiyati uygun oluyor.Yoksa bende almam,gereksiz 2 tanesine bin lira para vermek.Valla bende küçük beşikleri seviyorum ama çabuk büyüyolar birde iki kere masraf yapacak durumum yok malesef keşke olsada içimde kalmasa
Gorebilir canim oglani 13.haftada soyledi benimKizlar yarin ultrason randevum var keske yarin cinsiyetleri gorsede soylese ama zor gibi :/
Canım bende çok nadir morarma oluyor.Bir arkadaşın annesi hemşire iğneyi vurduktan sonra kolonyalı pamukla iğneyi vurduğun yere bastır demiş kızına.Onunda kan pıhtılaşması var.Ama ovmayacaksın o bölgeyi sadece dümdüğz bastıracaksın.İstersen dene.Morarma vuruş şekliyle alakalı oluyor genelde.Kendin mi vuruyorsun eşin mi vuruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?