2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canım oralar biraz yumuşak ondan morarıyor.Benimde göbek deliği aşağısına doğru yapınca morarıyor.Genelde göbek deliğinin tam yan hizalarına yaptırıyorum ben.Göbek deliğinin 5 cm kadar yanlarına.Oralar daha sert ve morarmıyor.Eşim yapıyor.Ben kendim batıramıyorum maalesef İğneni vurduktan sonra ovma orayı canım.Prospektüsünde de öyle yazıyor,ovmayın diye.Ne kremi sürüyorsun iğneden sonra?Biz sadece öncesinde ıslak mendil veya kolonyalı pamukla siliyoruz iğne yapılacak bölgeyi.Sonrasında dokunmuyoruz oraya.

merhaba ikiz anneleri. biliyorum hepiniz sağlıklı besleniyosunuz. peki yanında hangi ilaç ve vitaminleri kullanıyosunuz? bana gynoferon demir hapı, omega 3 ve devavit verdi bu gidişimde. daha önceden de magvital magnezyum ve coraspin kullanıyodum. gözüme çok göründü. siz neler kullanıyosunuz

Canim ben cok fazla ilac kullanmiyorum folik asit ve bebek aspirisi devam bunlari sanirim genelimiz kullaniyo. Onun disinda progestan 200 luk agiz yoluyla almaya basladim daha once vajinal kullaniliyodu. Birde magnezyum ve kalsiyum ikisini birden iceren osteocare kullaniyorum baskada busey yok. :)

günaydın bayanlar candanote randevun bugunmuydu inş görürsunuz cınsıyetlerı

selam kizlar nasilsini? dun doktordaydim ikili test icin cok sukur bebeklerin durumu iyiymis...yqlniz ben cinsiyetlerini ogrenemedim marta kaldi benimki :) sanirim en son ben ogrenicem...

Bushracim benim cildim cok cok kuru...
Bu nedenle sabah aksam nemlendirici sürüyorum onu sürdüğüm icin mı morariyor bilemedim.
İğnede önce sadece alkollü pamuklar orayı siliyorum sonra bastırıyoruz o kadar..

Videolarda göbeğin alt kısımlarını gösterdiği icin biz hep aşağılara yaptık..
Demekti gobek hizasına da oluyor..
Bı de öyle deneyelim bakalım gerçi biraz benim cildimle de ilgili sanırım azıcık çarpsam hemen morariyor
Dün koldan yaptık ,kolumda morardi.

Sen kilo aldın mı cikti mı göbeğin..
Cinsiyet ogrenmemistin dımı dah..seninle gunümüz tam aynı.

selam kizlar nasilsini? dun doktordaydim ikili test icin cok sukur bebeklerin durumu iyiymis...yqlniz ben cinsiyetlerini ogrenemedim marta kaldi benimki :) sanirim en son ben ogrenicem...

Yurt dısında cok sık doktora gidilmiyor sanırım değil mı. Benim doktor en geç ayda bir çağıracak bundan sonra .simdiye kadar iki haftada bir gidiyordum.
Ama yurt dısında sen şimdi bir buçuk ay sonra gideceksin dımı.
Takviye vitamin verdi mı???

kizlar 14-15 haftadan once gobegim cikti hamile gobegi diyorsunuzda dun doktor benimkine bakarken ultrasonla gobek deliginin alt taraflarinda gezdirdi hep..bu durumda gobek deliini gecmemis keselerin kapladigi yer o halde sizin hamile gobeginiz nasil bu kadar erken cikmis olabiliyor ??

canim aslinda oglumda her trimestirde bir kere ultrason icin doktor kontrolu icin her aydi..ama bunda ikiz diye her qy ultrason ve doktor kontrolu veriyorlar..fakat benim tup bebek doktorum ikizlere bir bayan doktor baksin o uzman bu konuda cok iyi takip ediyor diyince bende ondan almak istedim o da baya yogun oldugu icin 1.5 ay sonraya denk geldi...

canates vitamin vermedi daha dogrusu hicbir ilac vermedi cunku doktor sadece ultrason koltrolu yapacak olan doktordu yani iki hafta sonra jinekologumla randevum var gerekli test ve ilaclari kendisi verecek...

18.nci haftadan önce bebişlerini hisseden var mı? Ben sanki hissediyorum, böyle karnım seyiriyor gibi oluyor bazen. Dediler ki yutkunmaya çalışırken tam yapamadığı için hıçkırırmış o dur dediler. Bilmiyorum ama çok tuhaf

18.nci haftadan önce bebişlerini hisseden var mı? Ben sanki hissediyorum, böyle karnım seyiriyor gibi oluyor bazen. Dediler ki yutkunmaya çalışırken tam yapamadığı için hıçkırırmış o dur dediler. Bilmiyorum ama çok tuhaf

73selin73 ayni seyleri bende hissediyorum canim hatta cogu zaman kucukken hani dudaklarimizin arasindan baloncuk yapardik ve patlardi ya ayni oyle minik patlamalar oluyo karnimda ve seyirmeler dedigin gibi. Benzetme biraz garip oldu ama onun baska tarifi yok :) herkes daha cok kucuk mumkun degil hissetmen diyo ama ikiz oldugu icin erken hissediyo olamazmiyiz ki ?

aynen hatta ben ikiz olduğunu öğrenmeden yani 2 aylık falandı hissetmiştim onu. Seninde dediğin gibi baloncuklar patlıyo sanki arka arkaya:) Ama bunlarıda hissetmesem ben hamile olduğumu anlıyamıycam zaten

aynen hatta ben ikiz olduğunu öğrenmeden yani 2 aylık falandı hissetmiştim onu. Seninde dediğin gibi baloncuklar patlıyo sanki arka arkaya:) Ama bunlarıda hissetmesem ben hamile olduğumu anlıyamıycam zaten

73selin73 sende benim gibi hicbir sorun yasamayan sanslilardansin sanirim ben cogu zaman meraktan doktora gider oldum ultrasonda onlari ve hareket ettiklerini gotunce rahatliyorum ancak hicbir belirti hissetmiyorum cunku ne mide bulantisi ne kusma ne uyku yani hamilelik adina hicbirsey yok. Cok sukur diyorum bu halime tabiki ama insan merak ta ediyo bi sorun varmi acaba diye :)

Evet canım çok şükür halimize. Başlarda oldu biraz ama geçti çok şükür, arada hiçbişey yapasım gelmiyor ama o kadarda olsun dimi :) Bende devamlı ultrasona girmek istiyorum hatta eşime bitane ultrason aleti alsakta evde bütün gün film izler gibi izlesek diyorum tabiki şaka ve çok sakıncalı bişey ama merak işte insan düşünüyor. Karnımda çok çıkmadı gibi yemekten sonra şişlik oluyor o zamanda maden suyu içiyorum geçiyor. Ama bundan sonra bel ağrım olacak gibi, Aman sağlıklı olsunlar da çekeriz napalım:)

Kizlar kasiklarimin tam ortasi surekli agriyo sanki bi agirlik varda baski yapiyo gibi oysa bebeklerim daha baski tapamayacak kadar kucuk sizce bu nedir cok merak ettim

Kizlar kasiklarimin tam ortasi surekli agriyo sanki bi agirlik varda baski yapiyo gibi oysa bebeklerim daha baski tapamayacak kadar kucuk sizce bu nedir cok merak ettim

Hicbir fikrim yok canim ama kasiklarda batma agri gibi seyler olabilecegini hep duyuyoruz ortadaki baski belkide rahim buyumesidir. Devam eder ce siddetlenirse bence doktoruna danis riske atma.

Tatlim mOTE="devrim7779, post: 38837941, member: 323077"]Devrimcim beni cok iyi anlamissin aynen bende cok sidim kilo gobegi degil bildigin hamile gobegi ama anlamadigim su bu haftada daha 2.5atlikken bu kadar siser mi ysda dimdiden boyleyse son ay halimiz ne olurrr bazilari yok artik daha bu jadar buyumez diyo bazilari ikiz olunca boyle olur diyo bugun bir velimle konustum ucuzleri var benim dinifra ona sordum normal hocam dedi benimde cok cabuk sidmisti dedi bilemedogim cok mu erken sistikkk[/QUOTE]

Canim ben doktoruma sordum ki onunda ikizleri var yani halimizden anlar normal dedi gobegim icin.ikiz oldugu icin normalmis.birde sende kusma falan olmuyor sanirim.bende de yok cunku.ve cok kilo aldim.bastan beri 7 kilo aldim 3.5 ayda yani:) doktorum beni hep yatirdi.dogruduzgun birsey de aslinda yiyemedim ama peynirin sutun cevizin bile bayaa kalorisi var ve yatinca direk kilo olarak kaldi.simdi yeni yeni biraz kalkmama alisverise gitmeme izin veriyor.belki durur kilo almam.[/QUOTE]
Tatlim msj yeni okudum çok sagol ivim rahatlafi bende kusma zaman zaman oluyo birden bire geliveriyo ama hayatimi etkileyecek kadar degil ben zaten kiloluyum ve dimdiden 5kilo aldim ama herseyi yiyorum hic dikkat etmiyorumm

baski yapmaz olurmu yapiyorlar..mesela 3 aylik tek bir gebelikte rahim artik bir portakal buyuklugune gelmis olurmus e bide ikizleri dusun iki bebek iki kese kasiliyor iyice...ayni agri bendede var bazen patlayacak gibi oluyor hatta ama ileriki aylarda bebekler buyudukce rahim yukari cikacak ve gececek o agri..dayanicaz artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…