Canım oralar biraz yumuşak ondan morarıyor.Benimde göbek deliği aşağısına doğru yapınca morarıyor.Genelde göbek deliğinin tam yan hizalarına yaptırıyorum ben.Göbek deliğinin 5 cm kadar yanlarına.Oralar daha sert ve morarmıyor.Eşim yapıyor.Ben kendim batıramıyorum maalesefEsim yapıyor.iki parmağı ile etimi biraz sıkıştırıp yapıyor ...ben krem sürerken ovaliyorum diyemi oluyor acaba?göbeğimin dört parmak altına tam orta çizgi hizasına bir santim kadar o çizginin sagına soluna yapıyoruz ama nerde yanlış yapıyoruz bilemiyorum.
Bu sabah koluma yaptık
Çünkü karnım portakal kadar kapkara mosmor oldu. Yapacak yer kalmadı artık.
Birde artık tutulmuyor sıkılmıyor Etim gerildi karnım.
Sen nasil yapıyorsun eşin mı yapıyor biz yanlış mı yapıyoruz acaba..
selam kizlar nasilsini? dun doktordaydim ikili test icin cok sukur bebeklerin durumu iyiymis...yqlniz ben cinsiyetlerini ogrenemedim marta kaldi benimki :) sanirim en son ben ogrenicem...
canim aslinda oglumda her trimestirde bir kere ultrason icin doktor kontrolu icin her aydi..ama bunda ikiz diye her qy ultrason ve doktor kontrolu veriyorlar..fakat benim tup bebek doktorum ikizlere bir bayan doktor baksin o uzman bu konuda cok iyi takip ediyor diyince bende ondan almak istedim o da baya yogun oldugu icin 1.5 ay sonraya denk geldi...Yurt dısında cok sık doktora gidilmiyor sanırım değil mı. Benim doktor en geç ayda bir çağıracak bundan sonra .simdiye kadar iki haftada bir gidiyordum.
Ama yurt dısında sen şimdi bir buçuk ay sonra gideceksin dımı.
Takviye vitamin verdi mı???
aynen hatta ben ikiz olduğunu öğrenmeden yani 2 aylık falandı hissetmiştim onu. Seninde dediğin gibi baloncuklar patlıyo sanki arka arkaya:) Ama bunlarıda hissetmesem ben hamile olduğumu anlıyamıycam zaten18.nci haftadan önce bebişlerini hisseden var mı? Ben sanki hissediyorum, böyle karnım seyiriyor gibi oluyor bazen. Dediler ki yutkunmaya çalışırken tam yapamadığı için hıçkırırmış o dur dediler. Bilmiyorum ama çok tuhaf
73selin73 ayni seyleri bende hissediyorum canim hatta cogu zaman kucukken hani dudaklarimizin arasindan baloncuk yapardik ve patlardi ya ayni oyle minik patlamalar oluyo karnimda ve seyirmeler dedigin gibi. Benzetme biraz garip oldu ama onun baska tarifi yok :) herkes daha cok kucuk mumkun degil hissetmen diyo ama ikiz oldugu icin erken hissediyo olamazmiyiz ki ?
Evet canım çok şükür halimize. Başlarda oldu biraz ama geçti çok şükür, arada hiçbişey yapasım gelmiyor ama o kadarda olsun dimi :) Bende devamlı ultrasona girmek istiyorum hatta eşime bitane ultrason aleti alsakta evde bütün gün film izler gibi izlesek diyorumaynen hatta ben ikiz olduğunu öğrenmeden yani 2 aylık falandı hissetmiştim onu. Seninde dediğin gibi baloncuklar patlıyo sanki arka arkaya:) Ama bunlarıda hissetmesem ben hamile olduğumu anlıyamıycam zaten
73selin73 sende benim gibi hicbir sorun yasamayan sanslilardansin sanirim ben cogu zaman meraktan doktora gider oldum ultrasonda onlari ve hareket ettiklerini gotunce rahatliyorum ancak hicbir belirti hissetmiyorum cunku ne mide bulantisi ne kusma ne uyku yani hamilelik adina hicbirsey yok. Cok sukur diyorum bu halime tabiki ama insan merak ta ediyo bi sorun varmi acaba diye :)
baski yapmaz olurmu yapiyorlar..mesela 3 aylik tek bir gebelikte rahim artik bir portakal buyuklugune gelmis olurmus e bide ikizleri dusun iki bebek iki kese kasiliyor iyice...ayni agri bendede var bazen patlayacak gibi oluyor hatta ama ileriki aylarda bebekler buyudukce rahim yukari cikacak ve gececek o agri..dayanicaz artik...Kizlar kasiklarimin tam ortasi surekli agriyo sanki bi agirlik varda baski yapiyo gibi oysa bebeklerim daha baski tapamayacak kadar kucuk sizce bu nedir cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?