2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Evet gunlerimiz ayni :) Cinsiyetleri ogrenemedik henuz,insaAllah 3 hafta sonra soyleyecekmis doktorum :) O zaman yapinla alakali canim morarmalar :)
Bende zeytinyagi suruyorum her aksam pehlivanlar gibi yaglaniyorum :)
Almaz miyim 4 kilo aldim gobusumde 7 aylik tekil gebelikteki gibi :) Sen aldin mi?

Son düzenleme:
Bende cok kilo aldim canim 6 kg falan gobegimde cok gergin 4 ayim bitti daha 4 ay var korkmaya basladim nolcak benim halim diye :)

Ben şimdilik kilo almadım.
Hamur isleri yememeye çalışıyorum. Ama arada canım mercimek köftesi ekmek börek falan istiyor heralde karbonhidrat ihtiyacimiz var bunları genellikle öğleden önce yemeye çalışıyorum aksam saatlerine doğru daha hafif seyler yiyorum.
Tatlı nerdeyse hiç yemiyorum sütle meyve yiyorum cok abartmadan...bazen yogurt ve meyve
Her sabah mutlaka iki yumurta yiyorum bazen omlet bazen kayısı bazen Menemen degisiklik yaparak ama mutlaka iki tane hergün. Et yemesekte bu hayvansal protein acısından cok önemli.
Kahvaltıda ceviz ya da avokado bir dilim yemeye çalışıyorum ( bazen hiç canım istememede zorla)

Öğlen genelde icinde hersey olan salata yapıyorum karnibahar İspanak havuç degisik degisik hersey koyuyorum bazen ton balikli yiyorum gerçi ondan da ağır metal içeriyor mü diye korkuyorum ama bunun dısında balık yerken cok zorlanıyorum balık ve tavuktan tiksindim.

Aksam sebze ve et yemeye çalışıyorum cok az yoğurtta kucuk bir kase her Ogün ekliyorum..

Kanamalarım olduğu icin sanırım baslarda nerdeyse hep yattım ama şimdi ise gidiyorum fakat isim de cok hareketsiz ayaklarımı uzatıp oturuyorum.. Aslında yürüyüş yapabilsem biraz sanırım iyi gelecek artık. Havalar duzelince yavaş yürüyüşler yapacagım.Çünkü hareketsizlikten sanki bacaklarım biraz yürüsem cok yoruluyor. Biraz kasları çalıştırmaya fayda var...

ne guzel besleniyorsun ben hala bulanti ve kusmalardan dolayi dogru durust saglikli beslenmeye baslayamadim..sereyalli ekmege yada etimege yag ve bal surup yiyorum sadece sabahlari..armut ayva elma yiyebiliyorum.et balik tavuk yiyemiyorum neredeyse hic sebzeleride kendim pisirmesem yiyebiliyprum.bu kusmalar bulantilar beni.mahvetti..sabahtan beri 3 kere kustum dusun... peki kac kilosun su an birde boyun kac?

Bende doğru düzgün beslenemiyorum kızlar. Yumurta, balık, tavuk hiç yiyemiyorum. Birde yemekleri benden başka yapacak biri olmadığından hep benim yapmam lazım bazen hiçbirşey yapasım gelmiyor Allah'tan bulantım yok.

Boyum 1.68 kilom da 68..
Zayıf değilim
Kızımda cok kilo almıştım 35 kilo
Dortbucuk kilo doğmuştu kızım gerçi ama cok cok gereksiz sağlıksız bı kiloydu.
Bu defa dikkatli beslenicem almamaya çalışılmam cok fazla.

hakikaten ilkinde cok kilo almissin ben ilkinde cok almamama ragmen son ay nefes alamaz hale gelmistim artik..77 kiloyla doguma girmistim dusun...bu seferde 77-78 i asla gecmek.istemiyorum ama su an mideme iyi geldigi icin karbonhidrat ve cok sekerli seyler yiyprum mecburiyetten..bulantilar gecsin herseyi yemeye baslayinca dikkat edicem bende..ben 62 kiloyla hamile kalmistim ama 58.4 e kadar dustum zorla yemeye calismasam hizla iniyordum..simdi karbonhidrat agirlikli yedigim icin 60.5 olmusum yani yinede eksideyim neyse cok almak istemiyorum zaten yoksa tasiyamam ve oglumlada ilgilenemem son aylar...

Günaydın kızlar bu crinone vajinal JEL progesteron bugün yaptığında ucuna kan bulaşmıştır.kotu birşey yoktur dur değilmiş,bebeklerime birşey olmaz degilmi

Günaydın kızlar bu crinone vajinal JEL progesteron bugün yaptığında ucuna kan bulaşmıştır.kotu birşey yoktur dur değilmiş,bebeklerime birşey olmaz degilmi

sinca gunaydin canim. Gecen hafta ayni sey benim basima geldi dedigin gibi cikarinca ucunda kirmizi kan vardi ve peceteyle sildikce de kirmizi kan bulasiyordu peceteye. Yaklasik 1 saat kadar ara ara tuvalete gidip kontrol ediyodum bisey yoktufakat en son gittigimde kahve leke gorunce doktorumu arayip durumu anlattim ve hemen gel dedi. Gittim detaylica alttan muayene etti. Kanama gorunmuyodu ve jeli iterken zorlamis olabilirsin tahris olmus olabilir ama biz riske atmayalim dedi ve dusuk onleyici bir igne vurundum. Hafta sonunuda yatarak gecir dedi. Sukur sonrasinda kanama veya lekelenme olmadi. Jeli de kestik bu arada progestan 200 luk agiz yoluylaslmaya basladimm. Diyecegim o ki sende kendini kontrol et ara ara. Ve yinede doktorunu ara bilgilendir allah korusun kotu bisey olsada burda oturdugumuz yerden kimse bilemez. Gecmis olsun canim.

Ara

Aradi m canım önemli değil kullanmaya devam et dedi.hic öyle iğneden bahsetmesi.ama su varı gerçekten ilk defa yaparken sert biseye çarptı sanırım tahriş oldu.teşekürler canım.dediğin gibi kontrol edecem..devam ederse giderim arık.

Bana da olmytu aynisi.benim doktorum da tahristir dedi.gercekten de sonrasinda kanama lekelenme olmadi.13.hafta kestim zaten.iki haftadir da surekli kahverengi-siyah parcalar dusuyor.doktorum buna da normal dedi.gunluk pede kahverengi lekeymis gibi gorunuyor ama aslinda fitil parcalarinin rengi.

Slm kuzlar bugun başım çok ağrıyor nevyapayimm

Yatip uyumayi denecanim olmazsa sadece parol icebilirsin ben hic kullanmadim etkisini bilmiyorum ama doktor gecen hafta grip ihtimaline karsi agri kesici olarak sadece onu verebilecegini soylemisti.

Doçent bir doktora , özel muayenehanesine gittik. 450 ödedik. Perinatolog muş.

bende de sonrasında bişe gelmedi çok şükür.ama yinede gunboyu zaruri ihtiyaçlar dışında kalkmadım hep yattım.

Bende cok kilo aldim canim 6 kg falan gobegimde cok gergin 4 ayim bitti daha 4 ay var korkmaya basladim nolcak benim halim diye :)
Bende oyle :) Diyorum 7 aylikken felan evden barktan cikamam herhalde :) Birde bende kiloda var zaten sisiyorum gun gectikce :)

MasaAllah beslenme programin guzel canim.Benimkide bu sekilde hemem bemen.Bana kilo aldiranlarin demir ve vitamin ilaclari oldugunu dusunuyorum cunku 10.haftaya kadar 1 kilo almistim.Ne zamanki ilaclara basladim 3 kilo birden aldim

Gunaydinlar, ben 9 haftalik ikizlere hamileyim.. Kendim de ikizim, ikiz olmanin super birsey oldugunu bildigim icin cok mutluyum..
Benim hamileligim cok zor geciyor, basindan beri kasik agrisi ve bel agrisi vardi.. 7. Hafta baslayan ve gittikce siddetlenen bas donmesi, halsizlik ve mide bualntisi var. hastanede serum veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…