- 18 Ocak 2015
- 175
- 43
- 38
- 44
ne kadar sürdü canım muayene uzun dıyorlarDoçent bir doktora , özel muayenehanesine gittik. 450 ödedik. Perinatolog muş.
20-30 dakika olmalı tam hatırlamıyorum. Bebeklere odaklanıp her şeyi unutuyorsun zaten :)ne kadar sürdü canım muayene uzun dıyorlar
Denedin mi? :)Cok ilginc :)
Solediginiz metodu ben denedim solda zigzag yapti.bana gore solda da resmen daire oldu.hadi bakalim kismet.Yolundadir umarim.. Ben de cok kotuyum.. Yemek yiyemiyorum bu gidisle yine acile gidecegim ve serum verecekler. O biraz enerji veriyor.. Tuvalete gidecek halim yok( Allah hepimize guc, sabir ve enerji versin.. Bebeklerimizi de korusun:)
Bana gore sagda zigzag yapti solumdada daireSolediginiz metodu ben denedim solda zigzag yapti.bana gore solda da resmen daire oldu.hadi bakalim kismet.
Isalla biri kiz olsun cok istiyom zaten.subat 10 da randevum.sen kac haftaliksin cnm.Bir kiz bir erkek hadi bakalim hayirlisi ... Ben simdiye kadar hep tek gebeliklerle arkadaslara baktim, hic yanilmadim.. Ikiz tecrubem ilk.. Ama gorunen o ki benimki gibi bir kiz bir erkek.. Doktor ne zaman bakacak?
Isalla biri kiz olsun cok istiyom zaten.subat 10 da randevum.sen kac haftaliksin cnm.
Evet ayniymis haftalarimuz.isallah saglkli olsunlarda.Ben de en azindan biri kiz olsun istiyorum.. Ben 9 haftalik hamileyim. Sen de 9 di mi?
Cinsiyetini merak edenler yuzuk testi yapabilir, fal ya da batil inanc degil.. Kalp atimindaki bir frekansa gore altin hareket ediyor.. Ben simdiye kadar kime yaptiysam tuttu.kendime yaptim bir kiz bir erkek,doktorum da kese fArkliliginda. Ayri cinsiyet gibi gorunuyor dedi.
Test soyle, bir ipin icinden altin yuzugu geciyorsunuz, ipin ucunda tutup yuzugu bebeklerin oldugu yere yaklastiriyorsunuz, ikiz oldugu icin once sag tarafa dogru sonra sol tarafa dogru yapabilirsiniz. Once yuzuk kendi harketini tamamlasin sonrA zaten farkedeceginiz sekilde hareket ediyor.. Kiz ise yuvarlak cizer, erkek ise zig zag gidip gelir. Ayni hareketleri kendi kalbinizde, esinizin kalbinde de gorebilirsiniz..
Benim sag tarafta kiz sola dogru yaklastiriorum harketleri biraz karisiyor, biraz daha sola goruturunce erkek icin zig zag ciziyor.
:))
Yaptim ve defalarca denedim sonuc aynii sag kiz sol erkek gorunuyooo :))Cinsiyetini merak edenler yuzuk testi yapabilir, fal ya da batil inanc degil.. Kalp atimindaki bir frekansa gore altin hareket ediyor.. Ben simdiye kadar kime yaptiysam tuttu.kendime yaptim bir kiz bir erkek,doktorum da kese fArkliliginda. Ayri cinsiyet gibi gorunuyor dedi.
Test soyle, bir ipin icinden altin yuzugu geciyorsunuz, ipin ucunda tutup yuzugu bebeklerin oldugu yere yaklastiriyorsunuz, ikiz oldugu icin once sag tarafa dogru sonra sol tarafa dogru yapabilirsiniz. Once yuzuk kendi harketini tamamlasin sonrA zaten farkedeceginiz sekilde hareket ediyor.. Kiz ise yuvarlak cizer, erkek ise zig zag gidip gelir. Ayni hareketleri kendi kalbinizde, esinizin kalbinde de gorebilirsiniz..
Benim sag tarafta kiz sola dogru yaklastiriorum harketleri biraz karisiyor, biraz daha sola goruturunce erkek icin zig zag ciziyor.
:))
Son aylar bizim icin zor olacak agirlasagimiz icin.sen calisiyomusun.ben oglumda tam 16 kg almistim zaten suyu bittigi icin 36 haftada dogmustu.bakalim ikizlerimde isallah 36 kadar sabrederler.ben calisitim icin cok zor.ama 30 haftada kismetse izine cikarimBencede .. Saglikli olsunlar herseyden once. Doktor dogum icin, temmuz sonu agustos basi dedi, yani 6 ay kaldi.. Hizlica gecsin gitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?