2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Calisiyorum ama bu aralar kotu oldugum
Icin hatta gunlerim hastanede gectigi icin calisamiyorum. 6 haftalik raporluyum. Umarim o zamana kadar gecer bulantilarim. 24. Haftadan sonra da rapor veriyorlarmis.
Mide bulantilari kotu.6 hafta da azalir isallah.bende sabahlari cok kotu oluyorum

Hayirli olsun :) İkizin ikizi oluyor ne guzel masaAllah :)

Gunaydinlarrrr Bugun gunlerden kontrol gunuuuuuu minikleri gorme gunuuuuu iple cekiyorum resmen kontrol gunlerini onlari bikerecik daha gormek ve kalp atislarini duymak icin. El dopleri varmis bugun doktora sorucam ondanmi alsam acaba merak ettigim an duymak icin kalp atislarini. :) yoksa bu gidisle meraktan ben gidicem kalpten....

Sanirim biraz gec oldu:) iki gundur mide bulantisindan dolayi hastanedeyim cok rahat yazamiyorum
Selam ☺

Temmuz2015 gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin bu zor sureci...

[QUOcanımemmuz2015, post: 38967702, member: 653417"]Sanirim biraz gec oldu:) iki gundur mide bulantisindan dolayi hastanedeyim cok rahat yazamiyorum
Selam ☺[/QUOTE]
Ahh canim cok gecmis olsunnn Allah sifaaa versinnn gecer insallah

Hadi bakalim hayirlisi, guzel guzel gor bebislerini..el dopleri bizim is yerinde var fakat cok saglikli degilmis,ancak cok ileri tarihlerde duyulabiliyormus o cihazlardan, ilk haftalarda bildigim 25. Haftya kadar duyulmadigi da olabiliyormus bu da gereksiz endiseye neden olur.

[QUOcanımemmuz2015, post: 38967702, member: 653417"]Sanirim biraz gec oldu:) iki gundur mide bulantisindan dolayi hastanedeyim cok rahat yazamiyorum
Selam ☺
Ahh canim cok gecmis olsunnn Allah sifaaa versinnn gecer insallah[/QUOTE]

Cok tesekkur ederim
Canim

Hadi bakalim hayirlisi, guzel guzel gor bebislerini..el dopleri bizim is yerinde var fakat cok saglikli degilmis,ancak cok ileri tarihlerde duyulabiliyormus o cihazlardan, ilk haftalarda bildigim 25. Haftya kadar duyulmadigi da olabiliyormus bu da gereksiz endiseye neden olur.

Ibternetteki kullanan insanlara gore hicbir zarari yokmus bide cok memnunlarmis kafam karisti simdi. Ben en iyisi doktordan net bilgiyi aliyim alip almamaya sonra karar veriyim. Tabi zarari varsa bebege kim isteyerek zarar verirki allah kirusun onlar sag salim gozlerini dunyaya bi acsinlarda gerisi onemli degil. Verdigin bilgi icin sagol canim

slm forum biraz sessiz kalmış ne yapıyorsunuz bakem?minnaklar büyüyolar mı. ben 1,5 hafta oldu hala ikili test sonucumu alamadım

Doktorun ne söylerse bizide bilgilendirir misin canım,bende alırım hemen el dopleri .sağlıklı mi acaba

Mide bulantilari kotu.6 hafta da azalir isallah.bende sabahlari cok kotu oluyorum
Bende çok aşırı yok bulantı,hic kusmadim zaten.açıkçası endiseleniyorum.ben erken herhalde diye düşünüyorum,seninki ne zaman başladı canım.bulantin,kusma oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…