Mide bulantilari kotu.6 hafta da azalir isallah.bende sabahlari cok kotu oluyorumCalisiyorum ama bu aralar kotu oldugum
Icin hatta gunlerim hastanede gectigi icin calisamiyorum. 6 haftalik raporluyum. Umarim o zamana kadar gecer bulantilarim. 24. Haftadan sonra da rapor veriyorlarmis.
Bakalim cinsiyetlerini ogrenince dogrusu belli olur insallah biri kiz biri erkekti rSuper :)) bir kiz bir erkek :)))
Hayirli olsun :) İkizin ikizi oluyor ne guzel masaAllah :)Gunaydinlar, ben 9 haftalik ikizlere hamileyim.. Kendim de ikizim, ikiz olmanin super birsey oldugunu bildigim icin cok mutluyum..
Benim hamileligim cok zor geciyor, basindan beri kasik agrisi ve bel agrisi vardi.. 7. Hafta baslayan ve gittikce siddetlenen bas donmesi, halsizlik ve mide bualntisi var. hastanede serum veriyorlar
Allah gonlune gore versin ins.Bakalim cinsiyetlerini ogrenince dogrusu belli olur insallah biri kiz biri erkekti r
Amin tatlimm seninde inşallahAllah gonlune gore versin ins.
aleykümselamSlm kizlarrr
Sanirim biraz gec oldu:) iki gundur mide bulantisindan dolayi hastanedeyim cok rahat yazamiyorumSlm kizlarrr
Gunaydinlarrrr Bugun gunlerden kontrol gunuuuuuu minikleri gorme gunuuuuu iple cekiyorum resmen kontrol gunlerini onlari bikerecik daha gormek ve kalp atislarini duymak icin. El dopleri varmis bugun doktora sorucam ondanmi alsam acaba merak ettigim an duymak icin kalp atislarini. :) yoksa bu gidisle meraktan ben gidicem kalpten....
Ahh canim cok gecmis olsunnn Allah sifaaa versinnn gecer insallah[/QUOTE][QUOcanımemmuz2015, post: 38967702, member: 653417"]Sanirim biraz gec oldu:) iki gundur mide bulantisindan dolayi hastanedeyim cok rahat yazamiyorum
Selam ☺
Gecmis olsun canim biran once atlat insSanirim biraz gec oldu:) iki gundur mide bulantisindan dolayi hastanedeyim cok rahat yazamiyorum
Selam ☺
Temmuz2015 gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin bu zor sureci...
Sanirim biraz gec oldu:) iki gundur mide bulantisindan dolayi hastanedeyim cok rahat yazamiyorum
Selam ☺
Temmuz2015 gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin bu zor sureci...[/
Doktorun ne söylerse bizide bilgilendirir misin canım,bende alırım hemen el dopleri .sağlıklı mi acabaGunaydinlarrrr Bugun gunlerden kontrol gunuuuuuu minikleri gorme gunuuuuu iple cekiyorum resmen kontrol gunlerini onlari bikerecik daha gormek ve kalp atislarini duymak icin. El dopleri varmis bugun doktora sorucam ondanmi alsam acaba merak ettigim an duymak icin kalp atislarini. :) yoksa bu gidisle meraktan ben gidicem kalpten....
Bende çok aşırı yok bulantı,hic kusmadim zaten.açıkçası endiseleniyorum.ben erken herhalde diye düşünüyorum,seninki ne zaman başladı canım.bulantin,kusma oldumuMide bulantilari kotu.6 hafta da azalir isallah.bende sabahlari cok kotu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?