- 7 Kasım 2014
- 247
- 147
- 53
- 45
Doktorun ne söylerse bizide bilgilendirir misin canım,bende alırım hemen el dopleri .sağlıklı mi acaba
sinca bilgilendirim tabiki ben daha oncede soylemistim hamilelik belirtilerinin hicbirini yasamadigim icin heran tedirgin ve korku icinde geciyo gunlerim. Kalbi atiyomu hala benimle birliktelermi diye surekli merak icindeyim. Dopleri bu nedenle almayi dusunuyorum ama tabi ikiz bebekte ne kadar net bilgi alabilirim bilmiyorum cunku yine hangisinin kalbini duydugumu bilemiycem bakalim 2 de randevum var doktor ne diycek :)
7. Hafta yavas yavas basladi ama yemek yiyebiliyordum, gittikce arti, su an cok bulantim ve basdonmem var. su bile icemiyorum. Bazilarinda hic olmuyormus endiselenme hatta insallah olmaz cunku cok zor. Coooook acim ve hicbirsey yiyemiyorum. 9 haftadayim bu arada.Bende çok aşırı yok bulantı,hic kusmadim zaten.açıkçası endiseleniyorum.ben erken herhalde diye düşünüyorum,seninki ne zaman başladı canım.bulantin,kusma oldumu
Benim
7. Hafta yavas yavas basladi ama yemek yiyebiliyordum, gittikce arti, su an cok bulantim ve basdonmem var. su bile icemiyorum. Bazilarinda hic olmuyormus endiselenme hatta insallah olmaz cunku cok zor. Coooook acim ve hicbirsey yiyemiyorum. 9 haftadayim bu arada.
Otizm riski oluyor..el dopleriyle evde dinlemek abartı degil mi Allaha güvenicez kontrolleri aksatmicaz daha nolsun..Kizlar el dopleri saglikli degilmis diye okumustum.surekli kalp seslerini dinlemek icin bu makinayi kullanmak bebekleri olumsuz etkiliyormus..farketmedinizmi bazi doktorlar belli bir sure iyi degil diye dinletmiyor bile...
Ben 14.ncu haftadayim haftaya gidicem cinsiyet ve ense kalinligina bakicak 12.nci hafta daha erken gibi geldi kucukler yani daha belli olur mu bilemem. Doktoruna gelince anlattigina gore tuhafmis sonucta anlayisli ve aciklayici olmasi lazim sonucta hepimiz cok merak ediyoruz korkuyoruz. Ama basindan beri doktorun oysa degistirmek zor bir karar bence acikca konusun detay istiyorum merak ediyorum diyebir de ense kalınlığı olçumu bu kadar kolay mı normal ultrason muayenesındekı gıbı hemen ölçtü.burun kemıgı olçumu yapılmıcak mı dedım bı sey demedi.sizde yapıldı mı?
İnsallah canim Allahim onlari saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin, cinsiyet vs sonraki meseleler zatenBu ikili test olayi iyice kafami karistirdi ikizlere yapilmiyo dedi doktorum. Burdaki herkes yaptirdi mi
Bende yaptitmadim canim doktorum bi problem varsa hangisinden kaynaklandigini bilemiyceksin ikisindende vazgecebolecekmisin dedi bende yaptirmadim zaten ikizlerde dogru sonuc vermiyomus bu testler. Yanilma payi cok fazlaymis. Allaha emanetler canim ben aldirmayi hic dusunmedigim icin problem olsada rabbim boyle uygun gorduyse herturlu kabulum. Binlerce insan var etfarimizda bu durumda olan. Tabi rabbim insallah saglikli kucagimiza almayi nasip etsin oncelikle. Cok dusunme derim. Hersey allahtan ve hayirlisi ne ise o olsun insallah.
asermeyi birak dogru durust beslenemiyorum bile bulanti ve kusmalardan...su bile icemiyordum akan suyu gorunce bile kusuyordum cok sukur o yeni gecti az da olsa icebiliyorum...ama illa asermekse su ya aserdim benKizlar aramizda aseren var mi? Varsa ne aseriyosunuz ve esini vakitsiz bir zamanda carsi pazara gonderen var mi? Ben asermedigim icin merak ettim
Tesekkur ederim canim, benimde tup bebek. Dedigim gibi bir gun bile bulanti hissetmeyen cok kisi var. genelde annende ananende nasilsa oyle olurmus ama o da kesin degil cunku hamileliklerin biri digerine benzemezmis.Çok saol canım içimi rahatlattin aslinda benimkiler 5 haftalikla r aşılamaya hamile kaldığım için biraz geç oldu.18 aralıkta yapılmıştı aşılama,ama son adet tarihini girince 7haftalik göründü sitede, benim daha var sanırım.inşallah senin bulantıları sahada artmaz.kendine dikkat canim
Hadi bakalim hayirlisi, saglikla al bebislerini kucagina..Doktordan geldim arkadaslar birinin erkek oldugu kesin digeri belli degil. Net gozukmedi kiz da olabilir erkekte olabilir dedi. Daha cok kiza benzetti ama emin degil. 1 ay sonra netlesecek insallah. Bu arada dopleri de sordum cok gerekli bisey degil almak istersen sen bilirsin ama kafan karisir daha cok dedi. Almamaya karar verdim. Sukur bir problemleri gorunmuyo gayet hareketli ve iyiler simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?