Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim gecer insallah biran onceasermeyi birak dogru durust beslenemiyorum bile bulanti ve kusmalardan...su bile icemiyordum akan suyu gorunce bile kusuyordum cok sukur o yeni gecti az da olsa icebiliyorum...ama illa asermekse su ya aserdim bendilim damagim kurudu dudaklarim patladi karnim vucudum pul pul dokuldu susuzluktan...oglum likir likir icerken ben bakip yutkunuyordum Allahim anlatirken bile fena oluyorum susuzluk gibi kotu sey yok hayatta...simdi belki dersinki niye o hale gelene kadar az az icmedin?ictim elbette her ictigimi aninda kustum yani midemde durdurmamin imkani yoktu fiskiriyordu agzimdan burnumdan kusmayayim tutayim dedikce....Allahim kimseye boyle bulanti vermesin bu gunumede sukur diyorum artik....
Çok saol canım içimi rahatlattin aslinda benimkiler 5 haftalikla r aşılamaya hamile kaldığım için biraz geç oldu.18 aralıkta yapılmıştı aşılama,ama son adet tarihini girince 7haftalik göründü sitede, benim daha var sanırım.inşallah senin bulantıları sahada artmaz.kendine dikkat canim
Kizlar kac kilo aldiniz ve gobekler ciktimi baya? gorenler hamile oldugunuzu anliyormu artik?
Kizlar el dopleri saglikli degilmis diye okumustum.surekli kalp seslerini dinlemek icin bu makinayi kullanmak bebekleri olumsuz etkiliyormus..farketmedinizmi bazi doktorlar belli bir sure iyi degil diye dinletmiyor bile...
kızlar ne yapmalıyım sizce??? 12 haftalık hamileyim dra kontrole gittim yok adam yine aynı kendisi bakıyor ediyor her sey normal diyor.hiç açıklama falan yok.biz sorunca da sanki yüzü değişi kısa kısa cevaplar veriyor.bugun ense kalınlıklarına baktı normal dedı ama bıze kac olduğunu söylemedi mesela.of ne bıleyım.en bastan beri böyle pek konuşmuyor sorunca da kısa cvp verıyor.değiştirsem mi napsam bilemedim kafam karıştı.şimdi tüp bebek ve ıkız olunca her seyımı bu yaptı durumumu en ıyı bu bılır gıbıme geliyor ama bu açıklamaması benı olumsuz etkılıyor.
bir de ense kalınlığı olçumu bu kadar kolay mı normal ultrason muayenesındekı gıbı hemen ölçtü.burun kemıgı olçumu yapılmıcak mı dedım bı sey demedi.sizde yapıldı mı?
insallah canim cok sagol..Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim gecer insallah biran once
bende yarin 15. haftaya giricem hala eksi 1-2 kilodayim..biseyler yiyebiliyorsan besleniyorsun demektir..ben 1.5 ay sadece muz yiyerek gecirdim gunlerimi malesef...sen almissin bile bak demekki korkulacak bisey yok...12.haftanin icindeyim ya 1 ya da 1bucuk kilo almisimdir.sizce az mi beslenemiyor muyum acaba
ikizya pacayi yirtiyoruz ordan :) rrci benimki cok buyumedi ama ilerde cok buyuk demeye baslarlar banada kesin :)En son bir hafta on gun once tartildigimda 7 kilo almis gorunuyorumkarnim da acayip buyudu.kimse inanamiyor 15 haftalik olduguna da ikuz deyince anlam veriyorlar:)
Kizlar aramizda aseren var mi? Varsa ne aseriyosunuz ve esini vakitsiz bir zamanda carsi pazara gonderen var mi? Ben asermedigim icin merak ettim
Ben 2 haftada bir gidiyorum canimMerhaba arkadaslar bugun ikizlerimi tekrar gorduk cok sukur gayet iyiler masallah.dr ve hastane arayisim devam ediyor.kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz ogrenebilirmiyim ikizlerde muayene sıklıgi ne olmali acaba?
Dr un mu oyle istedi yoksa senmi istiyorsun canim?bide her gittiginde kan idrar bakiliyor mu?Ben 2 haftada bir gidiyorum canim
anladım canım sağol.ne bılım kılo alanları görünce telaşlandım bebekler beslenmıo mu dıebende yarin 15. haftaya giricem hala eksi 1-2 kilodayim..biseyler yiyebiliyorsan besleniyorsun demektir..ben 1.5 ay sadece muz yiyerek gecirdim gunlerimi malesef...sen almissin bile bak demekki korkulacak bisey yok...
Bende tup bebekle ikizlere hamileyim ama tup bebek doktoruma gittim simdiye kadar ama doktorumu degistirmeyi dusunuyorumarkadaşlar aranızda tüp bebekle ikizlere hamile kalanların hepsi perinatoloğa riskli doğum uzmanına gitti mi?benim olduğum yerde yok.acaba gıtmek gereklı mı?gittiyseniz kaçıncı ayınızda gıttınız?oyleyse ben de araştırayım en yakın nerde varsa gıdeyım kafama takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?