2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim gecer insallah biran once

Selam herkese guzel hamilelikler diliyorum.. Bende ikiz annesi olucam insalah 5 yil sonra tup bebekle.. temmuz sonu galiba daha erken olmaz insalah tabiki biraz okudum forumu da şu su icememe olayi bende de var cok korkuyorm su icmememin bi zarari olurmu diye ama elimde degil ictigm an midem bulaniyi zaten bulanti ilaci alarak biseyler yiyebiliyorum, ne olacak bu susuzluk bilmiyorum..

Bulantin kusman olmazsa korkma canim.kendini sansli hamilelerden say.tadini cikar.tabii onlar olmayip baska seylerden cekenler de var benim gibi benim bastan beri hic bulanti kusma olmadi.sadece bazi kokulara hassasiyet oldu.

Kizlar el dopleri saglikli degilmis diye okumustum.surekli kalp seslerini dinlemek icin bu makinayi kullanmak bebekleri olumsuz etkiliyormus..farketmedinizmi bazi doktorlar belli bir sure iyi degil diye dinletmiyor bile...

Kesinlikle katiliyorum.benim doktorum 10-11 haftadan once bana kalp atisini dinletmedi.zaten ultrasonla bakilirken bir sicaklik da hissediliyor.

İcine sinmeyecekse degistir ama ikiz gebelik icin uygun doktor olmali bulacagin da.ikiz gebelik ve riskli gebelikte uzman bir doktor olmasi gerekir.

bir de ense kalınlığı olçumu bu kadar kolay mı normal ultrason muayenesındekı gıbı hemen ölçtü.burun kemıgı olçumu yapılmıcak mı dedım bı sey demedi.sizde yapıldı mı?

Ense olcumu yaparken onu da yapmistir.cok konuskan degilse sen de kendin sor.bazi doktorlar boyle.benimki de mesela ne tahlil ne ilac hicbir sey istemedi.demir ilacini en sonunda ben kendim soyledim kullanmayacak miyim diye.oyle yazdi.burda okuyorum baska ilaclar da kullaniyorlar ama bana yazmadi.tahlili de saglik ocagindaki doktoruma gittim bugun o kan ve idrar tahlili verdi.bu ay sonunda detayli ultrasona giderken goturecegim sonuclari.

Devrim karnını eklemedin yeniden
Resim cok güzeldi.
Yine korsana göbeğini..

12.haftanin icindeyim ya 1 ya da 1bucuk kilo almisimdir.sizce az mi beslenemiyor muyum acaba

12.haftanin icindeyim ya 1 ya da 1bucuk kilo almisimdir.sizce az mi beslenemiyor muyum acaba
bende yarin 15. haftaya giricem hala eksi 1-2 kilodayim..biseyler yiyebiliyorsan besleniyorsun demektir..ben 1.5 ay sadece muz yiyerek gecirdim gunlerimi malesef...sen almissin bile bak demekki korkulacak bisey yok...

En son bir hafta on gun once tartildigimda 7 kilo almis gorunuyorum karnim da acayip buyudu.kimse inanamiyor 15 haftalik olduguna da ikuz deyince anlam veriyorlar:)
ikizya pacayi yirtiyoruz ordan :) rrci benimki cok buyumedi ama ilerde cok buyuk demeye baslarlar banada kesin :)

Merhaba arkadaslar bugun ikizlerimi tekrar gorduk cok sukur gayet iyiler masallah. dr ve hastane arayisim devam ediyor.kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz ogrenebilirmiyim ikizlerde muayene sıklıgi ne olmali acaba?

Kizlar aramizda aseren var mi? Varsa ne aseriyosunuz ve esini vakitsiz bir zamanda carsi pazara gonderen var mi? Ben asermedigim icin merak ettim

bende de hiç olmadı hala yok. hatta etrafımdakiler ne yeseler gözüm kalıyomuş gibi davranıyolar. hiç canım çekmiyo diyorum ama aç gözlü muamelesi görmekten kurtulamıyorum.:)

arkadaşlar aranızda tüp bebekle ikizlere hamile kalanların hepsi perinatoloğa riskli doğum uzmanına gitti mi?benim olduğum yerde yok.acaba gıtmek gereklı mı?gittiyseniz kaçıncı ayınızda gıttınız?oyleyse ben de araştırayım en yakın nerde varsa gıdeyım kafama takıldı.

bende yarin 15. haftaya giricem hala eksi 1-2 kilodayim..biseyler yiyebiliyorsan besleniyorsun demektir..ben 1.5 ay sadece muz yiyerek gecirdim gunlerimi malesef...sen almissin bile bak demekki korkulacak bisey yok...
anladım canım sağol.ne bılım kılo alanları görünce telaşlandım bebekler beslenmıo mu dıe

Bende tup bebekle ikizlere hamileyim ama tup bebek doktoruma gittim simdiye kadar ama doktorumu degistirmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…