Bende tup bebekle ikizlere hamileyim ama tup bebek doktoruma gittim simdiye kadar ama doktorumu degistirmeyi dusunuyorum
arkadaşlar aranızda tüp bebekle ikizlere hamile kalanların hepsi perinatoloğa riskli doğum uzmanına gitti mi?benim olduğum yerde yok.acaba gıtmek gereklı mı?gittiyseniz kaçıncı ayınızda gıttınız?oyleyse ben de araştırayım en yakın nerde varsa gıdeyım kafama takıldı.
Evet canim, oyle olmasi gerekiyormus. Ben ilk keseleri gormek icin tup bebek doktoruma gittim sonra hemen perinatooga gittim. Bulundugun yerde yoksa tup bebek ve ikiz gebeligi konusunda tecrubeli bir doktor arastirabilitsin.
@devrim7779 canim sen kac kiloyla hamile kalmistin?
dr um oyle ıstedı.ayrıca kan ıdrar nıye ıstesın kı anlayamadımDr un mu oyle istedi yoksa senmi istiyorsun canim?bide her gittiginde kan idrar bakiliyor mu?
68 ile kaldim.simdi 74.9 oldum:)evlenince aldim hamilelikte de daha fazla alacagim sanirim.neyse bebislerin pesinde kosarken zayiflarim:)
aynen oyle ben tek bebekte bile eriyip bitmistim iki taneyle nasil oluruz bilmem :)68 ile kaldim.simdi 74.9 oldum:)evlenince aldim hamilelikte de daha fazla alacagim sanirim.neyse bebislerin pesinde kosarken zayiflarim:)
canım bızde 3 hafta sonra gıdıcez 575 tl ama bursadayım benarkadaşlar aranızda ayrıntılı ultrasona giren veya araştıran var mı? bizim dr ikisine bin lira istiyo. bize çok geldi. anadolu yakasında daha uyguna baktıran var mı?
Ben persembe gunu icin ayrintili ultrasona randevu aldim.ayrica fiyat soylemedi.nirmal muayene ucreti dedi bize.o da ikizlere 400 tek gebelige 300 dedi.baska da fiyat vermediler.docent perinatolog muayenehanesine gidiyorum.[/QUOTE
Ne kadar pahaliymis. Istanbulda misin? Ben izmirdeyim, prof peritonologa gidiyorum muayene 250 lira.Ben persembe gunu icin ayrintili ultrasona randevu aldim.ayrica fiyat soylemedi.nirmal muayene ucreti dedi bize.o da ikizlere 400 tek gebelige 300 dedi.baska da fiyat vermediler.docent perinatolog muayenehanesine gidiyorum.
Ne kadar pahaliymis. Istanbulda misin? Ben izmirdeyim, prof peritonologa gidiyorum muayene 250 lira.
canim ben hep farkli dr lara gittim de onlar da ilk oldugum icin hepsi istedi iki hafta sonra dr uma karar vericem insallah.takipteki dr unuz her seferinde tahlil istiyormu diye merek etmistim.yoksa hamileligin basinda yapilan tahliller yeterli mi diye.dr um oyle ıstedı.ayrıca kan ıdrar nıye ıstesın kı anlayamadım
Yok canim.Mersindeyim.burda iyi doktorlar ozellikle de prof. ya da doc.ise bu fiyatlara.ama detayli ultrasona da bu ucreti almasi iyi geldi bana.bir saat suruyormus cunku.2000 liralari dutunca zaten cok iyi.sizin ne guzelmis fiyatlar.keske burasi da oyle olsa.ikiz her yonden butceyi sarsiyor maalesef.neyse iyi ve saglikli olsunlar da raziyim ben.
bunu bende merak ediyorumMerhaba arkadaslar bugun ikizlerimi tekrar gorduk cok sukur gayet iyiler masallah.dr ve hastane arayisim devam ediyor.kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz ogrenebilirmiyim ikizlerde muayene sıklıgi ne olmali acaba?
iğneyi dikmi vuruyorsunuz..Canım bende çok nadir morarma oluyor.Bir arkadaşın annesi hemşire iğneyi vurduktan sonra kolonyalı pamukla iğneyi vurduğun yere bastır demiş kızına.Onunda kan pıhtılaşması var.Ama ovmayacaksın o bölgeyi sadece dümdüğz bastıracaksın.İstersen dene.Morarma vuruş şekliyle alakalı oluyor genelde.Kendin mi vuruyorsun eşin mi vuruyor?
Yok canim sadece basinda yaptirmissti tahlilleri birdaha yaptirtmadi sende artik bir dr sec kendine degistirmecanim ben hep farkli dr lara gittim de onlar da ilk oldugum icin hepsi istedi iki hafta sonra dr uma karar vericem insallah.takipteki dr unuz her seferinde tahlil istiyormu diye merek etmistim.yoksa hamileligin basinda yapilan tahliller yeterli mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?