2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bende tup bebekle ikizlere hamileyim ama tup bebek doktoruma gittim simdiye kadar ama doktorumu degistirmeyi dusunuyorum

ben de tup bebek druma gıdıyorum sureklı.kendısı bakıo edıyo ama sankı ılgısız bılgılendırmıyo hıc.ben de degıstırsem mı dedım ama sonra duşundum her seyımı o bılıo en bastan.bı de tup bebekte ıkızlerle daha cok karsılasmıstır dıger drların bu konudaki tecrubesını bılemıcem.açıkçası benım de kafam cok karışık.

68 ile kaldim.simdi 74.9 oldum:)evlenince aldim hamilelikte de daha fazla alacagim sanirim.neyse bebislerin pesinde kosarken zayiflarim:)

Ben de oyle dusunuyorum, umarim aldiklarimizi veririz. Bulantim oldugu icin henuz almadim hatta 2 kilo verdim ama bulantilar gecince hizla alacagimi dusunuyorum ne yazik ki

68 ile kaldim.simdi 74.9 oldum:)evlenince aldim hamilelikte de daha fazla alacagim sanirim.neyse bebislerin pesinde kosarken zayiflarim:)
aynen oyle ben tek bebekte bile eriyip bitmistim iki taneyle nasil oluruz bilmem :)

arkadaşlar aranızda ayrıntılı ultrasona giren veya araştıran var mı? bizim dr ikisine bin lira istiyo. bize çok geldi. anadolu yakasında daha uyguna baktıran var mı?

Kizlar bu ayrintili ultrason fiyatları nedir boyle benim arkadadim 100 tl ye cektirdi konyada ve biri su kadar ikincisi bu kadar diye bi durum yok aldanmayin yanii ultrasona girince zaten rahminnivine bakiyo orda kav tane bebek gormesi fiyati artirmaz kiii bu nadil bisey boylee dikkatli olun ve fiyatlari duyunca ben sok oldum 1000 tl 500 tl

Ben persembe gunu icin ayrintili ultrasona randevu aldim.ayrica fiyat soylemedi.nirmal muayene ucreti dedi bize.o da ikizlere 400 tek gebelige 300 dedi.baska da fiyat vermediler.docent perinatolog muayenehanesine gidiyorum.

Ben persembe gunu icin ayrintili ultrasona randevu aldim.ayrica fiyat soylemedi.nirmal muayene ucreti dedi bize.o da ikizlere 400 tek gebelige 300 dedi.baska da fiyat vermediler.docent perinatolog muayenehanesine gidiyorum.
Ne kadar pahaliymis. Istanbulda misin? Ben izmirdeyim, prof peritonologa gidiyorum muayene 250 lira.

Ne kadar pahaliymis. Istanbulda misin? Ben izmirdeyim, prof peritonologa gidiyorum muayene 250 lira.

Yok canim.Mersindeyim.burda iyi doktorlar ozellikle de prof. ya da doc.ise bu fiyatlara.ama detayli ultrasona da bu ucreti almasi iyi geldi bana.bir saat suruyormus cunku.2000 liralari dutunca zaten cok iyi.sizin ne guzelmis fiyatlar.keske burasi da oyle olsa.ikiz her yonden butceyi sarsiyor maalesef.neyse iyi ve saglikli olsunlar da raziyim ben.

dr um oyle ıstedı.ayrıca kan ıdrar nıye ıstesın kı anlayamadım
canim ben hep farkli dr lara gittim de onlar da ilk oldugum icin hepsi istedi iki hafta sonra dr uma karar vericem insallah.takipteki dr unuz her seferinde tahlil istiyormu diye merek etmistim.yoksa hamileligin basinda yapilan tahliller yeterli mi diye.

Kizlar ben kizim icin 2012 de 150 tl vermistim ayrintili ultrasona perinatolog bakti eskisehirdeydim o zaman.

Gercekten ikizler heryonden butce sarsiyor ama cokta guzel
Oluyorlar soyledigin gibi saglikli olsunlar da gerisi onemli degil

kızlar illa perinatoloğa mı gitmek gerekiyor detaylı ultrason için? sizleri doktorunuz mu yönlendirdi?

Merhaba arkadaslar bugun ikizlerimi tekrar gorduk cok sukur gayet iyiler masallah. dr ve hastane arayisim devam ediyor.kac haftada bir kontrole gidiyorsunuz ogrenebilirmiyim ikizlerde muayene sıklıgi ne olmali acaba?
bunu bende merak ediyorum
benimde ikiz ve 11 haftanın içindeyim..
bir d ikizlerde bu serviks uzunluğu ne zaman bakılıyor.

iğneyi dikmi vuruyorsunuz..
ben öyle yapıyorum.prospektüsünde de öyle yazıyor ama yine de morarma oluyor.

Yok canim sadece basinda yaptirmissti tahlilleri birdaha yaptirtmadi sende artik bir dr sec kendine degistirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…