2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Arkadaslar gunaydin fena halde grip oldum. Ilac alamiyoruz malum. Ihlamur icsem bi zarari varmidir bilginiz varmi acaba nasil atlatabilirim daha agirlasmadan acaba

D

Dik vuruyorum ben canim bendede morarma oluyor arada.kolumda vurulacak yer kalmadi bezeler oldu simdi ayagimdan yapiyorum

Ayağından nereye yapıyorsun tam neresine??
Benimde karnım mosmor oldu koluma geçtik kolumda morali
Bir arkadasım faraxparin daha az acitiyor dedi ben claxene kullandım hep. Doktora sorup sonra faraxpirini deneyeceğim.

Arkadaslar gunaydin fena halde grip oldum. Ilac alamiyoruz malum. Ihlamur icsem bi zarari varmidir bilginiz varmi acaba nasil atlatabilirim daha agirlasmadan acaba

Hiçbir bitki cayı önerilmiyor hamilelikte..
Sadece limonlu sıcak su içerek dinlenerek ayaklarının altına vicks sürerek atlatmaya çalış cok gecmis olsun
Birde yastık kılıfını giysilerini hergün değiştir evi hergün havalandır ve hergün banyo yap hemen geçiyor tabii banyo sonrası üşümemeye dikkat et..

bunu bende merak ediyorum
benimde ikiz ve 11 haftanın içindeyim..
bir d ikizlerde bu serviks uzunluğu ne zaman bakılıyor.
Ben tekrar 15 gun sonrasina randevu aldim canim serviks uzunlugu ile ilgili bisey demediler bana.
Yok canim sadece basinda yaptirmissti tahlilleri birdaha yaptirtmadi sende artik bir dr sec kendine degistirme
Canim buraya yeni tasindik da ondan tereddutluyum.kizimda acibadem de dogum yapmistim hastane dr dogum hersey dort dortluktu burada acibadem yok malesef.ve o standartlari bulamiyorum.bi de ikizler tecrubeli ve icime sinen bir dr ariyorum.guya 12 ozel hastane var ama devlt hastanesi gibi cogu.15 gun sonrasina bi dr dan daha randevu aldim ondan sonra karar vericem insallah.insallah bebeklerimize saglikli sihhatli kavusuruz.
gecmis olsun canim bence icme ikil balli limonlu su ve ilik balli sut iyi gelir insallah

Canim nezle oldugum zaman limonlu iliktan biraz daha sicaga yakin suya bal karistirip ictim.iki gunde iyilesmistim.tabii bol bol yattim.banyoya korkumdan girmedim ama aslinda rahatlatir.saclari kurut cikinca ama.

cok gecmis olsun ama neden ilac alamiyorsunki doktora gittinmi? gecen haberlerde izledim 8 aylik hamile bir kadin grip olmus doktor hamilesin diye ilac yazmamis 1 hafta sonra kadincagiz bebegiyle birlikte ölmüs..Allah korusun dikkat etmek lazim bebege geciyor hastalik.tayzeminde ikizlerinden biri bu yuzden karninda olmustu ...bence ilac verdiyse kullanmak lazim daha kotu sonuclar doguruyor sonra cunku...
bu arada ihlamur icebilirsin hatta seker yerine bal koy daha faydali olur...ben surekli iciyorum ihlamur onun bir zarari yok...

Ayağından nereye yapıyorsun tam neresine??
Benimde karnım mosmor oldu koluma geçtik kolumda morali
Bir arkadasım faraxparin daha az acitiyor dedi ben claxene kullandım hep. Doktora sorup sonra faraxpirini deneyeceğim.
bana dr göbekten tehlıkelı oldugunu soylemıstı ben hıbor kullanıyorum ayaktanda dort parmak yukardan dort parmak dızden yukarı harıç arada kalan alana vuruyorum

ben içiyorum canım doktor bir şey demedi o tür bitkisel içerikli şeylere. sadece söktürücü şeyler içme sakın. adet söktürücü vs gibi etkisi olan yoğun içerikli bitkisel şeyler. ıhlamur içebilirsin eğer özel bir sıkıntın yoksa abartmadan. bir de bir kaşık toz tarçın bir kaşık toz zencefil ve bir kaşık toz zerdeçala bal kat karıştır iyice macun yap onu ye kaşık kaşık boğazına da iyi gelir. ben de bir haftadır üşütmemek için mücadele halindeyim ufak tefek şeylerle. doktor darda kalırsan augmentin kullanabilirsin dedi. hasta perişan halde olup hiçbir şey kullanmamak daha kötü. geçen haberlerede gördüm bir kadın üşütmüş hamile, antibiyotik kullanmamış diretmiş ölmüş kendisi de bebeği de.

ya nolur bana akıl verin.tüp bebek drum çok ilgisiz belki işinde iyidir ama hiç açıklama yapmıyor bu da benım canımı sıkıyor.tüp bebekle hamile kalanlar sizler aynı dra mı devam ettiniz yoksa değiştirdiniz mi değiştirdiğiniz doktor da tüp bebek uzmanı mı?

Canim ben degistirdim, riskli dogum uzmanina gidiyorum. Ama benimki de coook aciklama yapmiyor. Ben cok guveniyorum, riskli birsey olsa mutlaka mudahele eder. bu yuzden bebeklerim guvende olsun bana cok sey anlatmasada olur diyorum. Eger tup bebek ve ikizse riskli dogum uzmani yani peritanologa gitmen daha iyi olur. Tup bebekcilet daha cok tup bebek kisminda iyiler devaminda degil. a

Isim kotusu zaten dra sehir dışına gidiyorum ve orda da perinatolog yok

merhaba arkadaşlar dün bebişlerimin kalp atışlarını duydum çok şükür.bişey sorcam dr bana caraspin diye bir ilaç verdi.bi zararı olurmu acaba.aranızda kullanan varmı.ikiz olduğu için mi veriliyor bu.

Ben de bebek aspirini kullaniyorum onlem amacli kam sulandirici.bi zarari olmaz cogu kisi kullaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…