2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canim ben aynı doktora devam ediyorum her ne kadar tüp bebekte uzman olsa da sonucta o da kadın doğumcu ve riskli gebelik olduğunun farkında.ama gerçekten yeteri kadar incelenmiştir ve cvp vermiyor çünkü tüp bebek merkezleri yogun biliyorsun öncelik tedavi olan hastalarda bizler sabirsisiz ve meraklıyiz hergün cagirsa gitcez yani ama bi sknti olsa bence söyler ve çağırır bakma böyle dédigime bende merakimdan çatliycam

Kizlar bu demr ilacina basladigimindan beri mahvoldum.zaten kabizlik ve hemoroid vardi.cok zorlaniyordum.4-5 gune bir birkac damla lavman uygulayarak cikabiliyordum.simdi demir ilacindan beri hic cikamiyorum.cok fazla ikinirsam cikiyorum.o zaman da bebeklerime birsey olacak diye korkuyorum.tuvaletten cikinca da hemoroid agrisindan resmen agliyorum son 3-4 tuvalettir.gebeligin ilerleyen zamani daha da artarmis.ne yapacagim bilmiyorum.2 gune bir lavman kullansam korkuyorum.kaysi zeytinyagi ilik su artik hic demiyorum bile:) cevrenizde boyle olan birileri varmi ne yapmislar.cok caresiz kaldim yaa:)

Geçmiş olsun canım ya demir ilacı kabızlık mı yapıyor..bol salata sebze denedin mi bol su da engel olur belki zor bu dönemler malesef.

Anladim canim.ama benimkinin yogunlukla alakasi olduğunu sanmiyorum.kimse olmasa bile bizim dr ayni cunku.hayir bi de soru sorunca bile cevaplayasi yok gibi davraniyo.mesela ense kalinligini olctu normal dedi ama neye göre normal biz sorduk da oyle soyledi

bendede var canım kabızlık ama ben ilac içmiyorm,ama ıkınmakta iyi değil.ben kahvaltıdan önce birkac kuru kayısı ve bir elma yiyor üstüne bır bardak su içiyorum.sende dene istersen yediğim zaman tvalete çıkıyorum

kabızlık için
anneme komşusu söylemiş kabız ise hergün ayranın içerisine biraz zeytinyağı karıştırıp içsin hiç kabız olmaz demiş ama ben onu yapamam sanırım

Geçmiş olsun canım ya demir ilacı kabızlık mı yapıyor..bol salata sebze denedin mi bol su da engel olur belki zor bu dönemler malesef.

Cok su icerim zaten.sebze yemegi yerim genelde.ise yaramiyor bunlar maalesef:)

Evet iste korkuyorum ikinmaya da.kaysi da yaramiyor ise.sabahlari ac karnina kaysi erik hosafinin uzerine saf zeytinyagiyla ilik su dokup yiyorum.nafile.

kabızlık için

anneme komşusu söylemiş kabız ise hergün ayranın içerisine biraz zeytinyağı karıştırıp içsin hiç kabız olmaz demiş ama ben onu yapamam sanırım

Bunu da deneyeyim.her duydugumu deniyorum.simdilik ise yarayan yok.insallah bu iyi gelir.sagol canim.

Gun gectikce cinsiyetlerini daha da cok merak etmeye baslbasladim.belli olsa da alisverise baslasam diye sabirsizlaniyorum.dr 11.haftada ikisi icin de tahminim var ama soyleyip beklenti olusturmayayim deddedi.o o kadar erken tahminde bulununca da bana ikisi de erkek gibi geliyor.erkek daha erken belli oluyormus ya.bu carsamba tekrar gidicem bakalim soylucek mi

Bence belli olur, ben 8+6 da gittim, biri icin kesin erkek diyebilirim dedi, 2 hafta sonra ikisini de anlariz dedi, yani 12. Haftada ikisinin de cinsiyeti belli olur. Yuzukle bak sende, ben baktim bir kiz bir erkek.. Bakalim dogru cikacak mi?:)

canım öncelikle çok geçmiş olsun.kabızlık bendede var hemde transfer olduğum günden beri ve hala geçmiş değil tam olarak ama biraz daha iyiyim dediğin gibi demir ve vitamin ilaçları dahada arttırıyor ve ben de ikiz bebek bekliyorum.banada kaysı zeytin yağı hiç biri fayda etmiyor abartmyorım çorba ve sebze yemekleriyle bile kabız oluyorum.ve benim sürekli parçalı kanamam oluyor kabızlık artınca daha çok olyor.birde bunları dene belki sanada faydası olur sabah uyanınca ve akşam yatmadan bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal ve bir kaç damala limon koy iç birikigüne faydasını görmüştüm ben yalnız benim insülin direncim olduğu için diyetisyen bal kayma dedi artık bal koymadan içiyorum.birde sabah yine kahvaltıdan önce beeş altı adet kuru erik yiyorum kaysıdan daha çok işe yarıyor bbence.birde öğün arasında bir Ankara armudu yiyip üstüne bol su içiyorum ve üstüne de gün de bir tane activia probiyotik yoğurt yiyorum yoğurdu diyetisyen kabızlık için tavsiya etti gün de bir tane tüket diye.biraz uzun oldu ama sende faydasını görürsün inş.

Cok sagol canim deneyecegim hepsini de.insallah ise yarar da lavman kullnmayi birakirim.son zamanlarda lavman da ise yaramiyordu gerci.deneyecegim.cok cok sagol.

Cok sagol canim deneyecegim hepsini de.insallah ise yarar da lavman kullnmayi birakirim.son zamanlarda lavman da ise yaramiyordu gerci.deneyecegim.cok cok sagol.
sende sağool canım bende sadece lavmanla yapabiliyor dün benimde çatlak ve kanama oluyordu çok acı çektim şimdi çok şükür iyiyim..birde canım sakın teryağı veya tereyağlı yiyecekler tüketme ve diyetisyen sık yemek yemek kabızlığı geçirir demişti.

çok sevgili ikiz anneleri... acaba ikizlere hamileyken kese geçmi gözüküyor... vede beta hcgnin dahamı yüksek olması lazım... geçen cumartesi değerim 78.34 tü... bu cuma yani arada 6 gün var ve değerim 1516 çıktı... doktor vajinal muayene etti ama keseyi göremedik... vede değerim farkındaysanız bir anda 4 katı arttı... zaten hep 2 katından fazla artış oldu... cuma 1516 olan değerim bugün 3733 çıktı sabah itibariyle... ve ben korkmaya başladım kese görünmyecekmi yoksa diye... ikiz olsun diye hayal etmiştim heeeeeeeeeeep

merve10er sen bebeklerin tekmelerini hissetmeye basladinmi??basladiysan ne zamandan beri??
ben oglumda 17 haftalikken hissetmistim bundada iki tane diye daha erken hissederim sandim ama 16 haftaya giricez hala tik yok...

merve10er sen bebeklerin tekmelerini hissetmeye basladinmi??basladiysan ne zamandan beri??
ben oglumda 17 haftalikken hissetmistim bundada iki tane diye daha erken hissederim sandim ama 16 haftaya giricez hala tik yok...
çok sevgili ikiz anneleri... acaba ikizlere hamileyken kese geçmi gözüküyor... vede beta hcgnin dahamı yüksek olması lazım... geçen cumartesi değerim 78.34 tü... bu cuma yani arada 6 gün var ve değerim 1516 çıktı... doktor vajinal muayene etti ama keseyi göremedik... vede değerim farkındaysanız bir anda 4 katı arttı... zaten hep 2 katından fazla artış oldu... cuma 1516 olan değerim bugün 3733 çıktı sabah itibariyle... ve ben korkmaya başladım kese görünmyecekmi yoksa diye... ikiz olsun diye hayal etmiştim heeeeeeeeeeep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…