2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

merhaba bizimde iki kese iki bebek inş. biri düşmez yaa dr. sizede biri düşebilr demişmiydi çok korkuyorum... bn karnımda belimde ağrı hissediyrum ..hafif hafif baş dönmesi ve yemekten sonra bulantılarım başladı ..çok sağlıklı beslenmeye ,ilk üç ayda bol protein c vitamini kalsiyum omega 3 almaya çalışcam doğal yiyeceklerden inşallah ,siz neler hissediyorsunuz

hayırlı olsun. inşallah sağ salim kucağına alırsın. bulantı ne kadar çoksa o kadar iyidir diyolar. benim de 7 hafta civarında başladı ama şimdi çok az. dün akşam benim de başım döndü baya. ben midem bulandıkça mutlu oluyorum, yüzüm gülüyo :) karın ağrısı çok yemekten olabilir. yemeği fazla kaçırmamak lazım. kasık ağrısıysa da rahim büyüyo diyolar. hayırlı olsun tekrar. allahım sağ salim kavuştursun inşallah..

Andaludayim hatta kavaciktayim otagtrpe bana cok yakin orada tup bebek merkezi var mi ki ya? Giderim muayeneye bana yakin olmasi cok iyi ne kadar oduyorsun muayeneye? Medipolde sevval pata varmis onu da dusunuyorum insallah hayirli bir karar veririm
Hic korkma canim bana da soylemisti doktor ama elhamdulullah ikisi de gelisti ustelik benim kanamam vardi. Geceblerde doktora gittigimde acikcasi ikincisi duser diye bekliyordum dedi. Rabbimin mucizesi sonsuz. Ne verirse hayir vardir sen hep guzel dusun.
Bu arada ben de senin gibi diyordum cok saglikli beslenecegim diye ama malesef istahsizlik yasiyorum yiyeceklerin neredeyse hicbirini gormek istemiyorum sutler yumurtalar kaldi oyle dolapta insaallah senin planlarin benimkine benzzemez 7. Haftanda miden cumhuriyet ilan etmeye yavastan basliyor. Hayirli olsun hepimiz saglikla kucaklayalim insaallah minnaklarimizi

Ben de Temmuz sonunda ikiz annesi olucam kismetse. Daha dun keseleri gorduk. Haftaya da kalp atislarini gormeye gidecegiz. Tup bebek tedavisiyle hamile kaldım. 2 tane 3. Gun embriyosundu. 9. Gun degerim 39 , 11. Gun 107, 13. Gun de 276 cikti. Bildigim kadariyla ne kadar yüksek olduğu değil nasil katlandigi daha onemli cogul gebelik oldugunu anlamak icin.

hayırlısı olsun canım kalp atıslarınıda duyarsınız tez zamanda ıns

ya dun bir doktor sitesinde bir yazi okudum cok korktum...ikiz gebelikte 24 hafta sonunda artik tek gebelige gore 38-40 haftalik hamile bir bayanin karni gibi olacakmis karnimiz...
24 haftada oyleyse 30 haftadan sonrasini hic dusunemiyorum...

Evet canim.ben burda bir bayan yazmisti 20 haftalik ikiz hamileymis birisi ona dogum yakin galiba demis.erkenden buyuyormus gercekten.son aylarda hareket etmek zormus.birde ikixler 30.haftadan sonra bebekler cok fazla buyumuyormus.

Kizlar sekizinci haftama girdim hafif bulantilar artik siddetlendi vikarmaya basladim cok kotuymus dogru duzgun bir sey yiyemedim sabahtan beri ne yapsam da gecse su bulanti ve kusma

Canim alinti yapmissin ama mesajini goremedim bu arada dun baktim da otagtepede yenidogan unitesi yok ikiz gebelik icin cok onemli cunku ben hic zamaninda dogan ikiz gormedim. Umut tup bebek merkezini arayacagim bir de yarin

Canim alinti yapmissin ama mesajini goremedim bu arada dun baktim da otagtepede yenidogan unitesi yok ikiz gebelik icin cok onemli cunku ben hic zamaninda dogan ikiz gormedim. Umut tup bebek merkezini arayacagim bir de yarin

bu banaydı heralde :) ömer bey medicana hastanesi ve medibey tıp merkezinde yapıyo doğumları. hangisini tercih edersen. otağtepe tıp merkezinde sadece muayeneleri yapıyo. muayene ücreti sigortalıya 50 tl, olmayana 80 tl diye biliyorum.

enönden giden benım herhalde bebeklerın kıpırdadıgını ultrasonda gören varmı dıye sorucaktım ben bu hafta muayeneye gıttıgımde gorebılırız gıbı gelıyor

benim normalde duser tansiyonum simdi hamilelikle daha fena bir hal aldi..banyodada dusuyor evet evde yalnizken banyo yapmam o yuzden dikkat etmemiz lazim cok riskli bir donemdeyiz

benim bu dönem daha da arttı baş dönmelerim aşırı hale geldi tansiyonum düşüyormuş doktor yanında şeker bulundur dedi mutlaka...

Kizlar merhaba.

Allah bebeklerinize de size de saglik versin , bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Ben de bebek bekliyorum. Kismetse bu haftasonu keseyi gormek icin muayene olmaya gidicem.

Sizlere bir soru sormak istedim. Beta Hcg degerinizin iki gunde bir artisi ne kadardi? Benim artis iki gunde 3.5 kat artmis.

Sizlerde de artis bu sekilde miydi?

Kizlar merhaba.

Allah bebeklerinize de size de saglik versin , bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Ben de bebek bekliyorum. Kismetse bu haftasonu keseyi gormek icin muayene olmaya gidicem.

Sizlere bir soru sormak istedim. Beta Hcg degerinizin iki gunde bir artisi ne kadardi? Benim artis iki gunde 3.5 kat artmis.

Sizlerde de artis bu sekilde miydi?​

Benim ikiye katlanmıştı cok az farklıydı birinci test 399 iki gun sonra 849 du

Canım çoğul gebelik olabilir o zaman, yani ikiz veya üçüz gibi. Normal yolla mı hamile kaldınız yoksa aşılama mı?

Canım çoğul gebelik olabilir o zaman, yani ikiz veya üçüz gibi. Normal yolla mı hamile kaldınız yoksa aşılama mı?

Sizdede mi boyle bir artis vardi . bazi kisiler cogul gebelik olabilir diyolar ama bazilari ilgisi yok onunla diyolar. Ben de meraklandim. Ikiz annislere sorayim istedim :)

Bende 59 olan hcg 6 gün sonra 2156 olmuştu. Meğer çoğul gebelikmiş, ayrıca hcg ile çok alakalı. Sürekli iki kattan fazla artışlar çoğul gebelik ihtimalini kuvvetlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…