- 18 Ocak 2015
- 175
- 43
- 38
- 44
78 dusuk bir deger gibi yani tek gebelik gibi, benim tup bebek transferden 10 gun sonra 266 ondan 3 gun sonraki degerim 981 di. 6. Hafta iki kese gorduk. 7 haftada da ikisinin de kalp atisini duyduk. 78 tek gebelik gibi duruyor ama nadirende olsa sonradan katlayan degerler oluyormus ve cok nadiren diger kese sonradan goruluyormus.çok sevgili ikiz anneleri... acaba ikizlere hamileyken kese geçmi gözüküyor... vede beta hcgnin dahamı yüksek olması lazım... geçen cumartesi değerim 78.34 tü... bu cuma yani arada 6 gün var ve değerim 1516 çıktı... doktor vajinal muayene etti ama keseyi göremedik... vede değerim farkındaysanız bir anda 4 katı arttı... zaten hep 2 katından fazla artış oldu... cuma 1516 olan değerim bugün 3733 çıktı sabah itibariyle... ve ben korkmaya başladım kese görünmyecekmi yoksa diye... ikiz olsun diye hayal etmiştim heeeeeeeeeeep
canım pazartesi 0.66 *** perşembe:16.66 cumartesi:::78.34 cuma:::1516 ve pazar :::3733 yani 14 gün içinde değerim 0 dan 3733 e yükseldi... doktor bile şaşırdı... üstelikte geç döllenme oldu... değerim 0.66 çıktığında adetim 1 gün gecikmişti78 dusuk bir deger gibi yani tek gebelik gibi, benim tup bebek transferden 10 gun sonra 266 ondan 3 gun sonraki degerim 981 di. 6. Hafta iki kese gorduk. 7 haftada da ikisinin de kalp atisini duyduk. 78 tek gebelik gibi duruyor ama nadirende olsa sonradan katlayan degerler oluyormus ve cok nadiren diger kese sonradan goruluyormus.
İki ya da tek hayirlisi olsun, saglikli olsun
Birkac hafta daha sabir oyleyse..umarim diledigin gibi olurcanım pazartesi 0.66 *** perşembe:16.66 cumartesi:::78.34 cuma:::1516 ve pazar :::3733 yani 14 gün içinde değerim 0 dan 3733 e yükseldi... doktor bile şaşırdı... üstelikte geç döllenme oldu... değerim 0.66 çıktığında adetim 1 gün gecikmişti
kese görünmezse korkusu başladı... hamile kalmaya çalışmak ayrı dert... kesesiydi kalp atışıydı... bu kadar stresle nasıl kilo alınıyo hamilelikte hayret ediyorum... ne bulantım ne kasık ağrım nede iştahım var... hamileliğimden şüphe edicemBirkac hafta daha sabir oyleyse..umarim diledigin gibi olur
canım bızde 3 hafta sonra gıdıcez 575 tl ama bursadayım ben
Canım benimde 7.hafta kontrole gittiğimizde tekti. 12.hafta gittiğimizde doktor ikiz dedi diğeri 1 hafta küçükmüş 6 haftalıkken pek görünmezmiş ondandır demişti.Hayırlısı olsun inşallah.kese görünmezse korkusu başladı... hamile kalmaya çalışmak ayrı dert... kesesiydi kalp atışıydı... bu kadar stresle nasıl kilo alınıyo hamilelikte hayret ediyorum... ne bulantım ne kasık ağrım nede iştahım var... hamileliğimden şüphe edicem
bunu bende merak ediyorum
benimde ikiz ve 11 haftanın içindeyim..
bir d ikizlerde bu serviks uzunluğu ne zaman bakılıyor.
sende sağool canım bende sadece lavmanla yapabiliyor dün benimde çatlak ve kanama oluyordu çok acı çektim şimdi çok şükür iyiyim..birde canım sakın teryağı veya tereyağlı yiyecekler tüketme ve diyetisyen sık yemek yemek kabızlığı geçirir demişti.
bugünkü değerim 3733... İNŞAALLAH yarın keseyi görürüz... 1516 yken kese gözükmedi vajinalden... banada dua edinCanım benimde 7.hafta kontrole gittiğimizde tekti. 12.hafta gittiğimizde doktor ikiz dedi diğeri 1 hafta küçükmüş 6 haftalıkken pek görünmezmiş ondandır demişti.Hayırlısı olsun inşallah.
Ederim tabiki, ama neden vajinalden bakıyor ki anlamadımbugünkü değerim 3733... İNŞAALLAH yarın keseyi görürüz... 1516 yken kese gözükmedi vajinalden... banada dua edin
aslında vajinalden bakıldıktan sonra biraz kötü oldum...birazda korktum ama çok şükür daha iyiyim şimdi... şimdi yarı gittiğimde yine vajinalden bakacak biliyorum... vajinalden bakınca ne oluyorki canımEderim tabiki, ama neden vajinalden bakıyor ki anlamadım
Birşey olduğundan demedim de yakınımdakiler den duymadım hep üstten bakılmışlar ondan yani korkma birşey bildiğimden değil canım doktor daha iyi bilir nede olsa belki değerlerinden dolayı bakmıştır. korkma sıkıntı stres yapma kendine inşallah Allah gönlüne göre verir.aslında vajinalden bakıldıktan sonra biraz kötü oldum...birazda korktum ama çok şükür daha iyiyim şimdi... şimdi yarı gittiğimde yine vajinalden bakacak biliyorum... vajinalden bakınca ne oluyorki canım
amin canım yaaaaaaaaaaBirşey olduğundan demedim de yakınımdakiler den duymadım hep üstten bakılmışlar ondan yani korkma birşey bildiğimden değil canım doktor daha iyi bilir nede olsa belki değerlerinden dolayı bakmıştır. korkma sıkıntı stres yapma kendine inşallah Allah gönlüne göre verir.
teşekkür ederim canım.:))muayene sıklığı duruma göre değişiyo. risk görürse veya işini sağlama almayı seven bi doktorsa 2 haftada bir çağırıyo. ama her şey yolundaysa ayda bir çağırıyo. benim doktor ayda bir çağırıyo ama ben aralarda hep başka doktorlara gidiyorum :) serviks uzunluğu için de 14 civarı bakmaya başlıyolar diye okumuştum bi yerde. bana 17 de bakmıştı o da benim isteğim üzerine.
ana karindan bakildi sanirim vajinal ultrasonla bhcg 1500 oldumu kese gorunurmus..ama dert etme gorunur..sayilara takilma herkesinki cok yuksek olucak diye bisey yok benimde transferin 12. gunu 151 di 5-6 gun sonra kanama oldu diye acile kpstuk iki kese biri bos gibi dedi ama birinde bebek gorunuyor..digeride birinden kucuktu zaten erken olabilir demisti 1 hafta sonra gittigimizde iki kesede iki bebek ve ikisininde kalp atisini gorduk...o yuzden bosuna stres yapma derim ben basta gorunmeyebiliyor yani...çok sevgili ikiz anneleri... acaba ikizlere hamileyken kese geçmi gözüküyor... vede beta hcgnin dahamı yüksek olması lazım... geçen cumartesi değerim 78.34 tü... bu cuma yani arada 6 gün var ve değerim 1516 çıktı... doktor vajinal muayene etti ama keseyi göremedik... vede değerim farkındaysanız bir anda 4 katı arttı... zaten hep 2 katından fazla artış oldu... cuma 1516 olan değerim bugün 3733 çıktı sabah itibariyle... ve ben korkmaya başladım kese görünmyecekmi yoksa diye... ikiz olsun diye hayal etmiştim heeeeeeeeeeep
Canım nacizane fikrim ben uyguluyorum kabız oldugum zaman sabah ögle akşam bir bardak ılık ballı su bir kaşık aç karnına iç geçene kadar faydası oluyor inş yardımcı olur derdine derman olurCok su icerim zaten.sebze yemegi yerim genelde.ise yaramiyor bunlar maalesef:)
Evet iste korkuyorum ikinmaya da.kaysi da yaramiyor ise.sabahlari ac karnina kaysi erik hosafinin uzerine saf zeytinyagiyla ilik su dokup yiyorum.nafile.
Bunu da deneyeyim.her duydugumu deniyorum.simdilik ise yarayan yok.insallah bu iyi gelir.sagol canim.
Anladim canim.ama benimkinin yogunlukla alakasi olduğunu sanmiyorum.kimse olmasa bile bizim dr ayni cunku.hayir bi de soru sorunca bile cevaplayasi yok gibi davraniyo.mesela ense kalinligini olctu normal dedi ama neye göre normal biz sorduk da oyle soyledi
çok sevgili ikiz anneleri... acaba ikizlere hamileyken kese geçmi gözüküyor... vede beta hcgnin dahamı yüksek olması lazım... geçen cumartesi değerim 78.34 tü... bu cuma yani arada 6 gün var ve değerim 1516 çıktı... doktor vajinal muayene etti ama keseyi göremedik... vede değerim farkındaysanız bir anda 4 katı arttı... zaten hep 2 katından fazla artış oldu... cuma 1516 olan değerim bugün 3733 çıktı sabah itibariyle... ve ben korkmaya başladım kese görünmyecekmi yoksa diye... ikiz olsun diye hayal etmiştim heeeeeeeeeeep
canım benım tüp bebek merkezimde ılk olarak vajınal bakmıstı sıkıntı yokIlk haftalarda benim teki görünmüştü. Diğeri tam alaşılmıyordu. Aradan 2-3 hafta geçince anlaşıldı. Ama idrara sıkışık gitmek gerekiyor baya. Bir de keşke vajinal bakmasaymış vajinal ultrasonla bakmak daha kesin çözüm gibi olsa da riskleri var bebek açısından.
Beta değerlerim benim de hep çok yüksekti. Bunu doktorlar tam bir veri olarak almasalar da bir Gösterge olduğunu Söylüyorlar tabi.
Netten baktim sen oyle deyince nette de 11'-14. Hafta arasi yazio.Sizin 13. Hafta ense kalınlığı için çok erken değil mi? Allah Allah
Bir de doktor bize değerleri vermişti 3 e kadar normalmiş ondan kalınsa problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?