2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canım nacizane fikrim ben uyguluyorum kabız oldugum zaman sabah ögle akşam bir bardak ılık ballı su bir kaşık aç karnına iç geçene kadar faydası oluyor inş yardımcı olur derdine derman olur

Sagol canim deneyecegim.bu ilik balli su bazilari da birde limon ekleyerek demis sanirim etkili birsey.bugun cikip bal alacagim.deneyecegim baska seylerede faydasi var diye duymystum.

Arkadaslar gecen gun yazmistim feci grip oldum diye dun aksam acile gidip serum yemek zorunda kaldim maalesef. Ilac kullanilmasan atlatmak cok zor gercektrn doktor sadece parol kullanabilecegimi soyledi. Bu arada ihlamurun hicbir zarari yokmus bilginiz olsun. Bitkisel caylardan kasit asil yesil caydan uzak durulmaliymis ihlamurun hicbir zarari yok rahatlikla icebilirsin dedi. Eziyet etmeyin sakin kendinize. Boyle bir durumunuz varsa korkmayin bebislere hicbirsey olmazmis arkadaslar. Asil bizim vucut direncimiz olmazsa onlara zarar...

Merhaba canım gittin mi doktora ne oldu inşallah kese görünmüştür
Sabah pembemsi lekelenme olunca acile geldim.kese gózüktü dedi doktor ama başkada bişey demedi. Tahlil verdim yine. Sonuçlari bekliyorum canim. Dktr hep yat dinlen dedi

Keseyi gördü doktor. Ama yatip dinleneneceksin dedi :-(

Sabah pembemsi lekelenme olunca acile geldim.kese gózüktü dedi doktor ama başkada bişey demedi. Tahlil verdim yine. Sonuçlari bekliyorum canim. Dktr hep yat dinlen dedi
İnşallah temiz çıkar canım kesenin görünmesine sevindim fazla stres yapma ikiz gebelikte herşeye daha çok dikkat etmek lazım zaten başlarda daha dikkatli olmak lazım fazla ayakta kalma bol vitamin almaya çalış ve bol dua et hayırlısı olsun.

ALLAH razı olsun canım...bugünkü değerim 6000 çıktı... dün 3733 tü...bir güne göre baya artış var...banamı öyle geliyor acaba... doktorada dedim... çoğul olabilirmi diye olabilir dedi

Arkadaslar gunaydin fena halde grip oldum. Ilac alamiyoruz malum. Ihlamur icsem bi zarari varmidir bilginiz varmi acaba nasil atlatabilirim daha agirlasmadan acaba
Canım bana doktorum ıhlamur,bol c vitamini ve balla geçireceksin demişti ve 2 günde iyileştim hamd olsun.

Olabilir canım.Bende de 2788 cıkmasına rağmen kese gözükmemişti,4 gün sonra 2 kese gördük :) 4 gün sonra git gözükür inşaAllah.Değerlerede takılma benim adet günümde 20 çıkmıştı ve hep 3 katı arttı senin gibi ikizlere hamileyim :) Seninde baya yüksek katlıyor ikiz olabilir.

Son düzenleme:
Yok canım değerlere takılma benim adet günümde değerim 20 çıkmıştı ama ikizlere hamileyim :) Önemli olan değer değil,katlama katı.Değerim düşük çıktı ama hep 3 katı arttı.

vurduktan sonra hemen çıkarıyormusun.bekletiyormusun biraz.
igneyı dik olarak hemen batır ve yavas yavas enjekte et ve hemen cıkar ıcındeyken oynama ayrıca ıkardıktan sonra kolonyalı pamukla bastır ovma ama dırek bastır. Eger bacaga vuruyorsan vurduktan sonra kalk bıraz yürüyüş yap.eğer şişme olursa sıcak su torbası ile ovala. Ben çok araştırdım bu şekîlde uyguluyorum morarnan şişme kaşıntı olmuyor

aynen dediğin gibi yapıyorum.
ama yinede oluyor.
ben karnıma yapıyorum.

aynen dediğin gibi yapıyorum.
ama yinede oluyor.
ben karnıma yapıyorum.
Yok ben artık karnıma yapmıyorum.zararlı olabileceğini düşünüyorum. Bacak daha geniş alan bir de aynı yerden vuuyorsan o da şişme yapar en az 3 cm uzağına yapmalısın. Birde iğne soktuktan sonra oynatma içinde yavaş yavaş vur dik bir şekilde hemen çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…