- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Canım nacizane fikrim ben uyguluyorum kabız oldugum zaman sabah ögle akşam bir bardak ılık ballı su bir kaşık aç karnına iç geçene kadar faydası oluyor inş yardımcı olur derdine derman olur
Merhaba canım gittin mi doktora ne oldu inşallah kese görünmüştürbugünkü değerim 3733... İNŞAALLAH yarın keseyi görürüz... 1516 yken kese gözükmedi vajinalden... banada dua edin
Sabah pembemsi lekelenme olunca acile geldim.kese gózüktü dedi doktor ama başkada bişey demedi. Tahlil verdim yine. Sonuçlari bekliyorum canim. Dktr hep yat dinlen dediMerhaba canım gittin mi doktora ne oldu inşallah kese görünmüştür
Keseyi gördü doktor. Ama yatip dinleneneceksin dedi :-(ana karindan bakildi sanirim vajinal ultrasonla bhcg 1500 oldumu kese gorunurmus..ama dert etme gorunur..sayilara takilma herkesinki cok yuksek olucak diye bisey yok benimde transferin 12. gunu 151 di 5-6 gun sonra kanama oldu diye acile kpstuk iki kese biri bos gibi dedi ama birinde bebek gorunuyor..digeride birinden kucuktu zaten erken olabilir demisti 1 hafta sonra gittigimizde iki kesede iki bebek ve ikisininde kalp atisini gorduk...o yuzden bosuna stres yapma derim ben basta gorunmeyebiliyor yani...
Ilk haftalarda benim teki görünmüştü. Diğeri tam alaşılmıyordu. Aradan 2-3 hafta geçince anlaşıldı. Ama idrara sıkışık gitmek gerekiyor baya. Bir de keşke vajinal bakmasaymış vajinal ultrasonla bakmak daha kesin çözüm gibi olsa da riskleri var bebek açısından.
Beta değerlerim benim de hep çok yüksekti. Bunu doktorlar tam bir veri olarak almasalar da bir Gösterge olduğunu Söylüyorlar tabi.[/QUOTE
Bugûnde vajinal bakti. Kese göründü dedi. Çok şükür Rabbime.
gözüküyorddedi. Ama ben haka gör
İnşallah temiz çıkar canım kesenin görünmesine sevindim fazla stres yapma ikiz gebelikte herşeye daha çok dikkat etmek lazım zaten başlarda daha dikkatli olmak lazım fazla ayakta kalma bol vitamin almaya çalış ve bol dua et hayırlısı olsun.Sabah pembemsi lekelenme olunca acile geldim.kese gózüktü dedi doktor ama başkada bişey demedi. Tahlil verdim yine. Sonuçlari bekliyorum canim. Dktr hep yat dinlen dedi
ALLAH razı olsun canım...bugünkü değerim 6000 çıktı... dün 3733 tü...bir güne göre baya artış var...banamı öyle geliyor acaba... doktorada dedim... çoğul olabilirmi diye olabilir dediİnşallah temiz çıkar canım kesenin görünmesine sevindim fazla stres yapma ikiz gebelikte herşeye daha çok dikkat etmek lazım zaten başlarda daha dikkatli olmak lazım fazla ayakta kalma bol vitamin almaya çalış ve bol dua et hayırlısı olsun.
Ben yaptırmadım,ikizlerde doğru sonuç vermiyor.Bu ikili test olayi iyice kafami karistirdi ikizlere yapilmiyo dedi doktorum. Burdaki herkes yaptirdi mi
Limon kabuğu kemirmeyi aşeriyorum :) Eşim bol bol limon sıkıyor bende kabuklardaki posları yiyorum :)Kizlar aramizda aseren var mi? Varsa ne aseriyosunuz ve esini vakitsiz bir zamanda carsi pazara gonderen var mi? Ben asermedigim icin merak ettim
Dik vuruyoruz canım.Morarma olmuyor bende çok şükür.iğneyi dikmi vuruyorsunuz..
ben öyle yapıyorum.prospektüsünde de öyle yazıyor ama yine de morarma oluyor.
Canım bana doktorum ıhlamur,bol c vitamini ve balla geçireceksin demişti ve 2 günde iyileştim hamd olsun.Arkadaslar gunaydin fena halde grip oldum. Ilac alamiyoruz malum. Ihlamur icsem bi zarari varmidir bilginiz varmi acaba nasil atlatabilirim daha agirlasmadan acaba
Olabilir canım.Bende de 2788 cıkmasına rağmen kese gözükmemişti,4 gün sonra 2 kese gördük :) 4 gün sonra git gözükür inşaAllah.Değerlerede takılma benim adet günümde 20 çıkmıştı ve hep 3 katı arttı senin gibi ikizlere hamileyim :) Seninde baya yüksek katlıyor ikiz olabilir.çok sevgili ikiz anneleri... acaba ikizlere hamileyken kese geçmi gözüküyor... vede beta hcgnin dahamı yüksek olması lazım... geçen cumartesi değerim 78.34 tü... bu cuma yani arada 6 gün var ve değerim 1516 çıktı... doktor vajinal muayene etti ama keseyi göremedik... vede değerim farkındaysanız bir anda 4 katı arttı... zaten hep 2 katından fazla artış oldu... cuma 1516 olan değerim bugün 3733 çıktı sabah itibariyle... ve ben korkmaya başladım kese görünmyecekmi yoksa diye... ikiz olsun diye hayal etmiştim heeeeeeeeeeep
Yok canım değerlere takılma benim adet günümde değerim 20 çıkmıştı ama ikizlere hamileyim :) Önemli olan değer değil,katlama katı.Değerim düşük çıktı ama hep 3 katı arttı.78 dusuk bir deger gibi yani tek gebelik gibi, benim tup bebek transferden 10 gun sonra 266 ondan 3 gun sonraki degerim 981 di. 6. Hafta iki kese gorduk. 7 haftada da ikisinin de kalp atisini duyduk. 78 tek gebelik gibi duruyor ama nadirende olsa sonradan katlayan degerler oluyormus ve cok nadiren diger kese sonradan goruluyormus.
İki ya da tek hayirlisi olsun, saglikli olsun
vurduktan sonra hemen çıkarıyormusun.bekletiyormusun biraz.Dik vuruyoruz canım.Morarma olmuyor bende çok şükür.
igneyı dik olarak hemen batır ve yavas yavas enjekte et ve hemen cıkar ıcındeyken oynama ayrıca ıkardıktan sonra kolonyalı pamukla bastır ovma ama dırek bastır. Eger bacaga vuruyorsan vurduktan sonra kalk bıraz yürüyüş yap.eğer şişme olursa sıcak su torbası ile ovala. Ben çok araştırdım bu şekîlde uyguluyorum morarnan şişme kaşıntı olmuyorvurduktan sonra hemen çıkarıyormusun.bekletiyormusun biraz.
aynen dediğin gibi yapıyorum.igneyı dik olarak hemen batır ve yavas yavas enjekte et ve hemen cıkar ıcındeyken oynama ayrıca ıkardıktan sonra kolonyalı pamukla bastır ovma ama dırek bastır. Eger bacaga vuruyorsan vurduktan sonra kalk bıraz yürüyüş yap.eğer şişme olursa sıcak su torbası ile ovala. Ben çok araştırdım bu şekîlde uyguluyorum morarnan şişme kaşıntı olmuyor
Ha bir de iğnenin havasını mutlaka alınvurduktan sonra hemen çıkarıyormusun.bekletiyormusun biraz.
Yok ben artık karnıma yapmıyorum.zararlı olabileceğini düşünüyorum. Bacak daha geniş alan bir de aynı yerden vuuyorsan o da şişme yapar en az 3 cm uzağına yapmalısın. Birde iğne soktuktan sonra oynatma içinde yavaş yavaş vur dik bir şekilde hemen çıkaraynen dediğin gibi yapıyorum.
ama yinede oluyor.
ben karnıma yapıyorum.
Bende ekşi şeyler yiyorum gerçi aşermiyorum ama tatlıyla hiç aram kalmadıLimon kabuğu kemirmeyi aşeriyorum :) Eşim bol bol limon sıkıyor bende kabuklardaki posları yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?