2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

vurduktan sonra hemen çıkarıyormusun.bekletiyormusun biraz.
Biraz bekletiyoruz canim son damla disari cikmasin diye.İgneyi vurduktan sonra biraz yatiyorum ve o bolgeyi hic ellemiyorum.Zaten igne vurulduktan sonra o bolge ovulmaz.İgnenin havasinida alma canim.Hemsire olan arkadasim morarmanin ignenin yapilis sekliyle alakali oldugunu soylemisti.Bu sekilde yapiyorum gobekten hic morarmiyor.

CANIM dün kese var dedi doktor ama başka bişeyde demedi...pazar 3733 olan değerim pazartesi 6000 çıktı...yani 1 günlük 2 katı artış oluyo nerdeyse... doktorada sordum çoğul olabilir dedi

bana tarif eden hemşire havasını al dedi ama... gerçi benim iğnelerde hiç hava yok zaten... 0.6 olduğu için galiba... çünkü 0.4 olan iğnelerde hava vardı... havasını alıyodum

Markalarda farklılık olabilir benim doktor arkadasımda mutlaka havası alınacak dedi.zaten iğneye baktğınızda bosluk varsa o boş hava alınacak. Belki sizin iğnelerde bu bosluk yoktur. Ayrıca iğne yapıldıktan sonra ovulmayacak tabikî ama kolonyalı pamukla baastırılacak. Eğer şişme kaşınma olusursa sıcak su torbası ile masaj yapılacak ve o yere tekrar iğne yapılmaycak.

bana tarif eden hemşire havasını al dedi ama... gerçi benim iğnelerde hiç hava yok zaten... 0.6 olduğu için galiba... çünkü 0.4 olan iğnelerde hava vardı... havasını alıyodum

Neden o.4 den 0 .6 ya gectiniz neye göre karar verildi dozun artırılmasına.
Bu igne ne kadar devam edilecek ne dozda devam edilecek bu konuda hemotologa falan gittiniz mı . .??
Kullanan arkadaslar kanın fazla sulanmasının da başka riskleri varmış.. Bunu kontrol altında tutuyor musunuz tahlil yaptırıyor musunuz

canım hematolog 0.6 kullanacaksın dedi... iğnemi yazdırmaya gittim ... salak doktor 0.4 yazmış... bende bir kaç gün 0.4 vurundum... sonra kendi doktoruma gittim... .0.4 ü hemen bırak 0.6 ya başla dedi ve öylece başladım... hematologlada daha yeni konuştum tekrardan... kilom 85 olursa şayet hamileyken dozu arttıracaklarını söylediler...

Yok canım havası alınmaz,benim doktorumda havasını alma dedi,ilacın prospektüsünde de yazıyor hava alınmaması gerektiği.Havasını alalım derken doz kaybı olabilir Allah korusun.Bizler için doz çok önemli.

Hayır canım boşluk var celaxe 0.4 kullanıyorum.Prospektüsünde özellikle belirtildiği gibi doktorum hava almaya çalışmamamı doz kaybı olabileceğini belirtti.Bildiğin gibi bizde doz çok önemli.Hiçbir hazır enjektede hava alınmaz.Şeker iğneleri,kan iğneleri gibi.Eğer alınıyor olsaydı prospektüsünde de özellikle hava almayınız diye belirtilmezdi.Kullandığımız iğneler deri altı iğneleri havanın bir zararı yok.Damar yolundan enjekte edilen iğnelerde hava alınır.

Ignelere neye gore devam ediyorsunuz? benim de tup bebek bana dr 12.haftada artik birakabilirsin onlem amacli vermistim sadece aspirin yeterli dedi.bi sey olmaz insallah...

Ignelere neye gore devam ediyorsunuz? benim de tup bebek bana dr 12.haftada artik birakabilirsin onlem amacli vermistim sadece aspirin yeterli dedi.bi sey olmaz insallah...
Bende kan pıhtılaşması var bu nedenle kullanıyorum.9 ay kullanacağım inşaAllah,doğumdan sonrada 40 gün kadar kullanacağım.

Kizlar dunden beri kahverengi lekelenmem var cok hafif, camasirima
Gelmiyor ama silince peceteye geliyor, hafif.. Doktorum once kanamayi durdurucu igne yaptirdi, bugunde progesteron.. Kahverengi olmasi cok olmadigi anlamina geliyor, ikizlerde normal korkma dedi.. Sizler boyle bisey yasadiniz mi?

Ben yasadım canım 5.haftada kanamam oldu iğne vb ile kahveye döndü sonra yattım 7.hafta bi daha tekrar iğne..kahvelik yeni bitti..korkma ama kırmızıysa hemen git ben de sana sorcam ben çok halsizim iş guç yemekte zorlanıyorum inanılmaz bitkinim acaba normal mi hasta gibiyim hep ben korkuyorum acıkçası

Beni rahatlattin canim, sagol..5. Haftadan 7. Haftaya kadar hep mi oldu? Kirmizi degil hep az az ve kahverengi.
Bitkinlik cok normal, doktorum bana rapor verdi, tuvalete
Gidip gelsem heryerim titriyor halsizlikten. Hic halim yok, mide bulantisi, bas donmesi, bel ve kasik agrisi surekli..
Iki kucuk canavar tum enerjini aliyorlar, 9. Ve 10. Haftalarda inanilmaz hizli
Gelisiyorlarmis.

Sen de beni rahatlattın valla sag ol..hep sürmedi 2 kere kanama oldu çamaşır battı..sonra kahve devam etti ve şimdi bitti inş.olmaz görünce korkuyorum..

evet bende yasadim ama benimki kipkirmizi ve yogundu 5. hafta basladi 7. hafta bitti..iki hafta yattim hep son gunlerde kahveye dondu ve bitti hirdahada olmadi cok sukur..evet ikizlerde olabiliyormus korkma...

evet bende yasadim ama benimki kipkirmizi ve yogundu 5. hafta basladi 7. hafta bitti..iki hafta yattim hep son gunlerde kahveye dondu ve bitti hirdahada olmadi cok sukur..evet ikizlerde olabiliyormus korkma...
Tesekkur ederim canim, yarin bebeklere bakmaya gidecegim, umarim iyilerdir..
Hic kirmizi olmadi ama kahverengi devam

Tesekkur ederim canim, yarin bebeklere bakmaya gidecegim, umarim iyilerdir..
Hic kirmizi olmadi ama kahverengi devam

Eminim bebislerin iyilerdir gonlunu ferah tut allaha emanetler. Kucagimiza alana kadar hep tedirginligimiz olacak maalesef. Rabbim saglikla kucagimiza aldirsin insallah. yarin bebislerin durumunu bildir olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…