Ben daha bugün gittim hala %80 yani kesin değil dedi doktor 12. hafta bişey dememişti. En garanti hafta 16 ve 17. haftalar benceMerhabalar.yarin doktora gidecegin 12+5 sizce cinsiyet soyler mi??? coook merak ediyorum.
birisini soylemıstı bana 13. haftada ama bırı hala bu haftada bıle kesın degılMerhabalar.yarin doktora gidecegin 12+5 sizce cinsiyet soyler mi??? coook merak ediyorum.
Eger doktor deneyimli ve cihazlari iyiysr soyler canim, ben 8+6 da gittigimde biri icin kesin erkek diyebilirim denemisti deneyimlerinden. 2 hafta sonradaMerhabalar.yarin doktora gidecegin 12+5 sizce cinsiyet soyler mi??? coook merak ediyorum.
bence erken ikizler icin bende 13. haftda gitmistim cok kucuk olduklari icin ya goremiyorlar yada bazen yanlislik yapabiliyorlar...insan cok merak ediyor gercekten...hayirlisi ama biri erkekse onu belki gorebilir yazarsin bize sonucu :)Merhabalar.yarin doktora gidecegin 12+5 sizce cinsiyet soyler mi??? coook merak ediyorum.
Kizlar dunden beri kahverengi lekelenmem var cok hafif, camasirima
Gelmiyor ama silince peceteye geliyor, hafif.. Doktorum once kanamayi durdurucu igne yaptirdi, bugunde progesteron.. Kahverengi olmasi cok olmadigi anlamina geliyor, ikizlerde normal korkma dedi.. Sizler boyle bisey yasadiniz mi?
Benimde 8. Ve 9 haftada cok yogun pihti pihti işyerinde yerlere akacak kadar cok kanamam oldu.
Ama bebeklerim iyiydi cok sukur. Yattım sürekli ve igne oldum artık gecti ultrasonda görünen kanama bölgesi de dağıldı cok sukur..
Cinsiyet konusunda benim 12 haftada birinin erkek oldugunu söyledi.
Digeri de erkek gibi ama tam göremedim o belli değil diyelim dedi.
Merhabalar.yarin doktora gidecegin 12+5 sizce cinsiyet soyler mi??? coook merak ediyorum.
canım b aspirini ben kullandığımdan beri belim ağrıyormuş gibi,senin ne gibi şikayetlerin varIgnelere neye gore devam ediyorsunuz? benim de tup bebek bana dr 12.haftada artik birakabilirsin onlem amacli vermistim sadece aspirin yeterli dedi.bi sey olmaz insallah...
ilk baslarda boyle kelebegin kanat cirpmasi gibi oluyor sonra minik pitpitlar :) ama bunda daha hissetmedim oglumda 17. haftada hissetmistim..sanirim 2-3 hafta icinde hissederim ...Kizlar bebeklerin hareketlerini ve tekmelerini hissetmeye basladinizmi?basladinizsa kacinci haftadan itibaren
ben karnimin icinde baloncuk patlamasi gibi ve icerden sanki gidiklanma gibi biseyler hissediyorum bu aralar daha fazla ama 10.haftadan beri bu hisler vardi bende. Bunlar onlarin hareketlerimi inan bilemiyorum adlandiramiyorumda zaten tam nasil bisey hissettigimisende varmi herhangi biseyler.
Ben dün gittim doktor 15+2 dedi neyse artık yapacak bişey yokKızlar bu hamilelik takvimi bende 1 hafta önden gidiyor sizde de öyle mi? Ben şuan 15+2 yim ama 16 görünüyor
Canim bendede oyle gorunuyo bende 14+3 um hatta gecen gun doktora gittiginde oda burda yazan gibi soyledi doktorda o bizim hesabimuza hore oyle dedi gecistirdi anlamadim gitti
Bugun randevum vardi yine ogrenemedim cinsiyetlerini,gostermiyor keratalar :)
kiz yok bana biri erkek gibi geldi ama zaten bacaklari kapali hep ondan goremedi doktorda..ama insallah en azindan biri kizdir ,bir oglum var zaten :)Kız olabilir o zaman kızlar geç gösterir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?