2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Merhabalar.yarin doktora gidecegin 12+5 sizce cinsiyet soyler mi??? coook merak ediyorum.

Insallah gosterirler canim benimde 13 haftada biri belli oldu erkekler daha erken belli oluyor sanirim. Digeri hala belli degil. Birini bile ogrenmek meragi biraz azaltiyo insallah sende gorebilirsin yarin.

Merhabalar.yarin doktora gidecegin 12+5 sizce cinsiyet soyler mi??? coook merak ediyorum.
Eger doktor deneyimli ve cihazlari iyiysr soyler canim, ben 8+6 da gittigimde biri icin kesin erkek diyebilirim denemisti deneyimlerinden. 2 hafta sonrada
Kesin goruruz demisti. Zaten tum hastalarina 13. Haftada
Cinsiyetlerini soyluyormus. Benim arkadasim tek hamile 20. Haftada ogrendi

bence erken ikizler icin bende 13. haftda gitmistim cok kucuk olduklari icin ya goremiyorlar yada bazen yanlislik yapabiliyorlar...insan cok merak ediyor gercekten...hayirlisi ama biri erkekse onu belki gorebilir yazarsin bize sonucu :)

Kizlar bebeklerin hareketlerini ve tekmelerini hissetmeye basladinizmi?basladinizsa kacinci haftadan itibaren?

Kizlar bebeklerin hareketlerini ve tekmelerini hissetmeye basladinizmi?basladinizsa kacinci haftadan itibaren

ben karnimin icinde baloncuk patlamasi gibi ve icerden sanki gidiklanma gibi biseyler hissediyorum bu aralar daha fazla ama 10.haftadan beri bu hisler vardi bende. Bunlar onlarin hareketlerimi inan bilemiyorum adlandiramiyorumda zaten tam nasil bisey hissettigimi sende varmi herhangi biseyler.

13.haftada bana erkegi kesin dedi.zaten annem doktordan once erkek diye bagirdi.o kadar belirgindi.kizi da %90 dedi.yarin detayliya girecegim kesinlesir artik.

Ignelere neye gore devam ediyorsunuz? benim de tup bebek bana dr 12.haftada artik birakabilirsin onlem amacli vermistim sadece aspirin yeterli dedi.bi sey olmaz insallah...
canım b aspirini ben kullandığımdan beri belim ağrıyormuş gibi,senin ne gibi şikayetlerin var

Bugun randevum vardi yine ogrenemedim cinsiyetlerini,gostermiyor keratalar :)

ilk baslarda boyle kelebegin kanat cirpmasi gibi oluyor sonra minik pitpitlar :) ama bunda daha hissetmedim oglumda 17. haftada hissetmistim..sanirim 2-3 hafta icinde hissederim ...

Kızlar bu hamilelik takvimi bende 1 hafta önden gidiyor sizde de öyle mi? Ben şuan 15+2 yim ama 16 görünüyor

Kızlar bu hamilelik takvimi bende 1 hafta önden gidiyor sizde de öyle mi? Ben şuan 15+2 yim ama 16 görünüyor

Canim bendede oyle gorunuyo bende 14+3 um hatta gecen gun doktora gittiginde oda burda yazan gibi soyledi doktorda o bizim hesabimuza hore oyle dedi gecistirdi anlamadim gitti

Ben dün gittim doktor 15+2 dedi neyse artık yapacak bişey yok

KiZlar tarih hesaplamaso hep oyle gider, bir hafta ilerden soylenir. Mesela 8+ ise dokuzuncu hafta. 9+ ise onuncu haftadir gibi..

Kızlar bu ara inanılmaz alt kaburga kemiklerim ağrıyor. Karnıma baskı yapıyor. Bu durumu yaşayan sebebini bilen ya da önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…