2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

kizlar takvim oyle cunku her ne kadar artilari olsada o haftayi gecmis oluyoruz artik...mesela eger 9+1 isek 10 haftalik oluypruz cunku 9+0-9+6 arasi olan gunler 10 haftalik hamile oluyoruz..ama doktor artilari soyledigi icin 10. hafta demiyor direk 9+3,9+5 falan diyor..yani takvimler normal...netten gebelik hesaplayicilarida boyle hesapliyor zaten...

Kızlar bu ara inanılmaz alt kaburga kemiklerim ağrıyor. Karnıma baskı yapıyor. Bu durumu yaşayan sebebini bilen ya da önerisi olan var mı?
baski olayi bendede var ama kaburgalarda agri degilde alt tarafta benimde.kadik bolgesinde ve belde..birde karnim acayip geriliyor cok rahatsiz oluyorum...

Kizlar çatlak onleyici krem ve yaglara basladinizmi artik? gunde kac kere ne suruyorsunuz karniniza?

slm kızlar baktım gene forum cosmuş minikler nasıl.cinsiyet öğrenenler olmus hayırlı olsun.ben daha 16. haftada gitcem ancak o zaman öğreneblicem insallah. catlaklar için ben yağ almıstım aktarlardan 10 15 yağ karıstırdı kavonozda verdi yanında fısfısı verdi bide.aklıma geldikce aksamları sürüyom ama belki 3 belki 4 günde bir. sonrada mustela kremi alcam.
kan sulandırıcı iğne ile ilgili de biri neye göre kullanıyosunz demiş ben hematolog gittim onun verdiği doza göre kullnıyom. genetik testte kan pıhtılasması cıkarsa 9 ay kullnıysn ben 9 ay kullncm doğumdan sonrada bi kaç hfta devam.....bide benim hamilelik takvimim ilerden git miyor tam gidiyor hatta 1 kaç gün gün geri bile.

Saf zeytin yağı kullanın diyorlar en doğalı, ben onu sürüyorum sulandırıp
bende yag olarak badem yagi ve kakao yagi alicam kakao yagi e vitamini icerdigi icin cok cok iyiymis oglumdada kullanmistim hic catlagim olmamisti... simdilik doktprumun yazdigi baska bir kremi kullaniyorum ama son aylar icin yeterli degil bu baya takviye yapicam ben...haa birde burda ikizleri olan ve hatta 39.haftada dogum yapan bir arkadasin hic catlagi olmamisti onun kullandigi bir yag var onuda alicam biraz pahali ama olsun..hic olmayacaksa deger :)

Adı ne o yağın bir bakayım bende

Kizlar çatlak onleyici krem ve yaglara basladinizmi artik? gunde kac kere ne suruyorsunuz karniniza?

Karnimda beninde gerginlik var.aktar bana gliserin kantaron kakao ve tatli badem yagi onerdi.hepsini karistir birbirine sur dedi.2 haftadir bu sekilde uyguluyorum.benim 9. haftadan itibaren sisligim baslamisti.simdi 6 aylik desem inaniyorlar o kadar sis.mecburen yag surmek gerekiyor.nemliligini kontrol ederek suruyorum ben.elliyorum hala yagliysa surmuyorum o gun baska.ama hergun 1 kez mutlaka suruyorum.

Adı ne o yağın bir bakayım bende
bio oil ben fransadayim burda eczaneden almisti arkadas orda varmidir bilmem bir arastir bak bakalim... alta fotografini koydum yagin olmazsa sisesini gosterirsin...

Eklentiler

• SC20150123-103919.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 83
Yok canım zaten krem gibi sürmüyosun parmaklarına çok az dök ve eline yay sonra suyun altında biraz tut iki eline yedir ve sür kıyafete bişey olmuyor
su surdunuzmu faydasi olmazki yagin etkisi azalir..ben bazem yagi surerken direk suruyordum hatta bazen kakao yagiyla karistirip suruyordum ...evet kiyafetler yaglaniyor o yuzden birkac tisort frda etmistim ama karnim hic catlamadi ...insallah bundada catlamaz kiyafet alinir nede olsa ama bozulan deri daha duzelmiyor ...

canim senin durumunda zor valla hep su kabizlik yuzunden insallah bir sure sonrq duzelirsin

bio oil ben fransadayim burda eczaneden almisti arkadas orda varmidir bilmem bir arastir bak bakalim... alta fotografini koydum yagin olmazsa sisesini gosterirsin...

Bende bio oil aldi eczane bunu onerdi ilk zamanlar icin hatta kasinti basladiginda kullanmaya basla dedi. Son zamanlara dogru digerlerinden alabilirsin ama bunu kullananlar memnun kaldi dedi. Fiyatida mustelaya gore gercekten cok uygun. Ve baya nemli tutuyo. Sabah aksam kullanilabilirmis bilginize...

kokusuda guzelmis sanirim..birde orda fiyati ne kadar?

kokusuda guzelmis sanirim..birde orda fiyati ne kadar?

Ben istanbuldayim canim burdaki eczaneden 25 tl ye aldim diger arkadasimiz fransadaymis orda fiyati nedir kendisi bize bildirirse kiyaslamis oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…