2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Ben Excipial lipo ve Excipial hydro aldım.
Cok cok memnunum. Bebeklere bile bunları kullanabilirim.
Biri yağlı biri nemli. Eczaneden aldım biri 10 tl digeri 5 tl. Cok cok güzel. Banyo sonrası yağlı olanı sürüyorum nemli olanı her sabah sürüyorum cok cok memnunum...

kokusuda guzelmis sanirim..birde orda fiyati ne kadar?

Ben istanbuldayim canim burdaki eczaneden 25 tl ye aldim diger arkadasimiz fransadaymis orda fiyati nedir kendisi bize bildirirse kiyaslamis oluruz
canim yazan bendim fransada olanda ben :) sanirim 20 euroya yakin sormadim ama alan arkadas bu civarda almisti 2 sene once simdi fiyati arttimi bilmem...yakladik 50-60 lira yapiyor Turk parasiyla yani buraya gorede pahali ...orada baya uygunmus gercekten...

Kizlar çatlak onleyici krem ve yaglara basladinizmi artik? gunde kac kere ne suruyorsunuz karniniza?
Bana doktor bundan birkaç hafta önce dedi zaten kullan karnın büyüdü artık diye. Günde 3 kere kullan dedi. Mustela liearac ya da bebe Yağı kullanabilirsin dedi. Önemli olan Bölgeyi nemli tutmakmış. Ben günde 2 vaktim varsa 3 sürüyorum. Dönüşümlü olarak mustela lierac bebe Yağı ve Nemlendirici özelliği yüksek kremler, balmlar, losyonlar sürüyorum piyasada satılan. Baya bir şeyler okudum bu konuyla ilgili zaten çatlak önleyicilerde bile çatlak oluşmasını engeller demiyor dese de inanmıyorum. Önemli olan cildi nemli tutmak çok gerilmesine izin vermeden yeniden nemlendirmek. Bademyağı ve çeşitli yağ karışımları da öneriyorlar bir de Zeytinyağı diyenler var ama ben öyle çok kokulu şeyler süremiyorum bir de her yanım vıcık vıcık yağ lekesi oluyor. O Yüzden bu hali daha rahat geliyor bana.

Bio oil mi ona da iyi diyorlar
Bir de o ikiz doğum yapan arkadaşın kilolarını verdiyse paylaşsana bizimle nasıl vermiş :)

Bio oil mi ona da iyi diyorlar
Bir de o ikiz doğum yapan arkadaşın kilolarını verdiyse paylaşsana bizimle nasıl vermiş :)
canim zaten 15 kilo almisti ilk 3-4 ayda sanirim yorgunluk kosturmaca gitmis..birde kizi var cunku 3 cocukta kolay degil....
bence bu catlak olayinda cok ani ve cok kilo almamaninda etkisi var...mesela benim karnim oglumda cok buyuktu cok suyum vardiki suyum geldigi gun sakir sakir gitmisti sular bir ara hastaneye gidemiycem sanmistim...buna ragmen hic catlagim olmamisti cunku ilk baslarda hic kilo almamistim bulanti ve kusmalardan..sonrada yavas yavas genelde her ay esit miktqrda alinca deri birden degil yavas yavas gerildi.dolayisiyla catlak olmamisti ve hastaneden ciktigimdada zaten aldigim 13-14 kilonun 9 kilosu gitmisti bile..boyle olursa ikizlerdede vermemiz cok zor olmaz bence

karnin cokmu buyudu ?benimki normal zamanda aksamlari yemek yiyip ictikten sonra nadilsa o halde sabit duruyor :) sabahlari daha kucuk tabi ,esimde sanki bir tane var gibi diyor hep :) sen son aylarda gor dedim bende :)

Kızlar her hastane doğum sonrası çıkışta ana kucağını şart koşuyor mu, illa almak gerekiyor mu?

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar?

1 bucuk 2 arasi sanirim ilk 3 ayda 1 kilo almak normalmis diyorlar ama bilemedim sen?

maşallah benim bulantım olmadı kusmam da cok az.yani rahat hamileliğim var ancak malesef 4 kilo aldım.napcam bilmiyorum.her ay bir kilo normal diyolar ama bu gidişle diğer aylarda hızla şişerim

peki kaç kilo ile hamile kaldınız bu arada ben 15. haftadayım ama bu takvimde bişey var anlamadım hep geri

peki kaç kilo ile hamile kaldınız bu arada ben 15. haftadayım ama bu takvimde bişey var anlamadım hep geri

Ben 66 ile hamile kaldim canim suan 68 e yakinim 15 haftaligiz insallah cokalmayiz ama gobek belli oluyo yani goren 5-6 aylik falan zanneder bol seyler giyip saklamaya calisiyorum :) takvim aksine herkeste bir hafta onden gidiyo senin muhtemrl dogum tarihin son adet tarihine goremi yoksadoktorun sana soyledigi tahmini gogum tarihine goremi acaba enson adetin kacindaydiki

canım son adet tarihine göre ama ben persembe 15. haftaya girdim doktor öyle diyor.persembeden persembeye haftan doluyor diyodu ama neye göre hesapladı ki?sizler yumurta toplamaya göre mi son adet tarihine göremi yoksa transfere göremi tarih girdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…