canim yazan bendim fransada olanda ben :) sanirim 20 euroya yakin sormadim ama alan arkadas bu civarda almisti 2 sene once simdi fiyati arttimi bilmem...yakladik 50-60 lira yapiyor Turk parasiyla yani buraya gorede pahali ...orada baya uygunmus gercekten...kokusuda guzelmis sanirim..birde orda fiyati ne kadar?
Ben istanbuldayim canim burdaki eczaneden 25 tl ye aldim diger arkadasimiz fransadaymis orda fiyati nedir kendisi bize bildirirse kiyaslamis oluruz
Inşallah canım gönlüne göre ve sağlıkla olsunlar.kiz yok bana biri erkek gibi geldi ama zaten bacaklari kapali hep ondan goremedi doktorda..ama insallah en azindan biri kizdir ,bir oglum var zaten :)
Benim çok oluyor Ağrı valla gidip soracağım haftaya doktora bazen dayanamıyorumbaski olayi bendede var ama kaburgalarda agri degilde alt tarafta benimde.kadik bolgesinde ve belde..birde karnim acayip geriliyor cok rahatsiz oluyorum...
insallah canim ...Inşallah canım gönlüne göre ve sağlıkla olsunlar.
ben dun sordum normal dedi doktor ikiz oldugu icinmis...Benim çok oluyor Ağrı valla gidip soracağım haftaya doktora bazen dayanamıyorum
Bana doktor bundan birkaç hafta önce dedi zaten kullan karnın büyüdü artık diye. Günde 3 kere kullan dedi. Mustela liearac ya da bebe Yağı kullanabilirsin dedi. Önemli olan Bölgeyi nemli tutmakmış. Ben günde 2 vaktim varsa 3 sürüyorum. Dönüşümlü olarak mustela lierac bebe Yağı ve Nemlendirici özelliği yüksek kremler, balmlar, losyonlar sürüyorum piyasada satılan. Baya bir şeyler okudum bu konuyla ilgili zaten çatlak önleyicilerde bile çatlak oluşmasını engeller demiyor dese de inanmıyorum. Önemli olan cildi nemli tutmak çok gerilmesine izin vermeden yeniden nemlendirmek. Bademyağı ve çeşitli yağ karışımları da öneriyorlar bir de Zeytinyağı diyenler var ama ben öyle çok kokulu şeyler süremiyorum bir de her yanım vıcık vıcık yağ lekesi oluyor. O Yüzden bu hali daha rahat geliyor bana.Kizlar çatlak onleyici krem ve yaglara basladinizmi artik? gunde kac kere ne suruyorsunuz karniniza?
Bio oil mi ona da iyi diyorlarbende yag olarak badem yagi ve kakao yagi alicam kakao yagi e vitamini icerdigi icin cok cok iyiymis oglumdada kullanmistim hic catlagim olmamisti... simdilik doktprumun yazdigi baska bir kremi kullaniyorum ama son aylar icin yeterli degil bu baya takviye yapicam ben...haa birde burda ikizleri olan ve hatta 39.haftada dogum yapan bir arkadasin hic catlagi olmamisti onun kullandigi bir yag var onuda alicam biraz pahali ama olsun..hic olmayacaksa deger :)
Böyle normal deyip hiçbir öneride bulunmuyorlarya ben de ona hastayım yaben dun sordum normal dedi doktor ikiz oldugu icinmis...
Burada da var canım hatta gratiste falan da satılıyor ecZanelerde de varbio oil ben fransadayim burda eczaneden almisti arkadas orda varmidir bilmem bir arastir bak bakalim... alta fotografini koydum yagin olmazsa sisesini gosterirsin...
canim zaten 15 kilo almisti ilk 3-4 ayda sanirim yorgunluk kosturmaca gitmis..birde kizi var cunku 3 cocukta kolay degil....Bio oil mi ona da iyi diyorlar
Bir de o ikiz doğum yapan arkadaşın kilolarını verdiyse paylaşsana bizimle nasıl vermiş :)
karnin cokmu buyudu ?benimki normal zamanda aksamlari yemek yiyip ictikten sonra nadilsa o halde sabit duruyor :) sabahlari daha kucuk tabi ,esimde sanki bir tane var gibi diyor hep :) sen son aylarda gor dedim bende :)Bana doktor bundan birkaç hafta önce dedi zaten kullan karnın büyüdü artık diye. Günde 3 kere kullan dedi. Mustela liearac ya da bebe Yağı kullanabilirsin dedi. Önemli olan Bölgeyi nemli tutmakmış. Ben günde 2 vaktim varsa 3 sürüyorum. Dönüşümlü olarak mustela lierac bebe Yağı ve Nemlendirici özelliği yüksek kremler, balmlar, losyonlar sürüyorum piyasada satılan. Baya bir şeyler okudum bu konuyla ilgili zaten çatlak önleyicilerde bile çatlak oluşmasını engeller demiyor dese de inanmıyorum. Önemli olan cildi nemli tutmak çok gerilmesine izin vermeden yeniden nemlendirmek. Bademyağı ve çeşitli yağ karışımları da öneriyorlar bir de Zeytinyağı diyenler var ama ben öyle çok kokulu şeyler süremiyorum bir de her yanım vıcık vıcık yağ lekesi oluyor. O Yüzden bu hali daha rahat geliyor bana.
hic kilo almadim bulanti ve kusmalardan dolayi..sen?kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?