2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

canım son adet tarihine göre ama ben persembe 15. haftaya girdim doktor öyle diyor.persembeden persembeye haftan doluyor diyodu ama neye göre hesapladı ki?sizler yumurta toplamaya göre mi son adet tarihine göremi yoksa transfere göremi tarih girdiniz

Son adet tarihini baz aliyorlar canim transfere bakmiyorlar son adet tarihini yazarsan hesaplariz burdan beraber istersen

ben 55 le kaldım 59 um suan.benim karnımda aynı 5 aylık gibi ikiz ondan heralde yoksa bukadar cıkmazdı

canım yaptım tamam tesekkür ederim sanırım oldu 1 günden bişey değişmez ama hafta atlıyom bura hala geride ondan sinir olydum

peki suyumu cok tuketiyorsun ben içmeye calışıyorm am en fazla 1,5 ltre falandır.yemem gayet iyi biraz 8 hafta da kötü oldum o kadar.4 kilo cok demi yaaaa

ben 55 le kaldım 59 um suan.benim karnımda aynı 5 aylık gibi ikiz ondan heralde yoksa bukadar cıkmazdı
sen baya zagif hamile kalmissin ondandir kilo alimin boyun kacti? birde evet ikizlerde daha cabuk cikiyor benim oglumda 5 aylikken yeni cikmaya baslamisti bunda daha kiloda almamama ragmen cikti karnim :)
canım yaptım tamam tesekkür ederim sanırım oldu 1 günden bişey değişmez ama hafta atlıyom bura hala geride ondan sinir olydum
:) :)

ya zayıf değilm aksine doktor daha zayıfla dedi tedavide cok kilo alırsın dedi ama zayıflayamadım ins. sonra veririm. 158-159 boyum suan esitlendim.karnım top gibi çıktı.herkes 5-6 aylık sanıyor....bide benim 3 gündür kasıktan bacağa inen agrım var bir bacağım zonkluyor resmen.kilo bana hiç iyi gelmedi ilk defa bu kiloyu gördüm hayaımda

gördüm ana kucagını sormussun.bilmiyorm valla soruyuda anlamadım ya sahi.neden hastane sart kossun

gördüm ana kucagını sormussun.bilmiyorm valla soruyuda anlamadım ya sahi.neden hastane sart kossun
Öyle bişey okumuştum hastane çıkışı gerekli şeyler arasında birisi yazmıştı istiyolar diye ondan sormuştum. Sağol cevap verdiğin için

sanmıyorm cnm kimseden de duymadım ama zaten alırız diye düşünüyorm hastane sart kosmasa da bebekler sart kosar

Inşallah canım ya dediğin gibi olur

karnin cokmu buyudu ?benimki normal zamanda aksamlari yemek yiyip ictikten sonra nadilsa o halde sabit duruyor :) sabahlari daha kucuk tabi ,esimde sanki bir tane var gibi diyor hep :) sen son aylarda gor dedim bende :)
Çok büyüdü canım ya senin de belki birden büyür benim öyle oldu

Kızlar benim karnım birdenbire çok büyüdü. Sanki 6-7 aylık gibiyim. Hafta içi doktora gideceğim. Sizde de böyle aniden büyüme oldu mu bir haftada ya da birkaç gün içinde falan? Bu gidişle 30lu haftalarda ne olurum hiç bilemiyorum...

Oldu canim gecen hafta ozellikle birkac gun icinde belirgin bir buyume oldu.gozum surekli karnimda.daha onceki topiklerde 32. Haftasinda bir bayan karninin resmini koymustu.dehsete dustum.karnini ortadan tutasi geliyor insanin one o kadar buyumus ki yere dusecek sanki gobegi.bizimde oyle olacak mi acaba.

Kızlar benim karnım birdenbire çok büyüdü. Sanki 6-7 aylık gibiyim. Hafta içi doktora gideceğim. Sizde de böyle aniden büyüme oldu mu bir haftada ya da birkaç gün içinde falan? Bu gidişle 30lu haftalarda ne olurum hiç bilemiyorum
neyse en azından yalnız değilim. Hala inanamıyorum kendime tosbağa gibi oldum. Yakında sağa sola dönemeyebilirim

kizlar korkutmayin beni yaa zaten ikiz oldugunu ogrendigimden beri hep gorsellerde ikiz hamilelerin karinlarina bakiyorum valla psikolojim bozuldu iyice bazilari korkunc...

canım benımde cok buyudu bıldıgın 6 aylık gibi bende 36. haftaya kadar nolucak diye merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…