- 7 Kasım 2014
- 247
- 147
- 53
- 45
sen baya zagif hamile kalmissin ondandir kilo alimin boyun kacti? birde evet ikizlerde daha cabuk cikiyor benim oglumda 5 aylikken yeni cikmaya baslamisti bunda daha kiloda almamama ragmen cikti karnim :)ben 55 le kaldım 59 um suan.benim karnımda aynı 5 aylık gibi ikiz ondan heralde yoksa bukadar cıkmazdı
:) :)canım yaptım tamam tesekkür ederim sanırım oldu 1 günden bişey değişmez ama hafta atlıyom bura hala geride ondan sinir olydum
Öyle bişey okumuştum hastane çıkışı gerekli şeyler arasında birisi yazmıştı istiyolar diye ondan sormuştum. Sağol cevap verdiğin içingördüm ana kucagını sormussun.bilmiyorm valla soruyuda anlamadım ya sahi.neden hastane sart kossun
Inşallah canım ya dediğin gibi olurcanim zaten 15 kilo almisti ilk 3-4 ayda sanirim yorgunluk kosturmaca gitmis..birde kizi var cunku 3 cocukta kolay degil....
bence bu catlak olayinda cok ani ve cok kilo almamaninda etkisi var...mesela benim karnim oglumda cok buyuktu cok suyum vardiki suyum geldigi gun sakir sakir gitmisti sular bir ara hastaneye gidemiycem sanmistim...buna ragmen hic catlagim olmamisti cunku ilk baslarda hic kilo almamistim bulanti ve kusmalardan..sonrada yavas yavas genelde her ay esit miktqrda alinca deri birden degil yavas yavas gerildi.dolayisiyla catlak olmamisti ve hastaneden ciktigimdada zaten aldigim 13-14 kilonun 9 kilosu gitmisti bile..boyle olursa ikizlerdede vermemiz cok zor olmaz bence
Çok büyüdü canım ya senin de belki birden büyür benim öyle oldukarnin cokmu buyudu ?benimki normal zamanda aksamlari yemek yiyip ictikten sonra nadilsa o halde sabit duruyor :) sabahlari daha kucuk tabi ,esimde sanki bir tane var gibi diyor hep :) sen son aylarda gor dedim bende :)
Benim de senin gibi aşağı yukarı karnım aldı başını gidiyor 6 aylık gibiyim insanlar bu karınla doğuma gidiyorlar yaaben 55 le kaldım 59 um suan.benim karnımda aynı 5 aylık gibi ikiz ondan heralde yoksa bukadar cıkmazdı
Benim de senin gibi aşağı yukarı karnım aldı başını gidiyor 6 aylık gibiyim insanlar bu karınla doğuma gidiyorlarben 55 le kaldım 59 um suan.benim karnımda aynı 5 aylık gibi ikiz ondan heralde yoksa bukadar cıkmazdı
Kızlar benim karnım birdenbire çok büyüdü. Sanki 6-7 aylık gibiyim. Hafta içi doktora gideceğim. Sizde de böyle aniden büyüme oldu mu bir haftada ya da birkaç gün içinde falan? Bu gidişle 30lu haftalarda ne olurum hiç bilemiyorum...
neyse en azından yalnız değilim. Hala inanamıyorum kendime tosbağa gibi oldum. Yakında sağa sola dönemeyebilirimOldu canim gecen hafta ozellikle birkac gun icinde belirgin bir buyume oldu.gozum surekli karnimda.daha onceki topiklerde 32. Haftasinda bir bayan karninin resmini koymustu.dehsete dustum.karnini ortadan tutasi geliyor insanin one o kadar buyumus ki yere dusecek sanki gobegi.bizimde oyle olacak mi acaba.
canım benımde cok buyudu bıldıgın 6 aylık gibi bende 36. haftaya kadar nolucak diye merak edıyorumKızlar benim karnım birdenbire çok büyüdü. Sanki 6-7 aylık gibiyim. Hafta içi doktora gideceğim. Sizde de böyle aniden büyüme oldu mu bir haftada ya da birkaç gün içinde falan? Bu gidişle 30lu haftalarda ne olurum hiç bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?