2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

biz eylül doğumlu olacaz en minikleriniz olarak aranıza alırsnız mutlu oluruz :)

ne güzel yolun yarısına gelmişsiniz bazılarınız ben daha çooookkk başındayım zaman geçmek bilmiyor bulantı kusma mahvetti beni
kızım var 28 aylık ona bakamıyorum suçluluk duygusu hiseddiyorum

Gözün aydın canım biraz agır geçiyo..suclu hissetme napıcan kısmet ona kardes geliyo..

off cok zor...bende daha bu haftaya kadar bulanti kusmalardan perisan olmustum su icsem cikartiyordum kan geliyordu midemden artik o derece...bu asamada surekli sukrettim oglum 5 yasinda soyle 1-2 olsa nasil bakardim diye..cunku kanamamda oldu iki hafta hep yattim..oglumda halden anladi biraz buyuk oldugu icin hastayim annem dedim yormadi beni...senin durumun gercekten zor Allah sabir versin canim..hosgeldin aramiza...

Okudukça korkuyorum ya karnınız çok büyümüş peki çatladı mı ben zaten yatkınım napcam ne sürüyosunuz tavsiyenşz ne

canım benımde cok buyudu bıldıgın 6 aylık gibi bende 36. haftaya kadar nolucak diye merak edıyorum
Aynen ben de bu gidişle top gibi yuvarlanırım. Bu halimden çok korktum bu ay alışverişleri yapayım artık diyorum böyle gidersem evden dışarı hiç çıkamam valla...

Canım Allah yardımcın olsun. Benim de ilk 3 ayım çok kötü geçti sonra nispeten düzeldim. Sen de düzelirsin öyle düşün. Ama ikiz hamileliği çok zor gerçekten. Sanki bütün iç organlarımı bir kaba sıkıştırmışlar da üstten bastırıyorlarmış gibi hissediyorum.

Okudukça korkuyorum ya karnınız çok büyümüş peki çatladı mı ben zaten yatkınım napcam ne sürüyosunuz tavsiyenşz ne

Daha erken çatlamak için daha ileride daha da Büyüdükçe çatlamalar oluyor ama bana doktorum günde 3 posta sür dedi. Ben mustela lierac bebe Yağı ve Nemlendirici özelliği yüksek kendi seçtiğim kremlerden dönüşümlü olarak kullanıyorum. Önemli olan Bölgeyi nemli tutmak.

Gözün aydın canım biraz agır geçiyo..suclu hissetme napıcan kısmet ona kardes geliyo..
Kendim yiyemedigim gibi onada yediremiyorum nasil uzulmuyeyim insallah biran once toparlanabilirim
Ben 3 ay a raziyim yeterki daha fazla surmesin .cinsiyet belli mi sizin ?
Simdiden onlemini almak lazim benim ilk hamileligimden kalma dunya kadar catlagim var

Daha ilk baslarda boyle kotu hissediyorsak onumuzdeki o sicak yaz aylarini dusunemiyorum allah kolayligini versin

Gunaydin ikiz anne adaylari ne zamandir yazamadim hayirli pazarlar,
Ben de bulanti ve halsizlikle ugrasiyorum buna da sukur 22 aylik kizim var yeterince ilgilenemiyorum haftaya annem gelecek 1,2 ay o bakacak sonra kv ler gelecek doguma kadar da bize onlar bakacak insallah en azindan kizim icin degisiklik olur.
sizler nasilsiniz cogunuzun bulantisi azaldi galiba,cinsiyetler de belli oluyor ben cok merak ediyorum kuzularimi
allah kolaylik versin hepinize.

Gunaydin ikiz anne adaylari ne zamandir yazamadim hayirli pazarlar,
Ben de bulanti ve halsizlikle ugrasiyorum buna da sukur 22 aylik kizim var yeterince ilgilenemiyorum haftaya annem gelecek 1,2 ay o bakacak sonra kv ler gelecek doguma kadar da bize onlar bakacak insallah en azindan kizim icin degisiklik olur.
sizler nasilsiniz cogunuzun bulantisi azaldi galiba,cinsiyetler de belli oluyor ben cok merak ediyorum kuzularimi
allah kolaylik versin hepinize.

Gunaydin canim hayirlu pazarlarrr. Ben bir tanesinin cinsiyetini ogrendim erkek fakat digeri gostermedi kendini gostermezse kizdir diyor herkes bende oyle umut ediyorum bakalim hayirlisi insallah. 3 ayimi gectim ve hicbir belirti yasamadan gecirdim bu sureyi. Fakat garip bir sekilde 1 haftaya yakindir yeme olayim degist istahim azaldi bir lokma bisey atsam agzima doygunluk hissi olmaya basladi biraz fazla yemeye calissam midemde garip bir bulanti olmaya basladi. haftaya 4 ayimiza giricez bu zamana kadar yasamadigim seyleri bundan sonrami yasiycam acaba insallah olmazzzz. Simdi midesi bulananlari ve cikaranlari anlamaya basladim sanirim. Allah yardimciniz olsun arkadaslar ufacik bulantida bile ne kadar kotu biseymis diyorum. Bu arada sana birilerinin gelip bakmasi guzel. Saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz bebislerimizi. Iyi bakin krndinize...

benimkide 3 ay surmedi malesef oglumda 5-6 ay bunda ise 4 ay sabah aksam kustum simdi yine devam ediyor az az ama cok sukur azaldi ..baslardaki gibi o hozla devam etseydi ne olurdu bipmem..cunku artik yiyememekten her yedigimi kusmaktan basima grlmeyen kalmamisti...mesela ilk 4 ay yani bu haftaya kadar hicbir sut urunu yiyip icemedim ne peynir ne yogurt ne sut...kalsiyum eksikliginden azi disim ortadan ikiye ayrildi kirildi sonra apse yapti damagim onca bulanti bas donmesiyle ugrasirken birde dis cikti basima ve 3 aylikken birde dis cektirdim dusun..sonra hicbisey yiyememekten kanimdaki hemoglobin seviyesi cok dusmus bu sebeple solunum proplemi yqsamaya basladim bayipmalar falan...yani anlat anlat bitmez..bu topikte en agir geciren bendim kimse benim gibi olmadi bu hamileligimde badima gelmeyen kalmadi zaten..birde 2 hafta koyu sekilde kipkirmizi kanamam oldu dusuk tehlikem vardi iki hafta yattim cocuguma bir corba bile yqpamadim..gurbetteyim ana yok baba yok yardim eden yok Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin..Hayatta en onemli servet saglikmis bunu birkez daha anladim....insallah sende fazla cekmeden atlatirsin....

bende daha cinsiyetlerini ogrenemedim malesef gostermediler bacaklari hep kapali :)

Allah sana yardım etsin canım,bebeklerine ve çocuguna.Bende gurbetteyim ananın,babanın olmamasının nasıl eksik bir duygu oldugunu çok iyi biliyorum.Bende tüp bebek tedavisine 11-12 gibi başlayacagım,Hz Allah hepimize yardım etsin sana dayanma güç kuvvet versin.Allah'a emanet olun

Alan daraldıkça yiyip içmen zorlaşıyor canım ben su bile içsem ağzıma geliyor ileride ne Olacağım bilmiyorum. Bu arada birinin seninle ilgilenebilmesi çok güzel benim öyle bir şansım yok ne yazık ki kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum

Ayy insallah digeri kizdir saglikli olmalari oncelikli temennimiz tabii,bulanti olmaz insallah canim bu aydan sonra zor gibi,mideye yer kalmiyor tabi ondan da olabilir ama sevdigin seylerden yemeye calis yine de.bende kusma yok ama bulanti olmasina ragmen 2 kilo aldim kizimda 17 almistim hepsi gitmis 44 e dusmustum tekrar.bakalim bu kez ne olacak.saglikli bir hamilelik diliyorum
cokk cokkk gecmis olsun canim insallah dunya guzeli evlatlarin bu yasadiklarini unuttursun bundan sonrasini rahat bir hamilelik olarak gecir insallah.biz de gurbetteyiz bizimkiler de uzakta bide kizima acidilar ikiz hamileligi de olunca durumun ciddiyetini dusunup geliyorlar insallah.rabbim oncelikle herkese saglik versin kimseye muhtac etmesin yalniz birakmasin.insan bu zamanlarda ariyor destek.en buyuk destegimiz rabbimiz esimiz ve evlatlarimiz.

Allah razi olsun canim Rabbim sanada en kisa zamanda hayirli saglikli evlat yada istiyorsan evlatlar versin Allah yardimcin olsun..guzel duan icin tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…