- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Tez zamanda iyileş inş.canım ya ben de o kadar bitkinim ki canım bi şey istiyo yapamıyorum bana da yardım etcek kimse yok..benimkide 3 ay surmedi malesefoglumda 5-6 ay bunda ise 4 ay sabah aksam kustum simdi yine devam ediyor az az ama cok sukur azaldi ..baslardaki gibi o hozla devam etseydi ne olurdu bipmem..cunku artik yiyememekten her yedigimi kusmaktan basima grlmeyen kalmamisti...mesela ilk 4 ay yani bu haftaya kadar hicbir sut urunu yiyip icemedim ne peynir ne yogurt ne sut...kalsiyum eksikliginden azi disim ortadan ikiye ayrildi kirildi sonra apse yapti damagim onca bulanti bas donmesiyle ugrasirken birde dis cikti basima ve 3 aylikken birde dis cektirdim dusun..sonra hicbisey yiyememekten kanimdaki hemoglobin seviyesi cok dusmus bu sebeple solunum proplemi yqsamaya basladim bayipmalar falan...yani anlat anlat bitmez..bu topikte en agir geciren bendim kimse benim gibi olmadi bu hamileligimde badima gelmeyen kalmadi zaten..birde 2 hafta koyu sekilde kipkirmizi kanamam oldu dusuk tehlikem vardi iki hafta yattim cocuguma bir corba bile yqpamadim..gurbetteyim ana yok baba yok yardim eden yok Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin..Hayatta en onemli servet saglikmis bunu birkez daha anladim....insallah sende fazla cekmeden atlatirsin....
amin canim insallah Allah razi olsun..ama ben o kadar uzaktqyimki her istedigimde yanima gelmeleri imkansiz...annem vefat etti kizkardesim var o da vize sorunu yuzunden gelemiyor malesef...yani benimkinin caresi yok...Ayy insallah digeri kizdir saglikli olmalari oncelikli temennimiz tabii,bulanti olmaz insallah canim bu aydan sonra zor gibi,mideye yer kalmiyor tabi ondan da olabilir ama sevdigin seylerden yemeye calis yine de.bende kusma yok ama bulanti olmasina ragmen 2 kilo aldim kizimda 17 almistim hepsi gitmis 44 e dusmustum tekrar.bakalim bu kez ne olacak.saglikli bir hamilelik diliyorum
cokk cokkk gecmis olsun canim insallah dunya guzeli evlatlarin bu yasadiklarini unuttursun bundan sonrasini rahat bir hamilelik olarak gecir insallah.biz de gurbetteyiz bizimkiler de uzakta bide kizima acidilar ikiz hamileligi de olunca durumun ciddiyetini dusunup geliyorlar insallah.rabbim oncelikle herkese saglik versin kimseye muhtac etmesin yalniz birakmasin.insan bu zamanlarda ariyor destek.en buyuk destegimiz rabbimiz esimiz ve evlatlarimiz.
aynen hic halim yok yemek yapmak temizlik bile iskence artik..onceden gezme dedilermi herkesten once kosardim simdi sokaga cikmaya korkar oldum..son aylarda ne olur bilmem Allah yardimcimiz olsun...Tez zamanda iyileş inş.canım ya ben de o kadar bitkinim ki canım bi şey istiyo yapamıyorum bana da yardım etcek kimse yok..
Canim benim gecen hafta yani 10. Haftada kahverengi akintimMerhaba kızlar dun gece kanamam oldu ve h astanaye gittim ihmall
Etmemek için,bebeklerin iyiymis çok şükür ama çok korktum,aranızda erken haftalarda bu şekilde problem yasayan ölçümü.aspirin yapmış olabilirmiş
canim korkuyorum valla son 2-3 ay ne olacak bizim halimiz boyle ... :/Kizlar bugün alışverişe ciktim güya.ilk dükkândan sonra iptal oldum.kasiklarim belim mahvoldu.simdi koltukta bayilmis gibi yatiyorum.resmen anneme söylerken Yoruldum diye utandim bu kadarcik yürüyüş de Yoruldum demeye ama ikiz ayagina yattim biraz:)
Canim benim gecen hafta yani 10. Haftada kahverengi akintim
Oldu, doktor coraspini hemen kesti,
Progestan igne yaptirdi iki defa sonra ilacla devam
Ediyoruz, iki defa da kanamayi durdurucu proluton yaptirdi. 4 gun sonunda durdu. Bebekler iyiydi asagidaki bebegin plesantasi yakininda kucuk bir kanama olmus onu atiyorsun dedi. Doktorum dediki; ikiz gebeliklerde normal bebekler buyuyor ve rahme yerlesirken bu tur kanamalar olabiliyor, endiselenme ama biz tedbiri elden birakmayalim dedi. Ilerleyen haftalarda da olabilir, ikiz gebelik zor dedi.. Yani kendimizi bu tur seylere hazirlayalim, ne kadar zor olsada moralimizi bozmayalim. Tedbiri de elden birakmayalim.
Bana surekli yat dedi, oturma pozisyonunu bile yasakladi. Eger doktorun proluton igne yaptirmadiysa mutlaka sor. Ve surekli yat. Bebekler iyiyse hic endiselenme.
Umarim hemen gecer.
evet canim bendede oldu 5-7 haftalarda iki hafta surdu..baslarda baya yogundu ve kipkirmiziydi bildigin..progesterona devam ettim bende igne vurmadilar ama cok telaslanmistik cok sukur Rabbim korudu...yattim iki hafta hep sende yat dinlen...Merhaba kızlar dun gece kanamam oldu ve h astanaye gittim ihmall
Etmemek için,bebeklerin iyiymis çok şükür ama çok korktum,aranızda erken haftalarda bu şekilde problem yasayan ölçümü.aspirin yapmış olabilirmiş
vallahi yatmaktan başıma ağrılar girdi.ama çok şükür bugün kesildi.hiçbirimizinkine bişey olmaz sağsalim doğururuz inşallah.bir hafta da bayada büyümüş miniklerim.çok güzel bir duygu.evet canim bendede oldu 5-7 haftalarda iki hafta surdu..baslarda baya yogundu ve kipkirmiziydi bildigin cok telaslanmistik cok sukur Rabbim korudu...yattim iki hafta hep sende yat dinlen...
amin canim tup bebeklemi olmustu bebisler?vallahi yatmaktan başıma ağrılar girdi.ama çok şükür bugün kesildi.hiçbirimizinkine bişey olmaz sağsalim doğururuz inşallah.bir hafta da bayada büyümüş miniklerim.çok güzel bir duygu.
Yyok canım tüp bebek değil.,aşılamayla tuttu çok şükür.seninki.normal miamin canim tup bebeklemi olmustu bebisler?
Insallah olmaz canim. Zamaninda alirizçok saol canım.öyle iğne vurmadı dr.progestana devam et dedi.çok şükür bugun kan gelmedi.aynen canım bende oturur pozisyonda duramıyorm ,zor bir süreç.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.zaten coraspini içmeye başladığımdan beriadet agrısı gibi belimde ağrı oluşmuştu.bugün günboyu yattım .inşallah ikimizde birdaha yaşamayız bu tür şeyleri.seninki çift yumrta ikizmi canım
benimki tup bebek canim...Yyok canım tüp bebek değil.,aşılamayla tuttu çok şükür.seninki.normal mi
aynı canım benimkide çift ymurta ikizi.inşallah bizde burdaki arkadaşlar gibi 37. haftaları görürüz.cinsiyetlerini öğrenince paylaş canım merak ediyorum.genelde bir kız bir erkek oluyormuşya.gerçi sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez bizim içinInsallah olmaz canim. Zamaninda aliriz
Bebeklerimizi kucagimiza saglikla.
Benimkiler cift yumurta ikizi, seninkiler?
Ay tamamen aynı durumdayım ben de. O kadar hareketliyimdir ki normalde şu halimi gördükçe kendimi tanıyamıyorum. Allah yardımcımız olsun.aynen hic halim yok yemek yapmak temizlik bile iskence artik..onceden gezme dedilermi herkesten once kosardim simdi sokaga cikmaya korkar oldum..son aylarda ne olur bilmem Allah yardimcimiz olsun...
Haftaya cumartesi goruruz demisti doktorum, kontrole gittigimizde umarimaynı canım benimkide çift ymurta ikizi.inşallah bizde burdaki arkadaşlar gibi 37. haftaları görürüz.cinsiyetlerini öğrenince paylaş canım merak ediyorum.genelde bir kız bir erkek oluyormuşya.gerçi sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez bizim için
Cok uzuldum canim allah mekanini cennet eylesin yurt disinda olmak da zor.rabbim rahat bir hamilelik ve dogum gecirmeni ikizlerini saglikla kucagina almani evlatlarini sorunsuz kimseye ihtiyac duymadan yetistirmeni nasip etsin.benim kizim kucuk ya ondan geliyor buzimkiler de.rabbim hepimize yardim etsinamin canim insallah Allah razi olsun..ama ben o kadar uzaktqyimki her istedigimde yanima gelmeleri imkansiz...annem vefat etti kizkardesim var o da vize sorunu yuzunden gelemiyor malesef...yani benimkinin caresi yok...tek yardimcim Allah sonrqda minik oglum olacak...
Gecmis olsun insallah bebeklerin iyidir bol bol dinlen.Merhaba kızlar dun gece kanamam oldu ve h astanaye gittim ihmall
ayy ben de kizim icin biseyler alayim dedim 1 saate yakin surdu bakmak cok yoruldum acaip kasik agrim oldu adet agrisi gibj sonra uzandim gecti.ne zormus hic yormuycaz kendimizi anlasilanKizlar bugün alışverişe ciktim güya.ilk dükkândan sonra iptal oldum.kasiklarim belim mahvoldu.simdi koltukta bayilmis gibi yatiyorum.resmen anneme söylerken Yoruldum diye utandim bu kadarcik yürüyüş de Yoruldum demeye ama ikiz ayagina yattim biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?