2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Tez zamanda iyileş inş.canım ya ben de o kadar bitkinim ki canım bi şey istiyo yapamıyorum bana da yardım etcek kimse yok..

amin canim insallah Allah razi olsun..ama ben o kadar uzaktqyimki her istedigimde yanima gelmeleri imkansiz...annem vefat etti kizkardesim var o da vize sorunu yuzunden gelemiyor malesef...yani benimkinin caresi yok... tek yardimcim Allah sonrqda minik oglum olacak...

Tez zamanda iyileş inş.canım ya ben de o kadar bitkinim ki canım bi şey istiyo yapamıyorum bana da yardım etcek kimse yok..
aynen hic halim yok yemek yapmak temizlik bile iskence artik..onceden gezme dedilermi herkesten once kosardim simdi sokaga cikmaya korkar oldum..son aylarda ne olur bilmem Allah yardimcimiz olsun...

Halsizlik bende de var.. O kadar ki elim ayagim titriyor ayaga kalktigimda, ayagimi kaldiramiyorum, adim atamiyorum. Bas donmesi ve mide bulantisi devam. Ne kadar daha surecek acaba, disari cikmak istiyorum artik ...

Merhaba kızlar dun gece kanamam oldu ve h astanaye gittim ihmall
Etmemek için,bebeklerin iyiymis çok şükür ama çok korktum,aranızda erken haftalarda bu şekilde problem yasayan ölçümü.aspirin yapmış olabilirmiş

Kizlar bugün alışverişe ciktim güya.ilk dükkândan sonra iptal oldum.kasiklarim belim mahvoldu.simdi koltukta bayilmis gibi yatiyorum.resmen anneme söylerken Yoruldum diye utandim bu kadarcik yürüyüş de Yoruldum demeye ama ikiz ayagina yattim biraz:)

Canim benim gecen hafta yani 10. Haftada kahverengi akintim
Oldu, doktor coraspini hemen kesti,
Progestan igne yaptirdi iki defa sonra ilacla devam
Ediyoruz, iki defa da kanamayi durdurucu proluton yaptirdi. 4 gun sonunda durdu. Bebekler iyiydi asagidaki bebegin plesantasi yakininda kucuk bir kanama olmus onu atiyorsun dedi. Doktorum dediki; ikiz gebeliklerde normal bebekler buyuyor ve rahme yerlesirken bu tur kanamalar olabiliyor, endiselenme ama biz tedbiri elden birakmayalim dedi. Ilerleyen haftalarda da olabilir, ikiz gebelik zor dedi.. Yani kendimizi bu tur seylere hazirlayalim, ne kadar zor olsada moralimizi bozmayalim. Tedbiri de elden birakmayalim.
Bana surekli yat dedi, oturma pozisyonunu bile yasakladi. Eger doktorun proluton igne yaptirmadiysa mutlaka sor. Ve surekli yat. Bebekler iyiyse hic endiselenme.
Umarim hemen gecer.

canim korkuyorum valla son 2-3 ay ne olacak bizim halimiz boyle ... :/
bu arada srnin bebislerin cinsiyetleri bellimiydi?

çok saol canım.öyle iğne vurmadı dr.progestana devam et dedi.çok şükür bugun kan gelmedi.aynen canım bende oturur pozisyonda duramıyorm ,zor bir süreç.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.zaten coraspini içmeye başladığımdan beriadet agrısı gibi belimde ağrı oluşmuştu.bugün günboyu yattım .inşallah ikimizde birdaha yaşamayız bu tür şeyleri.seninki çift yumrta ikizmi canım

evet canim bendede oldu 5-7 haftalarda iki hafta surdu..baslarda baya yogundu ve kipkirmiziydi bildigin..progesterona devam ettim bende igne vurmadilar ama cok telaslanmistik cok sukur Rabbim korudu...yattim iki hafta hep sende yat dinlen...

evet canim bendede oldu 5-7 haftalarda iki hafta surdu..baslarda baya yogundu ve kipkirmiziydi bildigin cok telaslanmistik cok sukur Rabbim korudu...yattim iki hafta hep sende yat dinlen...
vallahi yatmaktan başıma ağrılar girdi.ama çok şükür bugün kesildi.hiçbirimizinkine bişey olmaz sağsalim doğururuz inşallah.bir hafta da bayada büyümüş miniklerim.çok güzel bir duygu.

vallahi yatmaktan başıma ağrılar girdi.ama çok şükür bugün kesildi.hiçbirimizinkine bişey olmaz sağsalim doğururuz inşallah.bir hafta da bayada büyümüş miniklerim.çok güzel bir duygu.
amin canim tup bebeklemi olmustu bebisler?

Insallah olmaz canim. Zamaninda aliriz
Bebeklerimizi kucagimiza saglikla.
Benimkiler cift yumurta ikizi, seninkiler?

Insallah olmaz canim. Zamaninda aliriz
Bebeklerimizi kucagimiza saglikla.
Benimkiler cift yumurta ikizi, seninkiler?
aynı canım benimkide çift ymurta ikizi.inşallah bizde burdaki arkadaşlar gibi 37. haftaları görürüz.cinsiyetlerini öğrenince paylaş canım merak ediyorum.genelde bir kız bir erkek oluyormuşya.gerçi sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez bizim için

aynen hic halim yok yemek yapmak temizlik bile iskence artik..onceden gezme dedilermi herkesten once kosardim simdi sokaga cikmaya korkar oldum..son aylarda ne olur bilmem Allah yardimcimiz olsun...
Ay tamamen aynı durumdayım ben de. O kadar hareketliyimdir ki normalde şu halimi gördükçe kendimi tanıyamıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Haftaya cumartesi goruruz demisti doktorum, kontrole gittigimizde umarim
Goruruz :)tek istedigim saglikla zamaninda dogum yapmak.umarim herkes saglikla alir kucagina bebeklerini.
Benim bir kiz ikizim var, kendim ikizim yani. Rahmetli annecigim bizi tam zamaninda yani 9 aylik, normal dogurmus.
Ben 37 ye raziyim
Sen de ogrenince yaz, ben de yazarim

günaydın arkadaşlar.bebeklerin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı gerçi sizin haftalarınız daha küçük benımkıne yakın olupta hısseden varmı? ben cok nadır hıssedıyorumda

Cok uzuldum canim allah mekanini cennet eylesin yurt disinda olmak da zor.rabbim rahat bir hamilelik ve dogum gecirmeni ikizlerini saglikla kucagina almani evlatlarini sorunsuz kimseye ihtiyac duymadan yetistirmeni nasip etsin.benim kizim kucuk ya ondan geliyor buzimkiler de.rabbim hepimize yardim etsin
Gecmis olsun insallah bebeklerin iyidir bol bol dinlen.
ayy ben de kizim icin biseyler alayim dedim 1 saate yakin surdu bakmak cok yoruldum acaip kasik agrim oldu adet agrisi gibj sonra uzandim gecti.ne zormus hic yormuycaz kendimizi anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…