2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar nasilsinuz nasıl gidiyor hamilelik benimiyi sşükür cuma gunu kontrolüm var di gecen ay cift yumutrta ikizi demistu bu ay tek yumurta ikizi dedi cift kese tek es varmis bi dahaki ay tekrar bakalim dedijj cok endiseliyim hayirlusi olur insalkah cinsiyeti daha belli degil dedii girmedimiii yoksa soylemekmi istemedi bilemedimmm ayrica birsuru hap ve damla verdi sizede verdimiii isimleri ne ilaclarinizin yazabilirsenuz sevinirim birde biz suan 13.haftadayiz sizce alisverise ne zaman baslamak lazim etrafimdakilwe yavas yacas basla diyor ama bana gore erken gibii bilemefi m kararsiz kaldimmm

amin canim benimde tek istegim bu insallah oyle olur..

günaydın arkadaşlar.bebeklerin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı gerçi sizin haftalarınız daha küçük benımkıne yakın olupta hısseden varmı? ben cok nadır hıssedıyorumda
canim ben oglumda 17. haftada hissetmistim bunda daha erken hissederim diye dusunmustum ama oyle olmadi..hala bisey hissetmiyorum cokmu kucuk oluyorlar iki tane acaba? birde rqhim duvari baya kalinmis onlarin gucleri bize hissettirecek kadar cok degilmis ondandur ara sira hissetmen ..zaten ikizlerde 20 haftaya kadar hissedilirmis sen hissetmissin bak..ilk ne zaman hissetmistin?

aynen hic halim yok yemek yapmak temizlik bile iskence artik..onceden gezme dedilermi herkesten once kosardim simdi sokaga cikmaya korkar oldum..son aylarda ne olur bilmem Allah yardimcimiz olsun...
Evet ben de severim gezmeyi ama artık zor bi de ay abartıyosun diyen salaklar çok milletnsusmayı bilmiyo malesef

Evet ben de severim gezmeyi ama artık zor bi de ay abartıyosun diyen salaklar çok milletnsusmayı bilmiyo malesef
Ay abartıyorsun diyenleri gönder onlara dalayım kafa göz :)) ya öyle Saçma şey mi olur benim her günün ayrı sürprizle geçiyor ikiz hamileliği çok başka çok zor valla. Hele bir de benim gibi yalnızınız etrafınızda yardımcı olacak kimse yoksa... Bazen Kalkıp suyumu alacak mecalim olmuyor cidden...

Al bendende o kadar... Abartiyorsun diyenler de yasasin bakalim dayanabilecekler mi? Ikiz hamilesi olunca direkt riskli gruba giriyorsun. Daha ne olsun, ikiz hamileligi cok zor.. Allahtan hepimize enerji ve sabir diliyorum

Ben onceden almak
Istemiyordum ama kredi kartiyla taksitle alacagim, simdiden alip 6 ya boldureyim ki dogduklarinda taksitleri bitsin istiyorum. Ben daha 11. Haftayadayim ayaga kalkacak halim yok, ancak 14. Haftaya insallah ayaklanir alinacaklari alirim. Internetten de aliyorum. Doktorum son zamanlarinda yatarak gececek dedi. Bu yuzden alisveris yapmak
Icin yalnizca 3 ayim
Kaliyor

Al bendende o kadar... Abartiyorsun diyenler de yasasin bakalim dayanabilecekler mi? Ikiz hamilesi olunca direkt riskli gruba giriyorsun. Daha ne olsun, ikiz hamileligi cok zor.. Allahtan hepimize enerji ve sabir diliyorum
amin canım. işte anlatamıyorsun ya. benim annem bile anlamıyor beni bırak elalemi. o yüzden kimseyi takmamaya karar verdim. bu hayat benim bu bebekler benim. başka kimse umrumda değil...

Bem de yalnızım canım çorba cekse yapamıyorum rezil oldum o boş konuşanlardan çok çevremde kimse empati yapmıyo ya sabır diyorım..

A
amin canim.evet karsidan atip tutanlar cok oluyor yspicak bisey yok ben d3nilenleri fazla sallamiyorum

kizlar yaa bisey sorucam ,ben yururken alt tarafimda yani o bolgede icerde kemik varmisda batiyormus gibi bir aci agri hissediyorum ve beni cok rahatsiz ediyor sizlerdede varmi boyle birsey?

Bem de yalnızım canım çorba cekse yapamıyorum rezil oldum o boş konuşanlardan çok çevremde kimse empati yapmıyo ya sabır diyorım..
Allah yardımcın olsun senin de canım. İnşallah bu günleri de atlatacağız. Allah elden ayaktan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin ben başka şey dilemiyorum valla.

bugn devlet hastaesinde ilk muaynem vadı devlet hastanesinde de bir doktorum olsun takbimi yapan diye düşündüm ama moralim bozuldu bugün transferimin 23 günü tek kese gördü kalp atışıda duyulmadı ..adet günümden hesaplarsak bugün tam 6.haftam doldu doktor ikinci keseyi göremiyorum dedi .su içememkten ve kusmaktan mesane boş dedi vajianl ultrason net gösterir dedi ben yanaşmadım doktor tanıdık olduğundan utandım açıkçası .cumartesi günü özel doktoruma gidecem bir daha

canım vajinal ultrason darda kalmadıkça yaptırmamaya çalış. düşük riskini arttırabiliyormuş. ilerleyen haftalarda kalp atışını duyarsın ben yanlış hatırlamıyorsam 9. ya da 10. haftada duymuştum.
bir de ultrasona girerken ilk haftalarda iyice idrara sıkışık git bol bol su iç daha rahat görüşüyor.
devlet hastaneleri çok rezil ama o bir gerçek. ben bildiğin eziyet çektikten sonra birkaç hafta tamamen özele gitmeye başladım.

kizlar yaa bisey sorucam ,ben yururken alt tarafimda yani o bolgede icerde kemik varmisda batiyormus gibi bir aci agri hissediyorum ve beni cok rahatsiz ediyor sizlerdede varmi boyle birsey?
bende öyle bir batma olmuyor da ara ara hafif seyirmeler oluyor. ama sürekli değil. bence bir doktoruna görün canım.

evet anladım ki bugün devlet hastanesi şu durumda gereksiz . herşeyinle iyi ilgilen bir doktor olması ve ultrasonun ileri düzeyde olması yeter ikinci doktor gerçekten gereksiz heleki devlet hastanesinde çalışıyorsa..
belkide gerçekten tek gebeliktir yada biri eridi gelişemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…