- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
benim de başta ikinciyi görmemişlerdi. ama değerlerim çok yüksekti. tekli de olabilir tabi. sağlıkla büyüsün de canım tekse de çiftse de...evet anladım ki bugün devlet hastanesi şu durumda gereksiz . herşeyinle iyi ilgilen bir doktor olması ve ultrasonun ileri düzeyde olması yeter ikinci doktor gerçekten gereksiz heleki devlet hastanesinde çalışıyorsa..
belkide gerçekten tek gebeliktir yada biri eridi gelişemedi
Ben de dün doktordaydim.
Bebeklerim ikisi de erkek.
Tüm gelişimleri cok sukur ki iyi.
Ama iki uç gündür ben hiç iyi değilim bir ay önceki kontrolde kan Demir değerlerim cok iyiydi ilaç bile vermemişti. Ama şimdi kansizlik ve Demir sinirdaymis. Oysa aynı sekilde besleniyorum ama bebekler bitirdi sanırım.
Demir hapı kalsiyum vitamin magnezyum verdi.
Kolumu kaldıracak Halim yok.
Midem ve barsaklarim sanki tıka basa dolu hiç bir şey yemek istemiyorum yiyince kusmak hissi geliyor ilk haftalar olmadı ama şimdi midem rahatsız kusmuyorum ama rahatsız. Birde yüzümde nokta nokta kırmızılar oldu claxene den mı diye düşündüm ama hemotologa gittim tansiyon olabilir dedi.tansiyonumuzu sürekli kontrol altında tutmaliymisiz. Birde avuçlarım ayaklarım hep yanıyor.. Birde kasıklarımda sanki hep hafif bir adet ağrısı..
Sizde de var mı yada oldumu bunlar arkadaslar???
Bu arada bence alışverişi biran evvel bitirmeliyiz çünkü hem sıcaklar başlıcak hem agirlastikca gezmek cok zor olacak gibi.
Bir iki mağaza gezdim dün arabaya yürüyecek Halim kalmadı ..
Park yataklara baktım katlayıp heryere goturulebilir cok güzel en az uç ay iki bebek yanyana cok rahat yatabilir gibi.
Sonra bı tane daha alınır ben oda yapmak istemiyorum ılerde kendileri secsinler istiyorum. Odalar arası ve seyahatte taşınabilir olsun istiyorum heryerde kendi yatağında yatsınlar istiyorum. Sanırım secimim güzel bir park yatak olacak.
Evet koyalim :) aksamKizlaaarrr herkesin gobusu ciktimi bakalim ? :) gobuslerimizin fotolarini koyalimmi ne dersiniz?
Ben de dün doktordaydim.
Bebeklerim ikisi de erkek.
Tüm gelişimleri cok sukur ki iyi.
Ama iki uç gündür ben hiç iyi değilim bir ay önceki kontrolde kan Demir değerlerim cok iyiydi ilaç bile vermemişti. Ama şimdi kansizlik ve Demir sinirdaymis. Oysa aynı sekilde besleniyorum ama bebekler bitirdi sanırım.
Demir hapı kalsiyum vitamin magnezyum verdi.
Kolumu kaldıracak Halim yok.
Midem ve barsaklarim sanki tıka basa dolu hiç bir şey yemek istemiyorum yiyince kusmak hissi geliyor ilk haftalar olmadı ama şimdi midem rahatsız kusmuyorum ama rahatsız. Birde yüzümde nokta nokta kırmızılar oldu claxene den mı diye düşündüm ama hemotologa gittim tansiyon olabilir dedi.tansiyonumuzu sürekli kontrol altında tutmaliymisiz. Birde avuçlarım ayaklarım hep yanıyor.. Birde kasıklarımda sanki hep hafif bir adet ağrısı..
Sizde de var mı yada oldumu bunlar arkadaslar???
Bu arada bence alışverişi biran evvel bitirmeliyiz çünkü hem sıcaklar başlıcak hem agirlastikca gezmek cok zor olacak gibi.
Bir iki mağaza gezdim dün arabaya yürüyecek Halim kalmadı ..
Park yataklara baktım katlayıp heryere goturulebilir cok güzel en az uç ay iki bebek yanyana cok rahat yatabilir gibi.
Sonra bı tane daha alınır ben oda yapmak istemiyorum ılerde kendileri secsinler istiyorum. Odalar arası ve seyahatte taşınabilir olsun istiyorum heryerde kendi yatağında yatsınlar istiyorum. Sanırım secimim güzel bir park yatak olacak.
ya onu benim de yapmam gerek ama o zaman ne büyüklükte olacağımı kestiremiyorum hangi beden alayım bilemiyorum. sen nasıl aldın ki tahmini mi?Mrb bayanlar dun bende kendim icin alisveris yaprim logusa pijamalari ve geceliklerii 3 tane aldim bir tane daha alicam biticek
sorma benimde aksamlari 6 aylik gibi oluyor su da icsem acayip siskinlik yapiyor...9.aya gelebilirmiyiz bilmem ikizlerde erken dogum riski varya...ama ben 7.aydan sonrasindan coook cok korkuyorum...Evet koyalim :) aksam
Esim
Gelsin cekip koyalim, ben daha 11. Haftadayim ama 5 aylik gibi.. 9. Ayda ne olacak hic bilmiyorum..
Doktorum dogumu 37. Hafta planliyor umarim 37 yi gorebilirim :) bakalim ne zaman dogumsorma benimde aksamlari 6 aylik gibi oluyor su da icsem acayip siskinlik yapiyor...9.aya gelebilirmiyiz bilmem ikizlerde erken dogum riski varya...ama ben 7.aydan sonrasindan coook cok korkuyorum...
32.haftadan sonra icim biraz rahat eder oncesi olmasinda ...ben cok gec olmasindanda korkuyorum 39-40 hafta gibi...tasiyamam gibi geliyor,kucuk bir oglum var onla hic ilgilenemem perisan olur cocuk...Allahim hayirli zamanda dogum nasip etsin insallah...Doktorum dogumu 37. Hafta planliyor umarim 37 yi gorebilirim :) bakalim ne zaman dogum
Yapacagiz, en korktugum sey erken dogum yapmak.. Umarim olmaz.
Amin.. Annem bana ve ikizime 9. Ayda dogum yapmis bizden 20 ay buyuk abimde var:) cok zorlanmis.. Nur icinde yatsin canim annem, simdi onu cok daha iyi anliyorum.anne olmak32.haftadan sonra icim biraz rahat eder oncesi olmasinda ...ben cok gec olmasindanda korkuyorum 39-40 hafta gibi...tasiyamam gibi geliyor,kucuk bir oglum var onla hic ilgilenemem perisan olur cocuk...Allahim hayirli zamanda dogum nasip etsin insallah...
kuvoze girmelerinden bircok kisi cok korkuyor cok kucuk dogmalari iyi degil tabi ama kuvozun ne gibi kotu bir yani varki orda daha iyi bakiliyor diye biliyorum..cokda arastirmadim gerci ama hayatta kalabilmeleri icin kuvoz sart...Amin.. Annem bana ve ikizime 9. Ayda dogum yapmis bizden 20 ay buyuk abimde var:) cok zorlanmis.. Nur icinde yatsin canim annem, simdi onu cok daha iyi anliyorum.anne olmak
Hamilelikle basliyor ve cok zor.
Benim hedefim 37. Umarim 37 yi gorebilirim.
Kuveze girmelerinden korkuyorum.
Bakalim kaci gorebilecegiz.
Benden ayri kalmalarini istemiyorum, dogar dogmaz anneleri ile yakin temasta olan (annelerinim kucagina kalp sesisini duymasi, sicakligini hissetmesi) bebeklerin cok daha zeki, yaratici ve kendine guveni oldugu kanitlanmis. Bir diger yonu ise maddi tabiki. Benimkuvoze girmelerinden bircok kisi cok korkuyor cok kucuk dogmalari iyi degil tabi ama kuvozun ne gibi kotu bir yani varki orda daha iyi bakiliyor diye biliyorum..cokda arastirmadim gerci ama hayatta kalabilmeleri icin kuvoz sart...
Ben de özele gidiyorum normalde küveze yoğun bakıma günlüğü 1000 tl gibi bir şey alıyorlarmış otel ücreti gibi ama devlet zorunluluk getirdiği için yeni doğana ücretsiz bakmak zorunda. İlaç parası ve fark gibi bir şey çıkıyor o da haftalık bebek başı 1000 tl ye geliyor. Sen bence hem doktorunla hem de hastanenin muhasebesi ile bir Konuş bu konu ile ilgili.Benden ayri kalmalarini istemiyorum, dogar dogmaz anneleri ile yakin temasta olan (annelerinim kucagina kalp sesisini duymasi, sicakligini hissetmesi) bebeklerin cok daha zeki, yaratici ve kendine guveni oldugu kanitlanmis. Bir diger yonu ise maddi tabiki. Benim
Dogum yapacagim hastanede tek bebegin 10 gunluk kuvez masrafi 20 bin civarinda. Devlet
Hastanelerinde zaten yer de yok. Her yonden kotu yani..
Tabiki bebekler erken dogar ve kuveze ihtiyaclari olursa gozum gormez, gelismeleri icin kuvezdze ne kadarsa kalacaklar.
Temennim buna ihtiyacimiz kalmamasi
evet canım tahmını aldım bıraz hatta bıraz bol olsun dıye duşundumya onu benim de yapmam gerek ama o zaman ne büyüklükte olacağımı kestiremiyorum hangi beden alayım bilemiyorum. sen nasıl aldın ki tahmini mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?