2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kötü şeyler düşünmeyın yürüyüş yapın sağlıklı beslenin ceviz yiyin ızgara balık yiyin hamılelıkte çok onemlıymıs ikiz anneleri..Allah yavrularınızı bağıslasın hanı göbüşler kaç aylık oldugunuzuda yazın mutlaka..

Kizlaaar ben de bugun kontrole gittim ikizlerimi gormek icin kipir kipirdi birisi hic durmuyor yerinde dr a cinsiyet tahmini var mi diye sordum hareketli olan gostermedi digeri yuzu bize donuk yatiyordu dr durte durte uyandirdi onunkini gorduk bisey soylemek erken ama buyuk ihtimal erkek dedi malum cikintiyi gosterdibirinin ense kalinligini olcebildi normal cok sukur digerini olcemedi.ikili ve uclu test yaptirmiycaz zaten ikizlerde dogru sonuc vermiyormus kizimda da yaptirmamistik cok sukur gelisimleri de haftalarina gore iyi. rabbim bu ozel anlari dileyen herkese yasatsin insallah

çok geçmiş olsun canım annene de sana da. işte türkiyenin aptal sağlık sistemi. özel sağlık sigortasında da iş yok. yok onu kapsar bunu kapsamaz diyorlar tilt oluyorum iyice. sen konuş açık açık hem doktorunla hem hastane muhasebesiyle.

Gunaydin bizde hastaneyle gecen ay fiyat konustuk kuveze girer ler se diye onunda fiyatini sorduk kuvezde ucret almiyoruz dedi.ozel hastane.
sgk anlaşmalılar zaten almıyor ama sgk anlaşmasız da olsa hastane küvezi alamaz. dediğim gibi fark veya ilaç parası gibi bir tutar çıkarıyorlar. o da hastanesine göre değişiyor.

ay birerbir aynılarını yaşadım biliyor musun benimkilerden de biri çok yaramaz diğerini uyandırıyordu seninkiler kadarken. şimdi de biri sakin duruyor öbürü hiperaktif belli daha şimdiden. doktor durmuyor ki kalp atışını dinleyeyim dedi en son gittiğimde

Herkese maşallah sübhanallah bisey sorcam bugün transfer günümün 7.günü.2 embriyo transfer edildi.dün bir testte silik çıktı bugün bisey çıkmadı,tüp bebekle hamile kalanlar varsa aranızda idrar testi yaptınızmı?en erken ne zaman gördünüz çift cizgi

sana söylemediler mi canım şu gün test yaptır diye. yanlış hatırlamıyorsam transferden sonra 12. ya da 14. gün müydü neydi. yapılan yere bir sor sana tam test gününü söylesinler

Ben 12.gun kanda baktirmistim idrsrla vakit kaybedemezdim:) sabirsizlik zor

Herkese maşallah sübhanallah bisey sorcam bugün transfer günümün 7.günü.2 embriyo transfer edildi.dün bir testte silik çıktı bugün bisey çıkmadı,tüp bebekle hamile kalanlar varsa aranızda idrar testi yaptınızmı?en erken ne zaman gördünüz çift cizgi

Canim insallah ikiside tutunmuslardir sana. Ben 9.gun erken gebelik testi alip yapmistim ve negatif cikmisti. Arkadaslarim cok uzulmustu tutmadi diye ama ben garip bir sekilde hic uzulmeyip onlara bu test negatif ama ben inaniyorumki tuttu 3 gun sonra kanda basilsa belli olur demistim. 11.gun kan testinde degerim oldukca yuksekti. Ve suan cok sukur 15 haftalik ikizlerime hamileyim. Rabbim herseyin hayirlisini versin hepimiz icin. testler yaniltici olabilir en iyisi biraz daha sabret ve kan testi yaptir. Biliyorum sabretmesi cooook zor ama kesin ve net sonucu zaten 1 hafta icinde ogrenmis olacaksin

Canım yeni gördüm karından görmedi belki çunku küçükler..baska doktora mı gitsen
alttan muyenenin zarar verdiği tamamen hurafeymiş doktorum demişti zaten bi arkadasım 9ay alttan bakıldı bi şey olmadı çekincek bi şey yok..

Cok tesekkur ederim canim, annem artik isiklar icinde uyuyor. Mekani cennet olsun.
Tesekkurler aciklamalar
Icin, burda yazmasak hic haberim
Olmayacak. Acikca hastaneyle konusmak lazim.

Cok tesekkur ederim canim, annem artik isiklar icinde uyuyor. Mekani cennet olsun.
Tesekkurler aciklamalar
Icin, burda yazmasak hic haberim
Olmayacak. Acikca hastaneyle konusmak lazim.
çok üzüldüm canım başın sağolsun...
yine böyle şeyler aklımıza gelince paylaşalım ki haberimiz oluyor birbirimiz sayesinde her şeyden...

evet yaaa durmadigi icin cinsiyetini goremedi zaten sanki trombolin uzerinde sirt ustu zipliyor gibiydi oteki de misil misil uyuyordu dr durte durte uyandirdi ellerini basina goturdu falan.cok guzel yaaa bana hareketlerinden dolayi bi kiz bi erkek gibi geliyor.hayirlisi olsun rabbim senin bebelerini de bagislasin.

yarın kendi doktoruma gidecem yani iki kese gören doktoruma :) hoş ultrason kâğıdında da iki kese gözüküyor devletteki doktor göremedi maalsef dediğin gibi küçük olduğu için belkide göremedi bilemiyorum yarın sabah kesinleşir herhalde bakalım ..sen naslsın nasıl gidiyor .benim felaket bir şekil aldı öyle böyle değil 7/24 mide bulantısı var bir kaç kerede kusuyorum gün içinde.hiç bir şey yiyip içemiyorum su bile

Teşekkür ederim Cnm rabbim bebeklerini sana bagislasin hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar annesi

Canım çok geçmiş olsun canını sıkma..ben kusmadım hiç ama bulantım çoktu bu hafta azaldı şükür..
ben marula limon sıkıp yedim geçti bi dene folik asit var marulda ..dikkat et kendine..

arkadaslar içinizde çalışanlar var mı kaçıncı hafta işi bırakcaksınız acaba..bitkinliğiniz kaçıncı hafta azaldı 3.ay azalıyo mu..

Bastıracak şeyler ye canım. Tuzlu kraker, beyaz çıtır leblebi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…