- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Arada 3 ayım var yani zaten sonra işi bırakcam :) o arada alışverişi yapim bari..Benim12. Hafta itibariyle azaldı. Zaten sonra son trimestera girene kadar bir şeyler yaptın yaptın sonrasinda hiç yapacak Gücün kalmayabilir :))
Evet canım 12. Haftayı atlat şöyle 16-20. Haftalarda ufak alışverişlere başla 20lerde de bitir. Benim ilk üç ayım çok kötü geçtiğinden ta en başından işi bıraktım zaten. Bu ara daha iyiyim ama bu sefer de karnım şişip çeşitli zorluklar olmaya başladı. Birkaç haftaya her şeyi bitirip sonra da gelmelerini beklemeyi planlıyorum bakalım bir mani olmazsa...Arada 3 ayım var yani zaten sonra işi bırakcam :) o arada alışverişi yapim bari..
Hurafe diyen doktor da bir ilginçmiş. Her kadının bünyesi farklı belki arkadaşının hiçbir tehdit oluşturacak durumu yoktu. Bir başkasının düşük tehdidi olabilir vajinal zorlama yapmamak lazım darda kalmadıkça. Ben şimdiye kadar 4-5 tane ayrı doktora gittim hepsi de iyi hocalar hepsinin de dediği bu yönde.Canım yeni gördüm karından görmedi belki çunku küçükler..baska doktora mı gitsen
alttan muyenenin zarar verdiği tamamen hurafeymiş doktorum demişti zaten bi arkadasım 9ay alttan bakıldı bi şey olmadı çekincek bi şey yok..
Valla bilemem canım bir doçent ve bir profesörden duydugum bu o yüzden ben inandım korkmuyorum..sonuçra rahim agzını ölçmenin yolu da bu...çok korkan baktırmasın tabi ki etkileniyosa..ama ben mecburum..Hurafe diyen doktor da bir ilginçmiş. Her kadının bünyesi farklı belki arkadaşının hiçbir tehdit oluşturacak durumu yoktu. Bir başkasının düşük tehdidi olabilir vajinal zorlama yapmamak lazım darda kalmadıkça. Ben şimdiye kadar 4-5 tane ayrı doktora gittim hepsi de iyi hocalar hepsinin de dediği bu yönde.
Hayır ama 3aydan sonra sadece beyazlara şakaklarıma sürücem böyle çalışamaö bembeyaz..Saçlarınızı boyadınız mı arkadaslar..???
Evet son aylar mecbur evde geçicek peki s3n hiç rahim boynunu ölçtürdün müEvet canım 12. Haftayı atlat şöyle 16-20. Haftalarda ufak alışverişlere başla 20lerde de bitir. Benim ilk üç ayım çok kötü geçtiğinden ta en başından işi bıraktım zaten. Bu ara daha iyiyim ama bu sefer de karnım şişip çeşitli zorluklar olmaya başladı. Birkaç haftaya her şeyi bitirip sonra da gelmelerini beklemeyi planlıyorum bakalım bir mani olmazsa...
Hayır ölçtürmedim hamilelik öncesi çeşitli filmler çekmişlerdi ayrıntılı ilaçlı ultrasona falan girdim. Onlar da çok ağır işlemler zaten. Anesteziye Yapılıyor çok Ağrılı falan. Ama ayrıca bir rahim ölçtürmeye gerek duyulmadı.Evet son aylar mecbur evde geçicek peki s3n hiç rahim boynunu ölçtürdün mü
Hayır ölçtürmedim hamilelik öncesi çeşitli filmler çekmişlerdi ayrıntılı ilaçlı ultrasona falan girdim. Onlar da çok ağır işlemler zaten. Anesteziye Yapılıyor çok Ağrılı falan. Ama ayrıca bir rahim ölçtürmeye gerek duyulmadı.[/QUOT
anladım benim ölçülmesi gerekiyo malesef..
Karından ölçülebiliyo mu kaç cm di peki seninGunaydin arkadaslar hayirli cumalar,
Dun dr a rahim agzi uzunlugunu sordum karindan olctu gayet iyi dedi bir sikinti yok dedi cok sukur
Yok canım ben boyatmadım. Doktor tam kanıtlanmamış olsa da bebeklerde ilerleyen zamanda katarakt riskini arttırdığını söyledi...Saçlarınızı boyadınız mı arkadaslar..???
ben martta boyamayi dusunuyorum artik amonyaksiz ve bitkisel boyayla...sen boyadinmi?Saçlarınızı boyadınız mı arkadaslar..???
evet canim olcen yrd. Doc. tu karindan olctu en az 2.5 cm olmasi gerekiyormus benimki 5.5 cm cok sukur.tabi ilerleyen aylarda da bakilmasi gerekiyorKarından ölçülebiliyo mu kaç cm di peki senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?