2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

kızlar moralim çok bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi

Canım kese varsa bebeklerde vardır üzülme henüz gorulememistir...
Sakın ol stres onlara cok zararlı.. Sakın ol teslim ol ...
Yapabileceğimiz hiç birsey yok Allah'a emanet onlar o yüzden ne yapsak boş
Dua et inşallah kötü bisey yoktur

ister istemez korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor dua edin bana ne olur
kaçıncı hAftada görmüştünüz siz ?

kızlar moralim çok bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi
Telaş yapma canım karından görmedi belki...zaten bebek görünmüyo ki 7.haftada kalp atımı oluyo bi tek ki o da bazen geç görünüyo kendi doktoruna mı gittin

Telaş yapma canım karından görmedi belki...zaten bebek görünmüyo ki 7.haftada kalp atımı oluyo bi tek ki o da bazen geç görünüyo kendi doktoruna mı gittin
evet canım kendi doktorum .bir hafta sonra yine çağırdı görmem lazım artık dedi bu bebekleri
sen tam olarakne zaman görmüştün canım

canim karnindan baktiysa normal uzulme...benim 5+2 de vajinal bakmisti biribde bebek gordu digerinde gormedi..7+3 de baktiginda ikisindede bebek ve kalp atisi vardi bu da karindan bakilmisti...seninki bir hafta sonra kesin gorunur uzulme basta olabiliyor boyle...

canim gorumcemin beyazlari cok her ay boyadi cocuklari kocaman oldu gayet sagliklilar..diger gorumcemde hem boyadi hem kestirdi hicbisey olmadi..bence amonyaksiz ve bitkiselse bosey olmaz..sonucta sacimizi yikadigimiz sampuanlarda elimizi yikadigimiz sabunda herseyde kimyasal var diyordu bir doktor nette izledigim bir videoda...o zaman sacimizida sampuanla yikamamaliyiz diyordu..ben biraz rahatladim kendi doktorumda boyayabilirsin dedi zaten...

evet canım kendi doktorum .bir hafta sonra yine çağırdı görmem lazım artık dedi bu bebekleri
sen tam olarakne zaman görmüştün canım
7hafta 3günlüktü yanılmıyosam ama alttan bebek falan görmedim kalpleri gördüm ama geç görenler de var bence haftaya görceksin yolk kesesi de vardı di mş

12. Haftada kalp atislarini duyduk canım bozma moralini herkeste aynı olmaz
bu kadar geç gözükmesi normalmi peki ne dedi doktorunuz duymayınca başlarda ?

karından baktı canım bir dahakine görmeezsek vajinal bakalım dedi.inşalah dediğiniz gibi erken olduğu için gözükmüyordur

7hafta 3günlüktü yanılmıyosam ama alttan bebek falan görmedim kalpleri gördüm ama geç görenler de var bence haftaya görceksin yolk kesesi de vardı di mş
cahil demeyin ama ben yolk kesesini bugün araştırma sonucu öğrenmiş oldum doktorum bu konuda bir şey demedi bilsem sorardım kesin

Karından tabi görmez boşa telaş yaptın bence rahat ol...

ister istemez korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor dua edin bana ne olur
kaçıncı hAftada görmüştünüz siz ?
Canim ben 6+4 te gormustum bence telas yapma gec gorulebilir normal,vajinal gorebilirdi belki.hic uzulme bebeklerini uzme
Gunaydin hanimlar bugun bizim ayrintili ultrason zamanimiz :)
guzel haberlerle gel insallah darisi bizim basimiza

Özel hastaneyle görüştüm ben. 28. güne kadar ücretsiz küvez bakımı. Ama sonra paralı....

Cok tesekkurler bilgi icin, cok erken dogmazlarsa 28 gune kadar cikarlar herhalde. En azindan 28 gun var para odemeyecegimiz. :)
İnşallah canım. Ama benim doktorum 34. haftana kadar dayanman çok önemli ağır kaldırma, iş yapma, sürekli dinlen demişti. Bu sürede bebeklerin doğarsa- 31. haftama yeni girmiştim doktora gittiğimde- en az 15 gün kuvöze girerler. Hem manen hem de madden zarar görürsünüz demişti. Hayırlısı olsun hakkımızda...

Umarim 37 den once dogmazlar da hic gerek kalmaz.. Hemen kucagimiza aliriz.. Zaten ben 7. Haftadan beri surekli yatiyorum.. Doktorum doguma kadar boyle gececek senin dedi. Saglikla tam zamaninda dogsunlar da baska bisey istemem.
Insallah sen de zamaninda saglikla alirsin
Kucagina bebeklerini? Cinsiyetleri ne?

Amin inşallah canım sağlıklı ve zamanında doğsunlar bebeklerimiz. İkisi de erkek :)) benim bir oğlum daha var :))

Gunaydin hayirli pazarlar arkadaslar dun yazamadim. Ultrason cok guzel gecti hicbir sorun yok dedi radyoloji uzmani cok sukur.ama dr ikiside erkek dedi.biz biri kiz diye pembede almistik tabiyki ogluslarima giydiremiycem yenilerine saglik.2 erkek geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…