2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Gunaydin hayirli pazarlar arkadaslar dun yazamadim. Ultrason cok guzel gecti hicbir sorun yok dedi radyoloji uzmani cok sukur.ama dr ikiside erkek dedi.biz biri kiz diye pembede almistik tabiyki ogluslarima giydiremiycem yenilerine saglik.2 erkek geliyorr

Hadi gozunaydin canim saglikli olmalari herseyden daha onemli diger doktor biri kiz derken emin olarakmi soylemisti yoksa kiza benziyormu demisti. Pembeleri artik hediye goturursun :) rabbim sorunsuz ve saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallahh

Gözünüz aydın canım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Birşey sorucam detaylı ultrason için özele mi devlete mi gittin, ücret araştırıyoruzda biz...

Neden canım yatıyosun

Kizlar hala bebeklerin hareketlerini hissedemiyorum...17-18. haftalarda olup hisseden kimler var ????

gozun aydin canim sorun olmamasina sevindim... cinsiyetlerini ilk kacinci haftada soylemistide hata olmus?? birde netmiydi soylerken ilkinde ??

Siddetli basdonmem ve bas agrim, halsizligim var. doktora gidip geliyorum titremeye basliyorum. Ayaga kalkinca kahverengi akintim oluyor birde. Ondan hep yatiyorum.
Anladım canım ben de çok bitkindim ama biraz azaldı bu ara..leke geliyosa yatman şart tabi..Allah kolaylık versin hepimize..

Canim benim 2.hamileligim oldugu halde 19.-20.haftamda hissetmistim. bu nedenle hissedersin sabirli ol :)
canim benimde ikinci hamileligim zaten 5.5 yasinda bir oglum var,onda 17. haftada hissetmistim bunda iki tane diye daha erken hissederim saniyordum ama oyle olmadi...ondan merak ediyorum...

canim benimde ikinci hamileligim zaten 5.5 yasinda bir oglum var,onda 17. haftada hissetmistim bunda iki tane diye daha erken hissederim saniyordum ama oyle olmadi...ondan merak ediyorum...
masallah Allah bagislasin. benim de 5.5 yasinda oglum. sen ne guzel 1.de de erken hissetmissin, ben o kadar erken hissetmemistim. bu arada ilerleyen haftalarda ikiz olduklari icin o kadar cok hissediyorsunki hareketlerini, karnimin bir tarafi havalaniyor sanki :)

ayy oyle bir guldurdunki beni ..vay yaramazlar demek ucusa geciriyorlar karnini :) cok hos :)

ben de heyecanla bekliyorum o tekmeleri. bişeyler oluyo sanki ama ben emin olamıyoryum ..

ister istemez korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor dua edin bana ne olur
kaçıncı hAftada görmüştünüz siz ?
canm moralini bozma bendeilk basta kese görünmüştü bebek yoktu hemde altta bakıldığı halde bos gebelik dediler.sonra 7 haftada 2 kese 2 bebek oluverdiler hamilelik her dönem stresli basta kese var bebek nerde diye stres sonra kalp atısı duyulcakmı stres sonra 2li test stres ben daha bu asamada lduğum için bu stresleri yasayabildim ilerleyen zamanlarda kimbilir ne stresler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…