- 7 Kasım 2014
- 247
- 147
- 53
- 45
Gözünüz aydın canım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Birşey sorucam detaylı ultrason için özele mi devlete mi gittin, ücret araştırıyoruzda biz...Gunaydin hayirli pazarlar arkadaslar dun yazamadim. Ultrason cok guzel gecti hicbir sorun yok dedi radyoloji uzmani cok sukur.ama dr ikiside erkek dedi.biz biri kiz diye pembede almistik tabiyki ogluslarima giydiremiycem yenilerine saglik.2 erkek geliyorr
Neden canım yatıyosunUmarim 37 den once dogmazlar da hic gerek kalmaz.. Hemen kucagimiza aliriz.. Zaten ben 7. Haftadan beri surekli yatiyorum.. Doktorum doguma kadar boyle gececek senin dedi. Saglikla tam zamaninda dogsunlar da baska bisey istemem.
Insallah sen de zamaninda saglikla alirsin
Kucagina bebeklerini? Cinsiyetleri ne?
Siddetli basdonmem ve bas agrim, halsizligim var. doktora gidip geliyorum titremeye basliyorum. Ayaga kalkinca kahverengi akintim oluyor birde. Ondan hep yatiyorum.Neden canım yatıyosun
cok gecmis olsun canim aman dikkat et kendine...Siddetli basdonmem ve bas agrim, halsizligim var. doktora gidip geliyorum titremeye basliyorum. Ayaga kalkinca kahverengi akintim oluyor birde. Ondan hep yatiyorum.
gozun aydin canim sorun olmamasina sevindim... cinsiyetlerini ilk kacinci haftada soylemistide hata olmus?? birde netmiydi soylerken ilkinde ??Gunaydin hayirli pazarlar arkadaslar dun yazamadim. Ultrason cok guzel gecti hicbir sorun yok dedi radyoloji uzmani cok sukur.ama dr ikiside erkek dedi.biz biri kiz diye pembede almistik tabiyki ogluslarima giydiremiycem yenilerine saglik.2 erkek geliyorr
Anladım canım ben de çok bitkindim ama biraz azaldı bu ara..leke geliyosa yatman şart tabi..Allah kolaylık versin hepimize..Siddetli basdonmem ve bas agrim, halsizligim var. doktora gidip geliyorum titremeye basliyorum. Ayaga kalkinca kahverengi akintim oluyor birde. Ondan hep yatiyorum.
Tesekkur ederim canim, yatmakcok gecmis olsun canim aman dikkat et kendine...
Canim benim 2.hamileligim oldugu halde 19.-20.haftamda hissetmistim. bu nedenle hissedersin sabirli ol :)Kizlar hala bebeklerin hareketlerini hissedemiyorum...17-18. haftalarda olup hisseden kimler var ????
canim benimde ikinci hamileligim zaten 5.5 yasinda bir oglum var,onda 17. haftada hissetmistim bunda iki tane diye daha erken hissederim saniyordum ama oyle olmadi...ondan merak ediyorum...Canim benim 2.hamileligim oldugu halde 19.-20.haftamda hissetmistim. bu nedenle hissedersin sabirli ol :)
masallah Allah bagislasin. benim de 5.5 yasinda oglum. sen ne guzel 1.de de erken hissetmissin, ben o kadar erken hissetmemistim. bu arada ilerleyen haftalarda ikiz olduklari icin o kadar cok hissediyorsunki hareketlerini, karnimin bir tarafi havalaniyor sanki :)canim benimde ikinci hamileligim zaten 5.5 yasinda bir oglum var,onda 17. haftada hissetmistim bunda iki tane diye daha erken hissederim saniyordum ama oyle olmadi...ondan merak ediyorum...
ayy oyle bir guldurdunki beni ..vay yaramazlar demek ucusa geciriyorlar karnini :) cok hos :)masallah Allah bagislasin. benim de 5.5 yasinda oglum. sen ne guzel 1.de de erken hissetmissin, ben o kadar erken hissetmemistim. bu arada ilerleyen haftalarda ikiz olduklari icin o kadar cok hissediyorsunki hareketlerini, karnimin bir tarafi havalaniyor sanki :)
doktora kontrole gittigim zaman bile surekli tekmeliyorlar, doktor bunlar uyurken tekme atiyorlar diyor :) bak ne guzel guldurdum seni. ..ayy oyle bir guldurdunki beni ..vay yaramazlar demek ucusa geciriyorlar karnini :) cok hos :)
ben de heyecanla bekliyorum o tekmeleri. bişeyler oluyo sanki ama ben emin olamıyoryum ..masallah Allah bagislasin. benim de 5.5 yasinda oglum. sen ne guzel 1.de de erken hissetmissin, ben o kadar erken hissetmemistim. bu arada ilerleyen haftalarda ikiz olduklari icin o kadar cok hissediyorsunki hareketlerini, karnimin bir tarafi havalaniyor sanki :)
Bende hissedemiyorum yalnız değilsin, benimkiler kız ondan herhalde seninkilerin cinsiyeti neKizlar hala bebeklerin hareketlerini hissedemiyorum...17-18. haftalarda olup hisseden kimler var ????
bendede oyle oluyor iste bagirsak hareketleri heralde diyorum tam tekmeye benzemiyor cunku...ben de heyecanla bekliyorum o tekmeleri. bişeyler oluyo sanki ama ben emin olamıyoryum ..
bendede oyle oluyor iste bagirsak hareketleri heralde diyorum tam tekmeye benzemiyor cunku...ben de heyecanla bekliyorum o tekmeleri. bişeyler oluyo sanki ama ben emin olamıyoryum ..
Canım ben bu haftamda hala hissedemiyorum normalmiş ama bundan sonra hissedersin dedi doktorKizlar hala bebeklerin hareketlerini hissedemiyorum...17-18. haftalarda olup hisseden kimler var ????
canm moralini bozma bendeilk basta kese görünmüştü bebek yoktu hemde altta bakıldığı halde bos gebelik dediler.sonra 7 haftada 2 kese 2 bebek oluverdiler hamilelik her dönem stresli basta kese var bebek nerde diye stres sonra kalp atısı duyulcakmı stres sonra 2li test stres ben daha bu asamada lduğum için bu stresleri yasayabildim ilerleyen zamanlarda kimbilir ne stresler olacakister istemez korkuyorum aklıma kötü şeyler geliyor dua edin bana ne olur
kaçıncı hAftada görmüştünüz siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?