2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

cnm ultrasyonun güzel gecmesine sevindim.radyoloji uzmanı özelde mi devlette mi merak ettim.ne kadar ücreti??

doktora kontrole gittigim zaman bile surekli tekmeliyorlar, doktor bunlar uyurken tekme atiyorlar diyor :) bak ne guzel guldurdum seni. ..
canım 32.haftaya geldiğim için maşallah az kalmış galiba..catlakların çok mu ne kullanıyosun ben ne zaman baslasam bi de işi ne zaman bıraktın çalışıyosan

canım bursadayım ben ultramed dıye bır yere gıttık.dr kıza kesın demıyordu zaten benzıyor kıza dıyodu ama kesın degıl dıyordu.
Teşekür ederim canım Cevabın için.Rabbim hepîmizin evlatlarına sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah

çatlak kremi bu hafta mustela alcam artık zamanı geldi yağ sürüyordum ama yeterli gelmiycek gibi sanki bide vazelin de sürüyom arada

Sevgili kader arkadaşlarım :)) catlak kremi ne alayım artık başlasam mı..
bi de göbekler aşırı mı büyüdü ikiz diye normal mi
canim bende cok dikkatliyim bu konuda :) oglumda 3 aylikken baslamistim ve doguma kadar gunde 2-3 kez surmustum suyumun cok olmasina kocaman karnima ragmen tek bir catlagim olmamisti....bundada 3 aylikken basladim ikizlerde karin asiri buyuyor ve one dogru uzuyor belkide olur ama en aza indirebilsek bile bize kâr kalin kalin olacagina ince olur belki yada sansimiz olursa hic olmaz :)
ben palmer's diye bir catlak kremi vardi onu,badem yagi ve kakao yagi kullanip cok paydasini gordum..badem yagi ve kakao yagi cok etkili cildi inanilmaz yumusatip esnetiyor..bence basla artik sende

bende clexan 0,4 kullanıyorum hazır iğne,birde toz su karıştırdığım var menagon,şırınganın içi kabarcık oluyo hava dediğiniz o mu?nasıl alınıyor havası bunların ?

Tamam alcam aktardan sağ ol ...

Sevgili kader arkadaşlarım :)) catlak kremi ne alayım artık başlasam mı..
bi de göbekler aşırı mı büyüdü ikiz diye normal mi
Canım ben karnım belirmeye başlayınca başladım zaten doktor dedi başla artık diye.
Ben hem mustela hem lierac aldım. Bir yandan çeşitli bebek Yağı ve masaj yağları aldım. Evdeyken üstüm falan uygunken yağ sürüyorum habire bakıp tenime çektikçe nemi ama dışarıdayken tabi o kadar muntazam olamayacağından bir de Yağlı yağlı gezemeyeceğimden mustela veya lierac sürüyorum. Büyüyünce karnın gğnde en az 2-3 kere sür. Cildinin kurumasına mahal verme habire yenile. Doktorum döne döne öyle söylüyor bana aman ihmal etme diyor.

canım 32.haftaya geldiğim için maşallah az kalmış galiba..catlakların çok mu ne kullanıyosun ben ne zaman baslasam bi de işi ne zaman bıraktın çalışıyosan
Canım sağol. Son zamanlar olunca çok dikkat ediyorsun haliyle. 37 leri görürüz inşallah. Çatlağım hiç olmadı. Ama aktardan çatlak yağı alıp sabah kalktığımda, duş sonraları, kaşındıkça, yatarken sürekli kullandım. 6. çatlak yağımı bitirmek üzereyim. 1.hamileliğimde de çatlağım olmamıştı. O zaman da kakao yağı kullanmıştım. 15 haftalıkken mesela başlayabilirsin sen de ama karnın çıkmaya başladıysa da öncesinde başlayabilirsin. Çalışıyorum öğretmenim ben. Bugün iş göremez raporumu aldım. Ama 15 tatil ve öncesinde de kar tatilleriyle çok rahat geçti şansımdan....

30 haftasini gecmis annisler gobuslerinizin resmini koysanizda ilerleyen haftalarda nasil olacagimiz hakkinda fikir edinsek bizlerde :)

Ya öyle bişey ki sabah kalktığımda heleki sırt üstü yatıyosam nerde bu kuzucuklarım diyorum korkuyorum valla

Akşamları göbüşü 5 aylık gibiyken sabah kalktığında 3 aylık gibi görünen tek benmiyim ki

Hahahahaaa benim gobisim aynen 8 aylik gibi gorenler ha dogurdu ha doguracak sanir o dereceeee kuzenim benim suanki gobegim kadarken dogum yapmisti :)

Ya öyle bişey ki sabah kalktığımda heleki sırt üstü yatıyosam nerde bu kuzucuklarım diyorum korkuyorum valla
yok sabah sirt ustu yatarken gobegimin alt tarafi top gibi sonra mideme dogru aniden iniyor bir derinlik olusuyor ..yani ben sirt ustu yatinca acken yerleri cok belli artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…