cnm ultrasyonun güzel gecmesine sevindim.radyoloji uzmanı özelde mi devlette mi merak ettim.ne kadar ücreti??Gunaydin hayirli pazarlar arkadaslar dun yazamadim. Ultrason cok guzel gecti hicbir sorun yok dedi radyoloji uzmani cok sukur.ama dr ikiside erkek dedi.biz biri kiz diye pembede almistik tabiyki ogluslarima giydiremiycem yenilerine saglik.2 erkek geliyorr
Kizlar hala bebeklerin hareketlerini hissedemiyorum...17-18. haftalarda olup hisseden kimler var ????
özelde canım 575 tl verdık 1 saat suruyorcnm ultrasyonun güzel gecmesine sevindim.radyoloji uzmanı özelde mi devlette mi merak ettim.ne kadar ücreti??
Canım hayırlı olsun özelde kime gittiniz? Bir de kız için doktorun kesin mi demişti?özelde canım 575 tl verdık 1 saat suruyor
canım bursadayım ben ultramed dıye bır yere gıttık.dr kıza kesın demıyordu zaten benzıyor kıza dıyodu ama kesın degıl dıyordu.Canım hayırlı olsun özelde kime gittiniz? Bir de kız için doktorun kesin mi demişti?
canım 32.haftaya geldiğim için maşallah az kalmış galiba..catlakların çok mu ne kullanıyosun ben ne zaman baslasam bi de işi ne zaman bıraktın çalışıyosandoktora kontrole gittigim zaman bile surekli tekmeliyorlar, doktor bunlar uyurken tekme atiyorlar diyor :) bak ne guzel guldurdum seni. ..
Teşekür ederim canım Cevabın için.Rabbim hepîmizin evlatlarına sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallahcanım bursadayım ben ultramed dıye bır yere gıttık.dr kıza kesın demıyordu zaten benzıyor kıza dıyodu ama kesın degıl dıyordu.
canim bende cok dikkatliyim bu konuda :) oglumda 3 aylikken baslamistim ve doguma kadar gunde 2-3 kez surmustum suyumun cok olmasina kocaman karnima ragmen tek bir catlagim olmamisti....bundada 3 aylikken basladim ikizlerde karin asiri buyuyor ve one dogru uzuyor belkide olur ama en aza indirebilsek bile bize kâr kalin kalin olacagina ince olur belki yada sansimiz olursa hic olmaz :)Sevgili kader arkadaşlarım :)) catlak kremi ne alayım artık başlasam mı..
bi de göbekler aşırı mı büyüdü ikiz diye normal mi
bende clexan 0,4 kullanıyorum hazır iğne,birde toz su karıştırdığım var menagon,şırınganın içi kabarcık oluyo hava dediğiniz o mu?nasıl alınıyor havası bunların ?Markalarda farklılık olabilir benim doktor arkadasımda mutlaka havası alınacak dedi.zaten iğneye baktğınızda bosluk varsa o boş hava alınacak. Belki sizin iğnelerde bu bosluk yoktur. Ayrıca iğne yapıldıktan sonra ovulmayacak tabikî ama kolonyalı pamukla baastırılacak. Eğer şişme kaşınma olusursa sıcak su torbası ile masaj yapılacak ve o yere tekrar iğne yapılmaycak.
Tamam alcam aktardan sağ ol ...canim bende cok dikkatliyim bu konuda :) oglumda 3 aylikken baslamistim ve doguma kadar gunde 2-3 kez surmustum suyumun cok olmasina kocaman karnima ragmen tek bir catlagim olmamisti....bundada 3 aylikken basladim ikizlerde karin asiri buyuyor ve one dogru uzuyor belkide olur ama en aza indirebilsek bile bize kâr kalin kalin olacagina ince olur belki yada sansimiz olursa hic olmaz :)
ben palmer's diye bir catlak kremi vardi onu,badem yagi ve kakao yagi kullanip cok paydasini gordum..badem yagi ve kakao yagi cok etkili cildi inanilmaz yumusatip esnetiyor..bence basla artik sende
Canım ben karnım belirmeye başlayınca başladım zaten doktor dedi başla artık diye.Sevgili kader arkadaşlarım :)) catlak kremi ne alayım artık başlasam mı..
bi de göbekler aşırı mı büyüdü ikiz diye normal mi
Canım sağol. Son zamanlar olunca çok dikkat ediyorsun haliyle. 37 leri görürüz inşallah. Çatlağım hiç olmadı. Ama aktardan çatlak yağı alıp sabah kalktığımda, duş sonraları, kaşındıkça, yatarken sürekli kullandım. 6. çatlak yağımı bitirmek üzereyim. 1.hamileliğimde de çatlağım olmamıştı. O zaman da kakao yağı kullanmıştım. 15 haftalıkken mesela başlayabilirsin sen de ama karnın çıkmaya başladıysa da öncesinde başlayabilirsin. Çalışıyorum öğretmenim ben. Bugün iş göremez raporumu aldım. Ama 15 tatil ve öncesinde de kar tatilleriyle çok rahat geçti şansımdan....canım 32.haftaya geldiğim için maşallah az kalmış galiba..catlakların çok mu ne kullanıyosun ben ne zaman baslasam bi de işi ne zaman bıraktın çalışıyosan
hayir bide ben varim :)Akşamları göbüşü 5 aylık gibiyken sabah kalktığında 3 aylık gibi görünen tek benmiyim ki
yok sabah sirt ustu yatarken gobegimin alt tarafi top gibi sonra mideme dogru aniden iniyor bir derinlik olusuyor ..yani ben sirt ustu yatinca acken yerleri cok belli artik...Ya öyle bişey ki sabah kalktığımda heleki sırt üstü yatıyosam nerde bu kuzucuklarım diyorum korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?