2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

bende clexan 0,4 kullanıyorum hazır iğne,birde toz su karıştırdığım var menagon,şırınganın içi kabarcık oluyo hava dediğiniz o mu?nasıl alınıyor havası bunların ?
Clexane iğnenin havası alınmaz.Prospektüsünde de havasını almayın yazıyor.Biraz fazla ittirip dozu azaltırsın Allah korusun.

bende clexan 0,4 kullanıyorum hazır iğne,birde toz su karıştırdığım var menagon,şırınganın içi kabarcık oluyo hava dediğiniz o mu?nasıl alınıyor havası bunların ?
Bak canım bu clexane 0.4'ün prospektüsü,hava boşluğunu almayın yazıyor.Benim doktorumda sakın boşluğu almaya çalışma o hazır iğne dedi.

Arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisindeyim,ilk tedavim,zor bir hastayım.41 hamile arkadaştan 1'er Ayetel Kürsi okumasını rica edebilirmiyim.ismim Selda.okuyanlar mesajımı alıntılayıp yazarsa sayıyı takip edebilirim,teşekkür ederim hepinize ve hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim.

Okudum. Rabbim gönlüne göre versin...

Canım alttan muayene eğer kanaman yoksa bakılıyor.18. hafta gibi rahim ağzı açıklığımız ölçülecek alttan bakılmadanda ölçülmez e ne olacak o zaman?
canım ben zaten 22. haftaya girdim ölçülmedi benim henüz gerek olursa dışarıdan da ölçtüren arkadaşlar var buradan görmüşsündür. tabii ki özel bir durumda vajinal ultrason yapılır ama darda kalınmadıkça yaptırmamak gerektiğini söyledi benim gittiğim bütün doktorlar.

Merhaba hanımlar aramıza yeni katildim yarin 12 yi doldurup 13. Haftaya girecez allahın izniyle ve dun öğrendim ikiz bebeklerimi çok heyecanliyim supriz yaptilar bize yarin tekrar gidecem detaylı muayene için
hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsünler hayırlısıyla kucağına al inşallah...

Gecmis olsun canim bebeklerini gormene cok sevindim artik kendini uzmek yok,bel agrilari normal rahim buyuyor ben agrim oldukca dinleniyordum geciyordu bulantilarin asiriysa dr a danis tabiki.kolay gelsin canim mumkun oldugunca dinlen uzan.
canım yazdı ilaç doktor içiyorum hiç fayda etmiyor inaki hiçç

kıyamammm yaaa çok geçmiş olsun tas düşüren biri olarak seni çok iyi anlıyorum o ağrılar dayanılmz oluyor maalsef allah yardımcın olsun bir arkadaşım da hamileyken böbreğine stand takıldı doğumdan sonra çıkarıldı inşallah gerek kalmaz canım çok geçnmiş olsun

canım bir şey çekmiyor sadeceeeee KAR çekiyor kaç zamandır kayınpeder yarın civar köylerden bulur inşalah

okudum canim

Benim doktorum sağa ve sola yatabilirsin ama sırt ve yüzüstü yasak dedi.
Hımm, benim dr. bişey demiyo pek hem zaten sırt üstü çok yatmıyorum sol tarafım ezilmiş gibi ağrıdığında az ağrısı geçene kadar yatıyorum sonra yine sola, napalım herşey onlar için canları sağolsun :)

okudum Allah kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…