Ben hissediyorum canım.Kizlar hala bebeklerin hareketlerini hissedemiyorum...17-18. haftalarda olup hisseden kimler var ????
Benim doktorum zeytinyağı veya badem yağı sür dedi :) Her akşam güreşçiler gibi yağlanıyorum :)Sevgili kader arkadaşlarım :)) catlak kremi ne alayım artık başlasam mı..
bi de göbekler aşırı mı büyüdü ikiz diye normal mi
Canım vazelin sürme çok zararlı.Vazelin petrol yan ürünü çünkü.çatlak kremi bu hafta mustela alcam artık zamanı geldi yağ sürüyordum ama yeterli gelmiycek gibi sanki bide vazelin de sürüyom arada
Clexane iğnenin havası alınmaz.Prospektüsünde de havasını almayın yazıyor.Biraz fazla ittirip dozu azaltırsın Allah korusun.bende clexan 0,4 kullanıyorum hazır iğne,birde toz su karıştırdığım var menagon,şırınganın içi kabarcık oluyo hava dediğiniz o mu?nasıl alınıyor havası bunların ?
Benimkide yasakladı,sağa ve sola yatacaksın dedi.Yanlarım ağrıyor artıkdr bana sırt üstü yatmayı yasakladı sana dr bişey demedımı?
Benim doktorum sağa ve sola yatabilirsin ama sırt ve yüzüstü yasak dedi.Sağ tarafa yatmayın denildiğini duydumda sırt üstü duymamıştım, neyse inşallah sağlıklı bir gebelik ve sorunsuz bir doğum geçiririz
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :)Merhaba hanımlar aramıza yeni katildim yarin 12 yi doldurup 13. Haftaya girecez allahın izniyle ve dun öğrendim ikiz bebeklerimi çok heyecanliyim supriz yaptilar bize yarin tekrar gidecem detaylı muayene için
Hamilelikte kıllanma normalmiş :) Genelde çoğu hamile bundan şikayetçi :)Ca
Canm benimde karnımda killanma var ya.hemde çok.ilaçlar mi yaptı bilmiyorum
Okudum. Rabbim gönlüne göre versin...Arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisindeyim,ilk tedavim,zor bir hastayım.41 hamile arkadaştan 1'er Ayetel Kürsi okumasını rica edebilirmiyim.ismim Selda.okuyanlar mesajımı alıntılayıp yazarsa sayıyı takip edebilirim,teşekkür ederim hepinize ve hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim.
canım ben zaten 22. haftaya girdim ölçülmedi benim henüz gerek olursa dışarıdan da ölçtüren arkadaşlar var buradan görmüşsündür. tabii ki özel bir durumda vajinal ultrason yapılır ama darda kalınmadıkça yaptırmamak gerektiğini söyledi benim gittiğim bütün doktorlar.Canım alttan muayene eğer kanaman yoksa bakılıyor.18. hafta gibi rahim ağzı açıklığımız ölçülecek alttan bakılmadanda ölçülmez e ne olacak o zaman?
hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsünler hayırlısıyla kucağına al inşallah...Merhaba hanımlar aramıza yeni katildim yarin 12 yi doldurup 13. Haftaya girecez allahın izniyle ve dun öğrendim ikiz bebeklerimi çok heyecanliyim supriz yaptilar bize yarin tekrar gidecem detaylı muayene için
hamilelik hormonlarından da olmuş olabilir tabi tedavilerdeki ilaçlar da hep hormon onlar da yapabiliyor...Ca
Canm benimde karnımda killanma var ya.hemde çok.ilaçlar mi yaptı bilmiyorum
aynen canım zor oluyor.cınsıyetlerı buyuk ıhtımal bellı olur detaylıdaBenimkide yasakladı,sağa ve sola yatacaksın dedi.Yanlarım ağrıyor artık
canım yazdı ilaç doktor içiyorum hiç fayda etmiyor inaki hiççGecmis olsun canim bebeklerini gormene cok sevindim artik kendini uzmek yok,bel agrilari normal rahim buyuyor ben agrim oldukca dinleniyordum geciyordu bulantilarin asiriysa dr a danis tabiki.kolay gelsin canim mumkun oldugunca dinlen uzan.
kıyamammm yaaa çok geçmiş olsun tas düşüren biri olarak seni çok iyi anlıyorum o ağrılar dayanılmz oluyor maalsef allah yardımcın olsun bir arkadaşım da hamileyken böbreğine stand takıldı doğumdan sonra çıkarıldı inşallah gerek kalmaz canım çok geçnmiş olsuncanım cok geçmiş olsun benim kanamam olmadı ancak transferden sonra 1 hafta cok kötü agrım oldu hatta bitanesinde bayılcak gibi oldum yere düştüm bembeyaz suratımla herkes korktu.kesinlikle yerleşmedi dedim agladım agrıdan kaç kez oldu hemde ama kanamam olmadı.böbrek agrım oldu hastanede yattım 1 gece alttan baktılar kese bos dediler ama gebeydim umudum hep vardı hiç umutsuz olmadım hatta bigün dedimki ne agrım olursa olsun sizin için sabretcem böbrek agrısı cekenler iyi bilir yerlere yatırır o agrı ben sadece agladım agrıdan iki büklüm oldum ama gık diyemedim.inan sabret hersey geciyo sakın üzülme.bende tas var ne olcagıda belli değil.doktor üzülme gerekirse tasla idrar kanalını ayırcak stand takarız dedi.üzme üzülme tek onları düşün.
Canım stres yapma olacagına varıyo her şey..
ikizlerde kanama çok yerleşmeye devam ediyolar normal yani ben yaşadım..
geçmiş olsun bak benim bulantılarım şükür azaldı marulu bol bol yıka limonla ye benimkini kesiyo..
nasil hissediyorsun peki canim? net tekmelermi belli belirsiz sekildemi?Ben hissediyorum canım.
okudum canimArkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisindeyim,ilk tedavim,zor bir hastayım.41 hamile arkadaştan 1'er Ayetel Kürsi okumasını rica edebilirmiyim.ismim Selda.okuyanlar mesajımı alıntılayıp yazarsa sayıyı takip edebilirim,teşekkür ederim hepinize ve hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim.
Hımm, benim dr. bişey demiyo pek hem zaten sırt üstü çok yatmıyorum sol tarafım ezilmiş gibi ağrıdığında az ağrısı geçene kadar yatıyorum sonra yine sola, napalım herşey onlar için canları sağolsun :)Benim doktorum sağa ve sola yatabilirsin ama sırt ve yüzüstü yasak dedi.
okudum Allah kabul etsin...Arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisindeyim,ilk tedavim,zor bir hastayım.41 hamile arkadaştan 1'er Ayetel Kürsi okumasını rica edebilirmiyim.ismim Selda.okuyanlar mesajımı alıntılayıp yazarsa sayıyı takip edebilirim,teşekkür ederim hepinize ve hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?