2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Ben de okudum canım, Allah kabul etsin inşallah...

Arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisindeyim,ilk tedavim,zor bir hastayım.41 hamile arkadaştan 1'er Ayetel Kürsi okumasını rica edebilirmiyim.ismim Selda.okuyanlar mesajımı alıntılayıp yazarsa sayıyı takip edebilirim,teşekkür ederim hepinize ve hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim.

Okudum canim insallah tez zamanda saglikli bebislerin olur rabbim hayirli olani nasip etsin.

Okudum canim Rabbim kabul etsin.İnsaAllah hayirlisiyla saglikla hamile kalir,evlatlarini kucagina alirsin.

Tabii canim darda kalmadikca baktirmaya gerek yok.Biz o zamanlari atlattik cok sukur :) Simdi hamileligin tadini cikarma zamanlarimiz :) Ben sadece alttan olcum yapiliyor saniyordum,okudum arkadasimizin karindan olculmus :)

Aynen canim,yanlarim agriyor artik ama yapacak bir sey yok 5-6 ay daha bu sekildeyiz :)

Canım vazelin sürme çok zararlı.Vazelin petrol yan ürünü çünkü.
Canim yeni öğrendim gerçekten mi eyvah Eyvah.
Benimkide yasakladı,sağa ve sola yatacaksın dedi.Yanlarım ağrıyor artık
Neden yasak ben bilmiyorum bana doktor söylemedi.
okudum cnm.

Genelde icimde balik cirpiniyormus gibi hissediyordum ve gidikliyorlardi :) Dun ilk kez tekme hissettim eger hissettigim sey dogruysa :)
evet balik cirpinislari gibi oluyor dogru hissetmissin :) benim oglumdada oyleydi basta ama bu sefer aradan biraz zaman gectigi icinmisir bebekler surekli uyudugundanmidir o sekilde hissedemiyorum...tam bisey hissediyor gibi olup elimi koyuyorum anlayip duruyorlar sanki :)

merhabalar. öncelikle allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bu haftaya kadar çalışmışsınız hayran kaldım. ben de öğretmenim ilkokulda branşçıyım. ve artık ayakta ders işleyemiyorum. yarım saatten fazla ayakta durunca iki büklüm duruyorum ve elimle karnımı tutuyorum. ben haftaya heyet raporu almaya çalışcaktım. siz bu sıkıntıları yaşamadınız mı? bende mi bi durum var acaba?

Çok mutlu gezen tozan alışveriş yapan süslenen hamilelerden olamadım ona yanarım :)) acaba 1 ay olsun rahat eder miyim kaçıncı ayda..şöyle bi ağız tadıyla yemek yemek nasip olmadı

Canım benim çok sağol. Benim en büyük avantajım 2 gün dersimin boş olmasıydı. 15 saat ders aldım ortaokulda branşçı olduğum için. Çarşamba-Perşembe-Cuma derse gidiyordum. Ama haklısın okula gittiğim gün bel ağrısı çok çekiyordum. Ben çoğu kez ayakta ders anlatamıyordum. Ayrıca 8.sınıflara girdiğimde TEOG dan dolayı çok yoruluyordum. Canım sen küçüklerle daha çok yoruluyorsundur haliyle. Bence de heyet raporunu al. Biz de en büyük sıkıntı erken doğum riski. Kendini riske atma. Şu an evdeyim 9 şubatta iş göremez raporumu aldım, hiç iş yapmıyorum, sürekli istirahat dedi doktor da. İnan çok ağırlaştım ve karnım çok büyüdü.

Arkadaslar renkli doplere giren varmi aranizda hangi haftalarda yapiliyo doktorum 21. Hafta yaptir mutlaka dedi ama yapacak olan doktor cok yogun oldugundan 23.haftaya gun verebiliyo sorun olurmu aradaki 2 hafta bilginiz varmi acaba

Çok mutlu gezen tozan alışveriş yapan süslenen hamilelerden olamadım ona yanarım :)) acaba 1 ay olsun rahat eder miyim kaçıncı ayda..şöyle bi ağız tadıyla yemek yemek nasip olmadı
Valla aynen öyle ben de zaten sürekli evdeyim ev kıyafetlerine de habire yağ sürmekten bir grup Eşofman ve üst içler acısı halde işim bitince hepsini törenle yakmayı düşünüyorum ağız tadıyla yemeyi bırak şöyle kana kana su bile içemiyorum. Neyse bugünler de geçecek...

Geceleri uykuların nasıl canım? Kaç kilo aldın şimdiye kadar? Çatlak oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…