Ben de okudum canım, Allah kabul etsin inşallah...Arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisindeyim,ilk tedavim,zor bir hastayım.41 hamile arkadaştan 1'er Ayetel Kürsi okumasını rica edebilirmiyim.ismim Selda.okuyanlar mesajımı alıntılayıp yazarsa sayıyı takip edebilirim,teşekkür ederim hepinize ve hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim.
Okudum canim Rabbim kabul etsin.İnsaAllah hayirlisiyla saglikla hamile kalir,evlatlarini kucagina alirsin.Arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisindeyim,ilk tedavim,zor bir hastayım.41 hamile arkadaştan 1'er Ayetel Kürsi okumasını rica edebilirmiyim.ismim Selda.okuyanlar mesajımı alıntılayıp yazarsa sayıyı takip edebilirim,teşekkür ederim hepinize ve hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim.
Tabii canim darda kalmadikca baktirmaya gerek yok.Biz o zamanlari atlattik cok sukur :) Simdi hamileligin tadini cikarma zamanlarimiz :) Ben sadece alttan olcum yapiliyor saniyordum,okudum arkadasimizin karindan olculmus :)canım ben zaten 22. haftaya girdim ölçülmedi benim henüz gerek olursa dışarıdan da ölçtüren arkadaşlar var buradan görmüşsündür. tabii ki özel bir durumda vajinal ultrason yapılır ama darda kalınmadıkça yaptırmamak gerektiğini söyledi benim gittiğim bütün doktorlar.
Genelde icimde balik cirpiniyormus gibi hissediyordum ve gidikliyorlardi :) Dun ilk kez tekme hissettim eger hissettigim sey dogruysa :)nasil hissediyorsun peki canim? net tekmelermi belli belirsiz sekildemi?
İnsaAllah canim,artik belli olsunda ciciler alayim ya :)aynen canım zor oluyor.cınsıyetlerı buyuk ıhtımal bellı olur detaylıda
Aynen canim,yanlarim agriyor artik ama yapacak bir sey yok 5-6 ay daha bu sekildeyiz :)Hımm, benim dr. bişey demiyo pek hem zaten sırt üstü çok yatmıyorum sol tarafım ezilmiş gibi ağrıdığında az ağrısı geçene kadar yatıyorum sonra yine sola, napalım herşey onlar için canları sağolsun :)
Canim yeni öğrendim gerçekten mi eyvah Eyvah.Canım vazelin sürme çok zararlı.Vazelin petrol yan ürünü çünkü.
Neden yasak ben bilmiyorum bana doktor söylemedi.Benimkide yasakladı,sağa ve sola yatacaksın dedi.Yanlarım ağrıyor artık
okudum cnm.Arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisindeyim,ilk tedavim,zor bir hastayım.41 hamile arkadaştan 1'er Ayetel Kürsi okumasını rica edebilirmiyim.ismim Selda.okuyanlar mesajımı alıntılayıp yazarsa sayıyı takip edebilirim,teşekkür ederim hepinize ve hamile arkadaşlara sağlıklı doğumlar dilerim.
Amin canim, isiklar icinde uyusunlarArtık özel hastanelerde de küvez masraflarını devlet karşılıyor diye biliyorum.Hastanelerimizle konuşup bilgi alalım bu konuda.
Başın sağolsun canım,bende babamı bu hastalıktan kaybettim maalesef.Mekanları cennet olsun.
evet balik cirpinislari gibi oluyor dogru hissetmissin :) benim oglumdada oyleydi basta ama bu sefer aradan biraz zaman gectigi icinmisir bebekler surekli uyudugundanmidir o sekilde hissedemiyorum...tam bisey hissediyor gibi olup elimi koyuyorum anlayip duruyorlar sanki :)Genelde icimde balik cirpiniyormus gibi hissediyordum ve gidikliyorlardi :) Dun ilk kez tekme hissettim eger hissettigim sey dogruysa :)
ben de aynı durumdayım valla markete bile gidemiyorum. bu karda kışta düşüp kalkmayalım da. ben geçen gün kar yoktu daha o zaman düştüm zatengünaydın annişler.dışarda kar var ve ben çıkamıyorum sadece camdan bakıyoruz kara
Evet bizde öyle bebeklerimin 2. Kez Kar görüşü tatil bugün çalışmiyorum çok mutluyumgünaydın annişler.dışarda kar var ve ben çıkamıyorum sadece camdan bakıyoruz kara
Canım sağol. Son zamanlar olunca çok dikkat ediyorsun haliyle. 37 leri görürüz inşallah. Çatlağım hiç olmadı. Ama aktardan çatlak yağı alıp sabah kalktığımda, duş sonraları, kaşındıkça, yatarken sürekli kullandım. 6. çatlak yağımı bitirmek üzereyim. 1.hamileliğimde de çatlağım olmamıştı. O zaman da kakao yağı kullanmıştım. 15 haftalıkken mesela başlayabilirsin sen de ama karnın çıkmaya başladıysa da öncesinde başlayabilirsin. Çalışıyorum öğretmenim ben. Bugün iş göremez raporumu aldım. Ama 15 tatil ve öncesinde de kar tatilleriyle çok rahat geçti şansımdan....
Canım benim çok sağol. Benim en büyük avantajım 2 gün dersimin boş olmasıydı. 15 saat ders aldım ortaokulda branşçı olduğum için. Çarşamba-Perşembe-Cuma derse gidiyordum. Ama haklısın okula gittiğim gün bel ağrısı çok çekiyordum. Ben çoğu kez ayakta ders anlatamıyordum. Ayrıca 8.sınıflara girdiğimde TEOG dan dolayı çok yoruluyordum. Canım sen küçüklerle daha çok yoruluyorsundur haliyle. Bence de heyet raporunu al. Biz de en büyük sıkıntı erken doğum riski. Kendini riske atma. Şu an evdeyim 9 şubatta iş göremez raporumu aldım, hiç iş yapmıyorum, sürekli istirahat dedi doktor da. İnan çok ağırlaştım ve karnım çok büyüdü.merhabalar. öncelikle allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bu haftaya kadar çalışmışsınız hayran kaldım. ben de öğretmenim ilkokulda branşçıyım. ve artık ayakta ders işleyemiyorum. yarım saatten fazla ayakta durunca iki büklüm duruyorum ve elimle karnımı tutuyorum. ben haftaya heyet raporu almaya çalışcaktım. siz bu sıkıntıları yaşamadınız mı? bende mi bi durum var acaba?
Valla aynen öyle ben de zaten sürekli evdeyim ev kıyafetlerine de habire yağ sürmekten bir grup Eşofman ve üst içler acısı halde işim bitince hepsini törenle yakmayı düşünüyorumÇok mutlu gezen tozan alışveriş yapan süslenen hamilelerden olamadım ona yanarım :)) acaba 1 ay olsun rahat eder miyim kaçıncı ayda..şöyle bi ağız tadıyla yemek yemek nasip olmadı
Geceleri uykuların nasıl canım? Kaç kilo aldın şimdiye kadar? Çatlak oldu mu?Canım benim çok sağol. Benim en büyük avantajım 2 gün dersimin boş olmasıydı. 15 saat ders aldım ortaokulda branşçı olduğum için. Çarşamba-Perşembe-Cuma derse gidiyordum. Ama haklısın okula gittiğim gün bel ağrısı çok çekiyordum. Ben çoğu kez ayakta ders anlatamıyordum. Ayrıca 8.sınıflara girdiğimde TEOG dan dolayı çok yoruluyordum. Canım sen küçüklerle daha çok yoruluyorsundur haliyle. Bence de heyet raporunu al. Biz de en büyük sıkıntı erken doğum riski. Kendini riske atma. Şu an evdeyim 9 şubatta iş göremez raporumu aldım, hiç iş yapmıyorum, sürekli istirahat dedi doktor da. İnan çok ağırlaştım ve karnım çok büyüdü.
senın için kar daha bır anlamlı tatil ohhh.biz zaten hep evdeyizEvet bizde öyle bebeklerimin 2. Kez Kar görüşü tatil bugün çalışmiyorum çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?