2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kizlar bugun oglusum tekmeledi beni nihayet:) gunlerdir sirtustu yatip bekliyorum hissedermiyim diye.cok fazla gazim oluyordu hareket etse bile hissetmem diyordum.saglam bir tekme yiyince anladim.disardaydim ve sicradim resmen tekmesiyle.simdi yine yattim sirt ustu bekliyorum kipirdasin.cok heyecan verici birsey.

Canim yeni öğrendim gerçekten mi eyvah Eyvah.

Neden yasak ben bilmiyorum bana doktor söylemedi.
okudum cnm.
Canım yüzüstü zaten yasak.Sırtüstüde bebeklerin nefes almasını zorlaştırıyor ve anneninde nefes almasını zorlaştırıyor.Sırtüstü yattığım zaman nefesim daralıyor.

O bende de oluyor.Kıpırdıyorlar,elimi koyunca duruyorlar :) Oyun oynuyor sıpalar :)

ben de aynı durumdayım valla markete bile gidemiyorum. bu karda kışta düşüp kalkmayalım da. ben geçen gün kar yoktu daha o zaman düştüm zaten korkuyorum o yüzden yalnız çıkmaya...
Aman dikkat et canım çok geçmiş olsun.Ben yalnız hiç çıkmıyorum,bende korkuyorum düşerim diye.

Arkadaslar renkli doplere giren varmi aranizda hangi haftalarda yapiliyo doktorum 21. Hafta yaptir mutlaka dedi ama yapacak olan doktor cok yogun oldugundan 23.haftaya gun verebiliyo sorun olurmu aradaki 2 hafta bilginiz varmi acaba
Haftaya çarşamba tam 18 haftamız doluyor o zamana randevu aldık.Doktorum 18. haftada istedi.Rahim ağzı açıklığı felan ölçülecek o yüzden erken istedi ama normali 18 ile 24. haftalar arası.Sanırım seninde rahim ağzı ölçümü yapılacak o yüzden 21. haftada mutlaka yaptır dedi.İstersen doktorunu ara söyle 23. haftada yaptırsam sorun olur mu diye sor.İlla yaptır derse başka bir hastaneye gidersin olmazsa.

Gözün aydın :) Bende dün ilk kez tekme yedim :) Bir tekme hiç bu kadar muhteşem gelemezdi :) Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.Sevdikleri bir şeylerden ye hemen başlarlar oynamaya :)

kızlar benim göğüslerim çok kaşınıyor. sizde de var mı öyle bir şey?? hayır çok gergin de değil. kaşınmaya iyi gelen bildiğiniz bir şey var mı?

Okudum canım hayırlısıyla olur inşallah

Kızlar merhaba.14 haftalık ikiz gebeyim. Tahmini doğum 15 ağustos ama bu 40 haftalık miyadın sonu,ikizlerde bu bir mucize olduğundan temmuz sonu gibi 37. Haftada doğum bekliyoruz.inşallah daha da erken olmaz.Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğurmayı nasip etsin. Bu benim 2. Gebeliğim ve IVF ile oldu.tek bir bebek hayali kurarken iki tanenin birden geliyo olması şok etkisi yarattı tabi.çok karamsar günler geçirdim ama hamdolsun biraz daha iyiyim.bulunduğum yerde yardımcı olacak kimsemin olmaması,evde de 7 yaşında hareketli bir oğlumun daha olması,hem çocukların hem evin tüm sorumluluğu altında ezilme korkusu,kendime ayıracak hiç zamanımın kalmıcak olması,sosyal ve özel hayatımdaki kısıtlanmaları tahmin etmek herşey herşey kafamda büyüdü durdu... Tek tesellim vardır Rabbimin bi bildiği demek.hayırlısı buymuş diyerek rahatlamaya çalışıyorum ama bu durumda desteksiz olan anne adayları için hiçte kolay bi beklenti değil tabi ikiz bebek.ama tabi güzel yanlarını da hayal etmeden olmuyor.onlar için alışveriş yapmak,hazırlık yapmak,onları hayal etmek en keyifli yanları..

Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun,burada değerli paylaşımlarda bulunup birbirimize destek olacağımızı umuyorum.her deneyim farklı bir fikir verebilir bir başkasına.Allah yar ve yardımcımız olsun,selam ve dua ile...

Geceleri uykuların nasıl canım? Kaç kilo aldın şimdiye kadar? Çatlak oldu mu?
Birkaç gündür uyuyamıyordum, ama bugün o kadar yorgundum ki kafamı koyar koymaz uyumuşum canım. Normalde uykum çok hassaslaştı, bel ağrısı çok çekiyorum uyurken bile. Toplam 22 kilo aldım. İlk hamileliğimde tek gebelikti 16 kilo almıştım. Çatlak hiç olmadı şükür:)

ay çatlak olmaması çok güzel maşallah. inşallah bundan sonra da olmaz. sen ne kullandın peki çatlak için canım?
ben de bunalttım sorularımla :)) daha doğur bir de o zaman ayrı sorulara başlayacağım :)))

canım Allah bağışlasın hem oğlunu hem ikizlerini. İnan herkesin derdi bir dolu. Ben annemle aynı şehirdeyim ama bana bir faydası yok. Her zaman yakın olmak bir şey ifade etmiyor. Her ne kadar çok mantıklı bir insan olsam da ben de bugün mesela sinirlerim bozuldu oturdum ağladım bir şeylere... Her şeye rağmen moralimizi yüksek tutalım inşallah güzel olur her şey. Bebekler sağlıklı olsunlar da ben başka bir şey istemiyorum bu aşamada... Bu günler hep geride kalacak. Askerlik gibi bir nevi sayılı günler geçecek...

kızlar slm ben bugün bebeklerimin ikisininde kız olduğunu öğrendim çok mutluyum.Allaha sükürler olsun cinsiyet önemli değil tabi ama sadece merak ediyordum.anlarsınız ya alışveriş iiçin.servikal boyu da olçtü iyi dedi 33 mü ne dedi.uzun zaman sonra bebeklerimi görmek bana iyi geldi.bir sonraki randevum 23. hafta olacak.20 haftada ayrıntılı ultrasyon cektircem.haberler sizde artıkkkk....

Ne guzel.. Saglikla al kucagina insallah. Ben de gecen hafta birinin kiz oldugunu ogrendim bugun digerini de ogrenebilecegiz insallah. Gercekten onemli degil ama
Hazirliklara baslamak
Gerekiyor. Ben surekli yattigim icin ne zaman iyi olsam bir gunde gidip herseylerini alacagim. Ondan cinsiyetlerini ogrensek iyi olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…