Bende 59 olan hcg 6 gün sonra 2156 olmuştu. Meğer çoğul gebelikmiş, ayrıca hcg ile çok alakalı. Sürekli iki kattan fazla artışlar çoğul gebelik ihtimalini kuvvetlendirir.
Cok guzelllll :))Ben 5. haftanın başında keseyi gördüm, 6+1 'de iki kese göründü :) birinden kalp atışını aldık ve bebeği gördük,2.si için 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım.
gorursun ben oglumda 10 haftalikken gittigimde gormustum..bacaklari havada sallayip duruyordu :)enönden giden benım herhalde bebeklerın kıpırdadıgını ultrasonda gören varmı dıye sorucaktım ben bu hafta muayeneye gıttıgımde gorebılırız gıbı gelıyor
Kizlar merhaba.
Allah bebeklerinize de size de saglik versin , bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben de bebek bekliyorum. Kismetse bu haftasonu keseyi gormek icin muayene olmaya gidicem.
Sizlere bir soru sormak istedim. Beta Hcg degerinizin iki gunde bir artisi ne kadardi? Benim artis iki gunde 3.5 kat artmis.
Sizlerde de artis bu sekilde miydi?
Cevap icin tesekkur ederim arkadasim.
Bende de oyle bir his var nedense cogul olacakmis gibi ama tabi herseyin hayirlisi onemli olan saglik.
Ben iki kez kan testi yaptirdim. Bu haftasonu da kese icin gidicem muayeneye. Bakalim goruncek mi, ya da goruncekler mi:)
çok saol canım ... ayy bnm midede cumhuriyet ilan etmez inşallah bn şimdi bol vitaminli yiyeyim o zamn :) bayağı halsizlik başladı zaten gözlerim açılmıyo uykudan sürekli değilde ara ara... inşallah canım Allahtan ümit kesilmez biz 17 aydır isyiduk tam akışına bıraktığımız zamanlarda ikizlerimiz sürpriz yaptılar çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıkla pıtırcıklarımız kucağımıza alırız...haklısın ben ii düşüneyim ki ii olsun. sen kaç haftalık canımAndaludayim hatta kavaciktayim otagtrpe bana cok yakin orada tup bebek merkezi var mi ki ya? Giderim muayeneye bana yakin olmasi cok iyi ne kadar oduyorsun muayeneye? Medipolde sevval pata varmis onu da dusunuyorum insallah hayirli bir karar veririm
Hic korkma canim bana da soylemisti doktor ama elhamdulullah ikisi de gelisti ustelik benim kanamam vardi. Geceblerde doktora gittigimde acikcasi ikincisi duser diye bekliyordum dedi. Rabbimin mucizesi sonsuz. Ne verirse hayir vardir sen hep guzel dusun.
Bu arada ben de senin gibi diyordum cok saglikli beslenecegim diye ama malesef istahsizlik yasiyorum yiyeceklerin neredeyse hicbirini gormek istemiyorum sutler yumurtalar kaldi oyle dolapta insaallah senin planlarin benimkine benzzemez 7. Haftanda miden cumhuriyet ilan etmeye yavastan basliyor. Hayirli olsun hepimiz saglikla kucaklayalim insaallah minnaklarimizi
ayy ne güzel bi de kıpırdadıklarını görücez demi yaa,inşallah görürsün kıpırdağını bizede anlatınenönden giden benım herhalde bebeklerın kıpırdadıgını ultrasonda gören varmı dıye sorucaktım ben bu hafta muayeneye gıttıgımde gorebılırız gıbı gelıyor
sağol canım sende sağ salim kavuş inşallah..bnde şimden sonra midem bulanınca mutlu olcam bunu bilmiyordum...kasıklarım sancı gibi oluyorr amanın rahmimi büyütüyolar kuzularımmhayırlı olsun. inşallah sağ salim kucağına alırsın. bulantı ne kadar çoksa o kadar iyidir diyolar. benim de 7 hafta civarında başladı ama şimdi çok az. dün akşam benim de başım döndü baya. ben midem bulandıkça mutlu oluyorum, yüzüm gülüyo :) karın ağrısı çok yemekten olabilir. yemeği fazla kaçırmamak lazım. kasık ağrısıysa da rahim büyüyo diyolar. hayırlı olsun tekrar. allahım sağ salim kavuştursun inşallah..
ayy canım inşş.çok merak edıyorumgorursun ben oglumda 10 haftalikken gittigimde gormustum..bacaklari havada sallayip duruyordu :)
inş görurum de gelıp sızlere anlatırımmayy ne güzel bi de kıpırdadıklarını görücez demi yaa,inşallah görürsün kıpırdağını bizede anlatın
amin inş canım .evlenınce senınde inş ikizlerın olur bende bekarken hep ıkız ısterdımhamile değilim aslında henüz evli bile değilimama konuyu takip edıyrm ikiz bebeklere bayılıyorm sizin sevincinize tedirginliğinize ortak olmakda keyif verici Allah iki bebeğinizide size bağıslasın hayırlı evlat olurlar inşallah
canım sen kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun ben şu an 6. haftadayım haftasonu gidicem dr. a duyabilirmiyim acabaamin inş canım .evlenınce senınde inş ikizlerın olur bende bekarken hep ıkız ısterdım
canım sen kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun ben şu an 6. haftadayım haftasonu gidicem dr. a duyabilirmiyim acaba
Bugun 8+3 hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim Insaalah ikisi de guzel guzel gelisirler annesiçok saol canım ... ayy bnm midede cumhuriyet ilan etmez inşallah bn şimdi bol vitaminli yiyeyim o zamn :) bayağı halsizlik başladı zaten gözlerim açılmıyo uykudan sürekli değilde ara ara... inşallah canım Allahtan ümit kesilmez biz 17 aydır isyiduk tam akışına bıraktığımız zamanlarda ikizlerimiz sürpriz yaptılar çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıkla pıtırcıklarımız kucağımıza alırız...haklısın ben ii düşüneyim ki ii olsun. sen kaç haftalık canım
aminn canım inşallah kalp atışlarını ne zaman duydunuz ve karnımız ne zman büyümeye başlıcak acaba hani ikiz olduğundan erken mi büyür diye heyecanlıyımda birazBugun 8+3 hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim Insaalah ikisi de guzel guzel gelisirler annesi
ayy inşallah canıımmmm6+1 'de duydum vajinal ultrasonla, bence sen de duyarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?