2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Bende 59 olan hcg 6 gün sonra 2156 olmuştu. Meğer çoğul gebelikmiş, ayrıca hcg ile çok alakalı. Sürekli iki kattan fazla artışlar çoğul gebelik ihtimalini kuvvetlendirir.

Cevap icin tesekkur ederim arkadasim.

Bende de oyle bir his var nedense cogul olacakmis gibi ama tabi herseyin hayirlisi onemli olan saglik.
Ben iki kez kan testi yaptirdim. Bu haftasonu da kese icin gidicem muayeneye. Bakalim goruncek mi, ya da goruncekler mi:)

Ben 5. haftanın başında keseyi gördüm, 6+1 'de iki kese göründü :) birinden kalp atışını aldık ve bebeği gördük,2.si için 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım.

enönden giden benım herhalde bebeklerın kıpırdadıgını ultrasonda gören varmı dıye sorucaktım ben bu hafta muayeneye gıttıgımde gorebılırız gıbı gelıyor
gorursun ben oglumda 10 haftalikken gittigimde gormustum..bacaklari havada sallayip duruyordu :)

Sizdede mi boyle bir artis vardi . bazi kisiler cogul gebelik olabilir diyolar ama bazilari ilgisi yok onunla diyolar. Ben de meraklandim. Ikiz annislere sorayim istedim :)​

Bendeki artis 1.5-2.5 kat arasi degisiyordu canim.

benim tam 3 değil ama 3e yakın bi katlanma vardı.

inşallah görünürler :)

çok saol canım ... ayy bnm midede cumhuriyet ilan etmez inşallah bn şimdi bol vitaminli yiyeyim o zamn :) bayağı halsizlik başladı zaten gözlerim açılmıyo uykudan sürekli değilde ara ara... inşallah canım Allahtan ümit kesilmez biz 17 aydır isyiduk tam akışına bıraktığımız zamanlarda ikizlerimiz sürpriz yaptılar çok mutluyum inşallah hepimiz sağlıkla pıtırcıklarımız kucağımıza alırız...haklısın ben ii düşüneyim ki ii olsun. sen kaç haftalık canım

enönden giden benım herhalde bebeklerın kıpırdadıgını ultrasonda gören varmı dıye sorucaktım ben bu hafta muayeneye gıttıgımde gorebılırız gıbı gelıyor
ayy ne güzel bi de kıpırdadıklarını görücez demi yaa,inşallah görürsün kıpırdağını bizede anlatın

sağol canım sende sağ salim kavuş inşallah..bnde şimden sonra midem bulanınca mutlu olcam bunu bilmiyordum...kasıklarım sancı gibi oluyorr amanın rahmimi büyütüyolar kuzularımm

hamile değilim aslında henüz evli bile değilim ama konuyu takip edıyrm ikiz bebeklere bayılıyorm sizin sevincinize tedirginliğinize ortak olmakda keyif verici Allah iki bebeğinizide size bağıslasın hayırlı evlat olurlar inşallah

amin inş canım .evlenınce senınde inş ikizlerın olur bende bekarken hep ıkız ısterdım

Bugun 8+3 hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim Insaalah ikisi de guzel guzel gelisirler annesi

Bugun 8+3 hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim Insaalah ikisi de guzel guzel gelisirler annesi
aminn canım inşallah kalp atışlarını ne zaman duydunuz ve karnımız ne zman büyümeye başlıcak acaba hani ikiz olduğundan erken mi büyür diye heyecanlıyımda biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…