2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

kızlar slm ben bugün bebeklerimin ikisininde kız olduğunu öğrendim çok mutluyum.Allaha sükürler olsun cinsiyet önemli değil tabi ama sadece merak ediyordum.anlarsınız ya alışveriş iiçin.servikal boyu da olçtü iyi dedi 33 mü ne dedi.uzun zaman sonra bebeklerimi görmek bana iyi geldi.bir sonraki randevum 23. hafta olacak.20 haftada ayrıntılı ultrasyon cektircem.haberler sizde artıkkkk....

Hadi gozunaydin canim rabbim saglikla kucagimiza aldirsin insallah. sen nerde oturuyodun canim ayrintili ultrasonu nerde cektiriceksin

Tamamdır:)))) Çınar marka çatlak yağı kullanıyorum aktardan almıştık. Ama bugün eşime 7. yi aldırttım:)

Tamamdır:)))) Çınar marka çatlak yağı kullanıyorum aktardan almıştık. Ama bugün eşime 7. yi aldırttım:)
Hmm bir sorayım burada var mı acaba hiç duymadım ama muhtemelen karışım...
Benim eşim kakao yağının kokusunu hiç sevmiyor ben de şimdi kakao Yağlı bir karışım sürüyorum tiksindi adam ama bir şey demiyor :)))

canim farkli marka,olabilir
canim farkli bir marka,alabilirsin, onemli olan bitkisel karisim olmasi. kakao yagini ilk hamileligimde kullanmistim ben. esine catlak fotograflari bulup goster bence yagin kokusuna karismaz artik :)))))

Çok tsk ederim cvp için.bu hafta bi dolasam hastaneleri bakalım.bugün kendimi eve zor attım.böyle devam edemem.öğrencilerime de yazık bebislerime de...

evet en önemlısı sağlıklı olması tabıykı ama ınsan cınsıyetlerını ogrenınce rahatlıyor.benımde ıkısıde erkek cıcılerımızı nerdeyse bıtırıcez alışverıs yapmak cok zevklı

okudum canım. Allah cc gönlüne göre nasip etsin. Hayırlı tedavilerin olsun inşAllah. Ben ve diğer arkadaşlarda olduğu gibi ikiz tatlı bebişler sana da nasip etsin rabbim. Bol bol dua et canım. Allah cc yardımcın olsun.

Allah razı olsun canım.aynen dediğin gibi.kayınvalidem maltepede ben pendikteyim.kalkıp aynı mahalleye taşıniyim desem bile ne faydası olcak bana diyorum?bazen adam gibi bi komşu bile yetebilir insana ama o da yok maalesef.komşuluk iyidir buralarda dedik,maltepeden tuttuk pendikte bi siteye taşındık.haziranda sene olacak taşınalı ama daha kapımı açıp hayırlı olsun,hoşgeldin,kimsin nesin diyen yok... Ölmüş bitmiş insanlık.şimdide Rabbim herkese vermediğini bana verdi,çocuk berekettir bize iki katı bereketi layık gördü vs diyerek refah buluyorum.kalbimizi karartmamak lazım.Allah büyüktür.vardır bir bildiği.bir kaç yıl dişini sıkıp sabretmekte herşey.

hayırlı ve sağlıklı olurlar inşallah canım .bu bu rahim boyunu karındanmı ölçtü dr.benım dr 12. haftamda vajinadan ölçecez diyor.vajınadanda zararı olurmu dıye korkuyorum da

Kızlar bebeklerinizin kıpırtılarını,gıdıklamalamalarını ilk ne zaman hissettiniz? İkizlerde biraz erken duyumsanıyor ve helede 2. Gebelikse daha da net hissediyor insan.ben son 4 haftadır ara ara hissediyorum resmen.bazen burgu şeklinde bazende içeri kelebek kaçmış gibi :)) bu kadar erken olacağını biri dese inanmazdım,oğlumda ilk kıpırtıyı 16-17. Haftalarda hissetmiştim. Ama böyle daha güzel,biz burdayız diyolar ara ara :)))

ya bazen komşu olmaması daha iyi. ben de siteye geçtim ama ondan önce güzel bir mahallede apartmanda otururken birsürü komşum varken ve elimden geldiğince onlarla iyi olmaya çalışırken habire tabak tabak bir şeyler taşırken onlara bir süre sonra şunu fark ettim sen çok iyi olunca da insanlar beklentiye giriyor o zaman. benden habire bir şeyler istemeye başladılar, işimle ilgili şeyler istemeye başladılar. ben yumuşak yüzlü oldukça tepeme çıkıp cazgırlık yapmaya başladılar. ben de mesafe koydum hepsine. günaydın iyi akşamlar o kadar. şans işte bir tane olsun iyi olsun ama olmazsa da olmasın ya ne yapayım....

canım ikizlerde daha geç hissediliyormuş ben daha bir iki gündür ancak hissedebiliyorum.

kızlar merhaba internette çatlaklarla ilgili araştırma yaparken elemis japanese camellia oil diye bir yağa rastladım. evet fiyatı çok pahalı ama bazı ünlüler de kullanmış ve 40 kg alıp verenler yazmış bir çizik dahi olmadı sarkma da olmadı diye. bilgisi olan var mı ya da yakınında kullanan?

hayırlı ve sağlıklı olurlar inşallah canım .bu bu rahim boyunu karındanmı ölçtü dr.benım dr 12. haftamda vajinadan ölçecez diyor.vajınadanda zararı olurmu dıye korkuyorum da
yok canım alttan baktı.yoo zararlı olsa yapmazdı zatii ....

Hadi gozunaydin canim rabbim saglikla kucagimiza aldirsin insallah. sen nerde oturuyodun canim ayrintili ultrasonu nerde cektiriceksin[/QUOTE]
canım cümlemize nasipetsin rabbim.ben ankaradayım.ayrıntılı ultrasyonu ali ipek radyologda çektircem.int arstırdım herkes memnun kalmış cnm.

Katılıyorum.bi tane olsun insan olsun diyorum bende.komşu çok önemli gerçekten.ama hayırsız,uğursuz olacaksa da hiç olmasın tabi.Rabbim iyilerle karşılaştırsın.benim antalyada ziraat mühendisi bi abim var.ara ara hep kolilerle sebze meyve yollar bana taze taze.kaç kere poşet poşet kapılarında uzattım,paylaştım,adım atiyim belki bi ilişki başlar dedim.alıp yemeyi,teşekkür edip kırılıp dökülmeyi biliyolar da bigünde bi tanesi gel bi kahve içelim yada şunu yaptım sende buyur ye demiyor.ya ben bekarken annemlerde ne güzeldi komşuluklarımız.oturur dertleşir yer içer,işimiz düşünce destek olurduk birbirimize.istanbulu anlamıyorum gerçekten...anlamakta istemiyorum.çocuklarım burda büyüsün istenezdim ama maalesef mecburuz iş güç dolayısıyla.

Hiç duymadım valla,ne adını ne kullananı.benim bildiğim bi lierac phytolastil var oda 60-80 arası fiyatları.mustelanın ki de iyi diyolar.ben ondan sipariş ettim iki tüp.bepantenin de var,sebamed var bide biooilde fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…