sadece istanbula özgü değil emin ol. büyük şehirlerin hepsi öyle. neyse napalım böylesi hayırlıymış. kendi hayatımızı kurup başımızın çaresine bakacağız kimseye muhtaç olmadan...Katılıyorum.bi tane olsun insan olsun diyorum bende.komşu çok önemli gerçekten.ama hayırsız,uğursuz olacaksa da hiç olmasın tabi.Rabbim iyilerle karşılaştırsın.benim antalyada ziraat mühendisi bi abim var.ara ara hep kolilerle sebze meyve yollar bana taze taze.kaç kere poşet poşet kapılarında uzattım,paylaştım,adım atiyim belki bi ilişki başlar dedim.alıp yemeyi,teşekkür edip kırılıp dökülmeyi biliyolar da bigünde bi tanesi gel bi kahve içelim yada şunu yaptım sende buyur ye demiyor.ya ben bekarken annemlerde ne güzeldi komşuluklarımız.oturur dertleşir yer içer,işimiz düşünce destek olurduk birbirimize.istanbulu anlamıyorum gerçekten...anlamakta istemiyorum.çocuklarım burda büyüsün istenezdim ama maalesef mecburuz iş güç dolayısıyla.
benim ilk gebelik. onunla da ilgili olabilir ama benim duyduğum hep daha geç hissedildiği...Allah allah.... Tam tersi açıkladı bana dr um.ilk gebelikmi sizin?ondan mı acaba
bende hem mustela var hem lierac. onun dışında çeşitli yağlar ve yoğun nemlendirici özellikli kremler de kullanıyorum. ama mustela çok sulu bir yapıya sahip pek işe yarayacağını düşünmüyorum. lierac ın da nemlendirme özelliği var gibi gelmiyor jelya ondan. bu ara yağlara ağırlık verdim. bio oile çok iyi diyorlar bir arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış. ama yine de insan bilemiyor işte. sonuna kadar gitmeden göremeyeceğiz gerçekten işe yarayıp yaramadığını...Hiç duymadım valla,ne adını ne kullananı.benim bildiğim bi lierac phytolastil var oda 60-80 arası fiyatları.mustelanın ki de iyi diyolar.ben ondan sipariş ettim iki tüp.bepantenin de var,sebamed var bide biooilde fena değil.
Canım imkanın varsa yakınsan kesinlikle florance nightengele in ıvf merkezini tavsiye ederim.dr olarakta tansel beyi seç.ikiz için eğer yeterli sayıda sağlıklı embriyon oluşmuşsa 3 transfer ediyorlar,biri %90 tutmuyo zaten.ikizler sana kalıyo :))merhaba kızlar oncellıkle allah saq salım kucaqınıza almayı nasıp etsın bebıslerınızi
bırsey sormak ıstıyorum hazıranda tup bebeqe baslayacam ama hangı tup bebek merkezıne gıdeceqıme karar veremedım sızler hangı merkezlerde tedavı oldunuz ayrıca ıkız bebeqımın olmasını cok ıstıyorum onun ıcın kac embıryo transfer edılmesı gerekıo acaba doktor kendımı karar verıyo yoksa anlamadım ıstanbuldakı tup bebek merkezler
İlk olmasıyla alakalı olabilir evet.benim ilk gebelik. onunla da ilgili olabilir ama benim duyduğum hep daha geç hissedildiği...
tansel beyı cok duydum ıyı doktor avrupa yakasındamı tam olarak nerdeCanım imkanın varsa yakınsan kesinlikle florance nightengele in ıvf merkezini tavsiye ederim.dr olarakta tansel beyi seç.ikiz için eğer yeterli sayıda sağlıklı embriyon oluşmuşsa 3 transfer ediyorlar,biri %90 tutmuyo zaten.ikizler sana kalıyo :))
Hmm,mustelanın sulu olduğunu bilmiyodum.lieracı biliyorum jöle gibi.bepantenide merak ediyorum aslında.ya etkisi nedir bilmiyorum da biooil çok iyi yağlandırıyor.yumuşacık oluyor cildim sürünce.mesela akşam sürmüştüm şuan hala pamuk gibiyşm:)) bence çok da takılmamak lazım.bi tane sıkılaştırma özellikli krem bide esnetecek,yumuşatacak yağ bulundurmak kâfi bencebende hem mustela var hem lierac. onun dışında çeşitli yağlar ve yoğun nemlendirici özellikli kremler de kullanıyorum. ama mustela çok sulu bir yapıya sahip pek işe yarayacağını düşünmüyorum. lierac ın da nemlendirme özelliği var gibi gelmiyor jelya ondan. bu ara yağlara ağırlık verdim. bio oile çok iyi diyorlar bir arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış. ama yine de insan bilemiyor işte. sonuna kadar gitmeden göremeyeceğiz gerçekten işe yarayıp yaramadığını...
Ooo çok uzaksın.kadıköyde canım o.kadıköy florance da.ama adımı basarım ne insanlığına ne hekimliğine değecek dr yokturtansel beyı cok duydum ıyı doktor avrupa yakasındamı tam olarak nerde
yakın sayılırım tekırdaqdayım ama ıstanbula tasınma durumumuz var bakalım
İlk denemede ve harika bir tedavi süreciyle bitirdi bizim işitansel beyı cok duydum ıyı doktor avrupa yakasındamı tam olarak nerde
yakın sayılırım tekırdaqdayım ama ıstanbula tasınma durumumuz var bakalım
anadolu yakasına gelıyorum ablam orda evlı uzaklık sıkıntı deqıl olsun yeter kıOoo çok uzaksın.kadıköyde canım o.kadıköy florance da.ama adımı basarım ne insanlığına ne hekimliğine değecek dr yoktur
Benim dr. da ikizlerde erken hissedersin dedi bişeyler oluyo ama çok nadir tabi :)Allah allah.... Tam tersi açıkladı bana dr um.ilk gebelikmi sizin?ondan mı acaba
Aaa o zaman süper.bence hiç araştırıp kafanı karıştırma derim çünkü yüzlerce klinik var öyle.kim acıbademi iyi diyor kimi memorıali.herkafadan bi ses.ben anadolu yakası için tüp bebek diye araştırırken ilk burası çıktı karşıma.bi gidip görüşeyim bakiyim dedim.gidiş o gidiş.kafamda hiç soru işaretİ bırakmafı Allah ondan razı olsun.güleryüzü,ilgisi,canayakınlığı,babacanlığı sonuna kadar öyle devam etti.kapıdan çıkarjen kafanda tek şey vardı "budur" dedim kendime.ben burdan hamile çıkarım dedim.evvelallahta öyle oldu.dr una güvenmek teslim olmak başarı için çok önemli.anadolu yakasına gelıyorum ablam orda evlı uzaklık sıkıntı deqıl olsun yeter kı
Banada öyle demişti.mantıken de düşünüyorum notmal gebelik olsa karnındaki 5-10 cm şeyi hissedemezsin hissetmek için rahim duvarına değmesi lazım.ama iki olunca karnında ortalama 20cm bişey hareket ediyo oluyo.birinden birinin kolu bacağı illaki geçerken değiyo biyerlere:))Benim dr. da ikizlerde erken hissedersin dedi bişeyler oluyo ama çok nadir tabi :)
ladım cnm benımde ılk arastırdıgım ısım buydu esımde ınmemıs testıs sorunu vardı amelıyat oldu hazıranda mıcro tese olacak sperm bulunursa tansel beyı dusunurum cunku evde yakın olur zorluk cekmem cnmAaa o zaman süper.bence hiç araştırıp kafanı karıştırma derim çünkü yüzlerce klinik var öyle.kim acıbademi iyi diyor kimi memorıali.herkafadan bi ses.ben anadolu yakası için tüp bebek diye araştırırken ilk burası çıktı karşıma.bi gidip görüşeyim bakiyim dedim.gidiş o gidiş.kafamda hiç soru işaretİ bırakmafı Allah ondan razı olsun.güleryüzü,ilgisi,canayakınlığı,babacanlığı sonuna kadar öyle devam etti.kapıdan çıkarjen kafanda tek şey vardı "budur" dedim kendime.ben burdan hamile çıkarım dedim.evvelallahta öyle oldu.dr una güvenmek teslim olmak başarı için çok önemli.
Aynı benim eşimde öyleydi,bu ne tesadüf!!! Peki menide sperm hiç çıkmıyomu ameliyat sonrası?? Bizimkinde 40-50 tane vardı.onunda %80 civarı hareketliydi ams morfolojik bozuklukta vardı.artık 3-5 tane en sağlamı seçtiler ensonan
ladım cnm benımde ılk arastırdıgım ısım buydu esımde ınmemıs testıs sorunu vardı amelıyat oldu hazıranda mıcro tese olacak sperm bulunursa tansel beyı dusunurum cunku evde yakın olur zorluk cekmem cnm
bılgılendırdıqın ıcın cok tesekkur ederım
Aynen dr. 15.haftada söylemişti hatta, hissediyo musun diye bide maşallah hareketlilermiş ama yinede ilk oldugu için çok nadir hissediyorum, ama çok sabırsızlanıyorum :))Banada öyle demişti.mantıken de düşünüyorum notmal gebelik olsa karnındaki 5-10 cm şeyi hissedemezsin hissetmek için rahim duvarına değmesi lazım.ama iki olunca karnında ortalama 20cm bişey hareket ediyo oluyo.birinden birinin kolu bacağı illaki geçerken değiyo biyerlere:))
Çok tırsıyomKızlar şu falımın yeni reklamını izlerken ne hissediyosunuz :))))
cnm bız amelıyattan sonra test yapmadık bugun hormon testımız var yapıcaz kontorolumuz var bu ay ama ben ay basında kontrole gıdecek esım sperm testı ıcın erken ıkı bucuk ay olmadı henuz amelıyat olalıAynı benim eşimde öyleydi,bu ne tesadüf!!! Peki menide sperm hiç çıkmıyomu ameliyat sonrası?? Bizimkinde 40-50 tane vardı.onunda %80 civarı hareketliydi ams morfolojik bozuklukta vardı.artık 3-5 tane en sağlamı seçtiler enson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?