2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Aynen dr. 15.haftada söylemişti hatta, hissediyo musun diye bide maşallah hareketlilermiş ama yinede ilk oldugu için çok nadir hissediyorum, ama çok sabırsızlanıyorum :))
2. Lerde çok net hissediyo anneler.ne hissetceğini biliyosun çünkü

Kizlar birsey soracagim. Ikili teste ne kadar verdiniz? Benim aylik muayene ucretim 250 tl. Onu vermistim zaten, ikili testten de ayrica 300 tl aldi doktor. Icinde kan tahlili de var. herkesten sadece tahlil parasi aliniyor diye duydum. Siz nasil odediniz?

Anladım canım.hayırlısı olsun inşallah.dilerim Allahtan tese ye gerek kalmadan örnekten sperm bulurlar.Rabbim derdi vermiş dermanı için çok arattırmasın inşallah...

esım 30 yasında gec farkettık amelıyat oncesı hormon testı yapıp vucut sperm uretıyo dedıteseyle olacak dedı mecbur demek cıkıs olmaz

Kizlar catlaklari onlemek icin gunde kac kez yaglanip kremleniyorsunuz??
Su son zamanlarda birkac kisiye sordugumda dogum yapmis karni catlamis berbat bir hal aldigini soyleyip kendi icin uzuldugu halde ben onlem icin neler yapabilecegimi sordugumda "amaaaan bebekler saglikli olsunda catlarsa catlasin"" birak canim catlasin yeterki bebekler buyusun " diyenlere cok kizmaya basladim....
elbette bizimde onceligimiz bebeklerimizin saglikli olmasi ve zamaninda dogmasi ama onlem almak o hale gelmek istememek brnim en dogal hakkim...insanlar kendilerine olan seyin baskalarinada olmasini istiyor ben bunu anladim artik !!!

Canim ben kizimda 17 kilo almistim sadece aksamlari hakiki zeytinyagi surdum hic catlamadim.simdi de kullanmayi dusunuyorum ama daha baslamadim.malesef bazi insanlar aci cekmemizden surunmemizden zevk aliyor.iyi niyetli temiz kalpli cok az insan var cevremizde.bosver

Benim gittiğim dr kendi cihazına güvenenediği için iyi bir dr a yaptırın fln dedi.acıbademde bi özel kliniğe gittik,profesörmüş bide güya.valla muaynesi test paradı 550 tl bizde

aynen oyle canim zevk aliyorlar.temiz kalpli insan sadece yardimci olur zaten boyle soylemez..oglumda 13 kilo almistim ama suyum coktu kocaman bir karnim vardi ve buna ragmen catlamamisti hic..ben uyguladiklarimi elimden geldigince burda paylastim soranlara hep yardimci oldum onlardada olmasin diye..sunuda yap bunuda dene diyerek hep yonlendirdim,kimseye birak catlasin demedim...cok fesat insanlar var gercekten yazik valla...

Benim arkadaşım geçen sene doğum yaptı ikizlere şuan berbat haldeymiş ki o normalde de her gün kremlenen biriydi her şeyi yaptım ama çok kötü oldum yinede dedi.Bilmiyorum ben nasıl olurum, saf zeytin yağı sürüyorum oda çok nadir. Hayırlısı olur inşallah ne diyelim.

1, 2 haftaya kadar daha net hissederim inşallah, hissetmeyince de hamile miyim değil miyim şüpheye düşüyom
Merak etme sonrada ay bi dursalar dersin:)) güm pat rahat vermicekler sana hiç ben oğlumu doğurduğumda en çok bunun yokluğu tuhafıma gitmişti.o kadar alışıyosunki karnında artık oynayan bişeyin olmaması ağlatabiliyor bile insanı...

Arkadaşlar bu işi genetik derler,annem kiloludur ama buna rağmen o yıllardaki şartlarda hiç bişeyde sürmediği halde bi tane bile çatlağı yoktu.teyzemde öyle.kız kardeşimle biz bekarken o benden dahada zayıf olduğu halde poposu baldırları çatlamıştı bi dönem.benimse balık etli olmama ve bi alıp bi vermeme rağmen hiç çatlağım yoktu.buna güvenerek ilk hamileliğimde ciddi bi önlem almadım.arada bebeyağı ceya bitkisel bi yağ karışımım vardı onu sürüyodum.5. Ayda bi sabah bi baktım haritaya dönmüş karnım,çatır çatır çatlamışım.sonrası devam etti tabi.pişmanlık fayda etmedi.benimde hem oğlum gürbüzdü hemde felaket suyum vardı,ikizmi diyodu karnımı görenler.zaman içinde renkleri soldu ve bir nebze ufaldılar.ama daha beteri olmasından çok korkuyorum çünkü bu kez ikiz.dün iki tüp mustela 9 month strecth mark double action sipariş ettim,evde de bio oil var.sürüp duruyorum şimdiden.annelik tabiki çok güzel.o evlatlar her cefaya değer ama insanın anne olması kendinden soğumasını,özgüvenini yitirmesinide gerektirmez.kocamızın yanında soyunurken niye çatlamış sarkmış karnımızdan utanmak zorunda kalalımki(

İnsanoğlu işte önce ister sonra sıkılır her şey merak yüzünden,doğduktan sonra karnında olmıycak ama yanında oynıycak Allahın izniyle

benim bir arkadasimda sadece aksamlari yatarken bio oil yag surdu karnina...15-16 kilo aldi ve 39 haftalikken dogum yapti ama tek bir catlagi yok...demekki olmayinda olmuyor yani olmayadabiliyormus...bunlarda umut oluyor insana...insallah bizlerdede olmaz yada en azindan ince ve cok az olur kalin kalin yol gibi olmasindan iyidir....

cok haklisin keske insanlar yorum yaparkende bunu dusunebilse....

İnşallah canım biz dikkat edip elimizden geleni yapalım da olursa da artık Allahtan...

İnsanoğlu işte önce ister sonra sıkılır her şey merak yüzünden,doğduktan sonra karnında olmıycak ama yanında oynıycak Allahın izniyle
Öyle ama çok alışıyo insan varlığına.sonrasında dışarda olması aynı şey olmuyo.ikisi çok farklı.Rabbim her ikisindende mahrum etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…