Amin canımÖyle ama çok alışıyo insan varlığına.sonrasında dışarda olması aynı şey olmuyo.ikisi çok farklı.Rabbim her ikisindende mahrum etmesin
Canım haklısın, ben de çok zorlanıyorum. Bence de rapor almaya bak alabilirsen...Çok tsk ederim cvp için.bu hafta bi dolasam hastaneleri bakalım.bugün kendimi eve zor attım.böyle devam edemem.öğrencilerime de yazık bebislerime de...
Canım bebeklerimiz tabi ki çok önemli. Ama kendimizi de düşünmek zorundayız. Kendisi mutlu olmayan bireyler ne eşine ne de çocuklarına mutluluk getirir. Düşünsene yazın tatile gideceksin, bikini giyeceksin ve çok aşırı çatlak var. Tabi ki önlem almak en güzeli. Biz önlemimizi alalım da gerisi Allah kerim. Ben aktardan aldığım bitkisel karışımlı çatlak yağı kullanıyorum. İlk hamileliğimde kakao yağı kullanmıştım, o zaman sabah akşam kullanmıştım. O zaman hiç çatlağım olmadı. Şu an ikizlerimde sabah akşamla yetinmiyorum, çünkü iki bebek olunca karnım çok büyüyor, sabah kalkınca sürüyorum, ardından kaşındıkça sürekli bol bol sürüyorum. Şükür 33. haftama gireceğim hiç çatlağım olmadı...Kizlar catlaklari onlemek icin gunde kac kez yaglanip kremleniyorsunuz??
Su son zamanlarda birkac kisiye sordugumda dogum yapmis karni catlamis berbat bir hal aldigini soyleyip kendi icin uzuldugu halde ben onlem icin neler yapabilecegimi sordugumda "amaaaan bebekler saglikli olsunda catlarsa catlasin"" birak canim catlasin yeterki bebekler buyusun " diyenlere cok kizmaya basladim....
elbette bizimde onceligimiz bebeklerimizin saglikli olmasi ve zamaninda dogmasi ama onlem almak o hale gelmek istememek brnim en dogal hakkim...insanlar kendilerine olan seyin baskalarinada olmasini istiyor ben bunu anladim artik !!!
hiç iyi şeyler hissettirmiyor ki canım insanı :)))Kızlar şu falımın yeni reklamını izlerken ne hissediyosunuz :))))
ben evdeysem günde 4-5 kere yağlanıyorum. ama dışarı çıkacaksam vıcık vıcık çıkamayacağımdan sabah sürüyorum dışarısa pek fırsatım olmuyor bir de akşam sürüyorum...Kizlar catlaklari onlemek icin gunde kac kez yaglanip kremleniyorsunuz??
Su son zamanlarda birkac kisiye sordugumda dogum yapmis karni catlamis berbat bir hal aldigini soyleyip kendi icin uzuldugu halde ben onlem icin neler yapabilecegimi sordugumda "amaaaan bebekler saglikli olsunda catlarsa catlasin"" birak canim catlasin yeterki bebekler buyusun " diyenlere cok kizmaya basladim....
elbette bizimde onceligimiz bebeklerimizin saglikli olmasi ve zamaninda dogmasi ama onlem almak o hale gelmek istememek brnim en dogal hakkim...insanlar kendilerine olan seyin baskalarinada olmasini istiyor ben bunu anladim artik !!!
bir de ben senin çok çatlayacağını düşünmüyorum ilkinde de çatlamamışya bunda da benzer bir uygulamayı belki daha sık yaparsan sorun olmaz sanmam...aynen oyle canim zevk aliyorlar.temiz kalpli insan sadece yardimci olur zaten boyle soylemez..oglumda 13 kilo almistim ama suyum coktu kocaman bir karnim vardi ve buna ragmen catlamamisti hic..ben uyguladiklarimi elimden geldigince burda paylastim soranlara hep yardimci oldum onlardada olmasin diye..sunuda yap bunuda dene diyerek hep yonlendirdim,kimseye birak catlasin demedim...cok fesat insanlar var gercekten yazik valla...
Maşallah ne güzelCanım bebeklerimiz tabi ki çok önemli. Ama kendimizi de düşünmek zorundayız. Kendisi mutlu olmayan bireyler ne eşine ne de çocuklarına mutluluk getirir. Düşünsene yazın tatile gideceksin, bikini giyeceksin ve çok aşırı çatlak var. Tabi ki önlem almak en güzeli. Biz önlemimizi alalım da gerisi Allah kerim. Ben aktardan aldığım bitkisel karışımlı çatlak yağı kullanıyorum. İlk hamileliğimde kakao yağı kullanmıştım, o zaman sabah akşam kullanmıştım. O zaman hiç çatlağım olmadı. Şu an ikizlerimde sabah akşamla yetinmiyorum, çünkü iki bebek olunca karnım çok büyüyor, sabah kalkınca sürüyorum, ardından kaşındıkça sürekli bol bol sürüyorum. Şükür 33. haftama gireceğim hiç çatlağım olmadı...
Belgesele bakıcaz yaaahiç iyi şeyler hissettirmiyor ki canım insanı :)))
Ya hadi denizde mayoyla kamufle ettin ama eşine karşı kamuflaj şansın yokCanım bebeklerimiz tabi ki çok önemli. Ama kendimizi de düşünmek zorundayız. Kendisi mutlu olmayan bireyler ne eşine ne de çocuklarına mutluluk getirir. Düşünsene yazın tatile gideceksin, bikini giyeceksin ve çok aşırı çatlak var. Tabi ki önlem almak en güzeli. Biz önlemimizi alalım da gerisi Allah kerim. Ben aktardan aldığım bitkisel karışımlı çatlak yağı kullanıyorum. İlk hamileliğimde kakao yağı kullanmıştım, o zaman sabah akşam kullanmıştım. O zaman hiç çatlağım olmadı. Şu an ikizlerimde sabah akşamla yetinmiyorum, çünkü iki bebek olunca karnım çok büyüyor, sabah kalkınca sürüyorum, ardından kaşındıkça sürekli bol bol sürüyorum. Şükür 33. haftama gireceğim hiç çatlağım olmadı...
AMİN :)Ya hadi denizde mayoyla kamufle ettin ama eşine karşı kamuflaj şansın yoko yüzden özel hayatında özgüveni kırılan insan her alanda sönükleşiyor.Allahım yılan derisi gibi esnek yapsın cildimizi
Insallah yine catlagin olmaz canim uzme kendini malesef cani gonulden arkadas dost cok nadir.olsun allah onlarin eksikligini gostermesin digerlerini bosver.aynen oyle canim zevk aliyorlar.temiz kalpli insan sadece yardimci olur zaten boyle soylemez..oglumda 13 kilo almistim ama suyum coktu kocaman bir karnim vardi ve buna ragmen catlamamisti hic..ben uyguladiklarimi elimden geldigince burda paylastim soranlara hep yardimci oldum onlardada olmasin diye..sunuda yap bunuda dene diyerek hep yonlendirdim,kimseye birak catlasin demedim...cok fesat insanlar var gercekten yazik valla...
aynen yaa ben 7 yil cocuk ozlemiyle yandigim ve 6. Tup bebekle hamile kaldigim halde son aylara dogru hamileligim hic bitmesin o tekmeleri hep duyayim istedim dogumdan sonra da çöken karnimi gorunce sok gecirdim.tamam kizima kavustuguma cok sevinmistim ama karnimin inmesi cook uzdu beni.bi sure depresyona giriyorum sandim kizima baka baka sukrettim ve bu ruh halinden kurtuldum cok sukur.yuce yaradana sonsuz sukurler olsun ki simdi tekrar ve ikizlere hamileyim karnim buyudukce cok mutlu oluyorum.arkadasin dedigi gibi allah hamileligi de dogumu da her isteyene yasatsin ikisi coook farkli seyler ve surecler.Merak etme sonrada ay bi dursalar dersin:)) güm pat rahat vermicekler sana hiçben oğlumu doğurduğumda en çok bunun yokluğu tuhafıma gitmişti.o kadar alışıyosunki karnında artık oynayan bişeyin olmaması ağlatabiliyor bile insanı...
Kızlar acı yiyen var mı? ben çok seviyorum bi zararı yoktur herhalde...
ay valla benim oğlanlar öyle olursa direkt düşünme sandalyesine gönderirim herhalde :))) ben hadi neyse de eşim çıldırabilir :))))Belgesele bakıcaz yaaabayılıyorum onlara.
bende yiyorum canim ohlumdada yemistim bir zarari yok bence...Kızlar acı yiyen var mı? ben çok seviyorum bi zararı yoktur herhalde...
Hayirli olsun canim gozun aydin :) Saglikla dogsunlar İnsaAllah :)kızlar slm ben bugün bebeklerimin ikisininde kız olduğunu öğrendim çok mutluyum.Allaha sükürler olsun cinsiyet önemli değil tabi ama sadece merak ediyordum.anlarsınız ya alışveriş iiçin.servikal boyu da olçtü iyi dedi 33 mü ne dedi.uzun zaman sonra bebeklerimi görmek bana iyi geldi.bir sonraki randevum 23. hafta olacak.20 haftada ayrıntılı ultrasyon cektircem.haberler sizde artıkkkk....
14. hafta gittigimde hissetmeye basladin mi diye sormustu doktorum.Hissediyorum dedigimde ikizlerde erken hissedilir cok normal demisti ki gercektende 14. haftamda hissetmeye basladim.canım ikizlerde daha geç hissediliyormuş ben daha bir iki gündür ancak hissedebiliyorum.
Fenalik geciriyorum ahhhaKızlar şu falımın yeni reklamını izlerken ne hissediyosunuz :))))
İkizlerde ikili test yapilmiyorki dogru sonuc vermiyor cunku.Kizlar birsey soracagim. Ikili teste ne kadar verdiniz? Benim aylik muayene ucretim 250 tl. Onu vermistim zaten, ikili testten de ayrica 300 tl aldi doktor. Icinde kan tahlili de var. herkesten sadece tahlil parasi aliniyor diye duydum. Siz nasil odediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?