2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Oyle soyleyenlere bende kiziyorum.Kremlenerek bebeklerin sagligini tehlikeye mi atiyoruz sanki.Anne oluyoruz diye kendimizden vazgecmememiz gerekiyor.Allah'in bize emanet ettigi bu bedene en guzel sekilde bakmaliyiz.Canim ben her aksam yatarken yaglaniyorum.Zeytinyagi suruyorum doktorumun tavsiyesiyle.

Ben yiyorum, sanirim yok, sadece hemoroidin varsa sorun olur yoksa bebeklere zarari olacagini sanmam. Benim doktorum bisey demedi gerci hicbirsey demiyor ya o..
Ben acı hastasıyım azalttım ama gebe kalınca, kıyamıyorum da.Bu arada benim doktor da öyle sormazsan bişey söylemiyor

14. hafta gittigimde hissetmeye basladin mi diye sormustu doktorum.Hissediyorum dedigimde ikizlerde erken hissedilir cok normal demisti ki gercektende 14. haftamda hissetmeye basladim.
kişiden kişiye fark ediyor demek ki. ben en son gittiğimde iki hafta önce doktora ne zaman hissederim dedim daha hissetmiyordum artık başlar yavaş yavaş dedi. yani düşün ben 22. haftamda daha yeni bir şey hissetmeye başladım. senin ilk doğumun değilse onunla da ilgili olabilir.

Seninkiler kız mı canım kızlar geç hissediliyormuş

Anlatmak istediğim aynen buydu:)

Benimkide aynı,tahammül sıfır.napcaz bu adamlarla bilmem
Valla benimkinde öfke kontrol problemi var zaten birden aşırı sinirlenir sonra da geçer öfkesi. Başkasının şımarık çocuğuna hiç tahammül edemez. Ama kendi çocuğu olunca daha yapıcı olur diye umuyorum göreceğiz tabi...

Kızlar bebeklerinizin kıpırtılarını,gıdıklamalamalarını ilk ne zaman hissettiniz? İkizlerde biraz erken duyumsanıyor ve helede 2. Gebelikse daha da net hissediyor insan.ben son 4 haftadır ara ara hissediyorum resmen.bazen burgu şeklinde bazende içeri kelebek kaçmış gibi :)) bu kadar erken olacağını biri dese inanmazdım,oğlumda ilk kıpırtıyı 16-17. Haftalarda hissetmiştim. Ama böyle daha güzel,biz burdayız diyolar ara ara :)))

Canim ayni sekilde 10.haftadan itibaren ara ara hissediyorum ben. Benimki daha cok icerden hafif gidiklayip birakiyorlar gibi oluyor. :) cok guzel bir duyguymus bu. Bazi arkadaslar tekmelerini bile hissetmeye baslamis. Sabirsizlikla bekliyorum o gunu :)

Benimde o zamanlar da başladı, böyle baloncuk patlaması gibiydi şimdide arada çok nadir de olsa balıklar dolanıyor gibi oluyor :) bakalım 1-2 haftaya daha net olur inşallah

Merhabalar.allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle.ben acıbadem maslakta tedavi oldum.dr bülent tıraş. Kaç embriyo konuşacağına hastanın durumuna göre birlikte karar veriliyo. Hakkımızda hayırlısı olsun insllh

Ben de dün sağlık olacağına gittim.ayakta durunca karnım yere iniyormuş gibi geliyo dedim.dr da bunun için korseler var onlardan kullan dedi. Benim de o var dünden beri aklımda. Ama doğum sonrasını hiç duymadım.

İkizlerde ikili test yapilmiyorki dogru sonuc vermiyor cunku.
Doktoruna göre değişiyor canım. Doktor bana yaptırdı, ikili testi de üçlü testi de. İkiz hamilelik aralığına göre hesapladı ve risk grubunda değilsin dedi. Eğer ikisinde de risk görseydi, amniyosentez yaptıracaktı.

Dün esim olmadıgı icin claxene iğneyi yaptırmak icin saglik Ocağı'na gittim.
Hemen hamile kaydi actılar herseyi yazdılar ve iki tane ası gunu verdiler 5. Ve 6. Ayın sonunda tetanoz aşısı olmanız lazım dedi.

Sizler oldunuz mü bu asiyi??
Doktorum hiç söylemedi böyle bisey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…