2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Tetenoz asisini vuruyorlar. Ben de oldum. Genelde saglik ocaklari takip ediyor. Beni duzenli arayip, kontrollerimi yaptilar. Tansiyon, bebislerin kalp atislari, tahliller.

Ben oldum. 12.haftamda paslı iğne batırmıştım kendime. İlaç yazdırmak için gittiğim doktora söyledim asi yaptır dedi.kendi doktorumu aradım o da yaptır dedi. Yaptırdım.allahım sağlık sıhhat versin bebelerimize.

Beni oglum bir tekmeledi sonra hiccc birsey yok.heveslendim baslsyacak diye.ysn yatmis sanirim o zaman tekmeyi atti.

Ben bu ayin sonu gibi olacagim.doktoruma sormustum olabilirsin dedi.d vitamini de vermislerdi onu da kullanabilirsin dedi.kullaniyorum.ve asiyi da yapyiracagim.

Ben olmayacagim gereksiz asilari. Benim bircok arkadasim tetenoz
Asisi olmadi. Onceden evde dogum yapanlar icin ya da pasli aletlerin kullanilma ihtimaline karsi yaptirtiliormus. Simdi hicbir hastanede pasli alet yok.
Ben bazi asilari bebeklere bile yaptirtmayacagim. Uzun yillar sonra cok agir saglik sorunlarina neden oluyor.

Kızlar dun doktora gittim bebislerin keselerinin ayrı olup olmadığına vajinal muayene ile baktı acaba bebeklerime zarar verirmi bu? birde salı günü tekrar çağırdı plesentaya bakacakmis tekmi çift mi DİE boyle bi durumla karsilasaniniz var mi

Doğum sonrası korsesi kullanılınca karında toparlanma çok daha iyi oluyormuş. Benim bir arkadaşıma sırf kum torbası koymuşlar o da çok etki etti diyordu...

Kızlar dun doktora gittim bebislerin keselerinin ayrı olup olmadığına vajinal muayene ile baktı acaba bebeklerime zarar verirmi bu? birde salı günü tekrar çağırdı plesentaya bakacakmis tekmi çift mi DİE boyle bi durumla karsilasaniniz var mi

Canim kac haftaliksin bilmiyorum ama benim 6 haftalikti ilk kalp atislari duyuldugunda ve o zamana kadar hep alttan muayene edildim kalp atisindan sonra artik gobekten bakmaya baslandi. Bi zarari olsa doktor niye risk alsin. Bu kadar korkma canim allah nasip etmis onu sana insallah saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olur.

Yok canim ilk dogumum olacak İnsaAllah. Olabilir kisiden kisiye farkediyordur.

Canim ben kendi doktoruma sordum sakin yaptirma ikizlerde tetanoz yapilmiyor erken dogumu tetikler dedi.Sonra saglik ocagindaki hemsireye soyledim doktorum onermedi diye.Dogru ikizlere yapmiyorduk dedi.Birde bizim soyledigimiz herseyi once doktoruna danis onermezse yapmayalim dedi.

Canim istenip istenmemesi doktoruna gore degisir ama ikili testin ikizlerde yapilmadigi ve dogru sonuc vermedigi doktordan doktora gore degismiyor,bu bilinen bir gercek.Hesaplanmasi yapilamiyor.Doktorun tahmini hesaplama yapmistir.Cok sukurki bir sorun cikmamis.Bizlerde ayrintili ultrason kontrolu onemli.

Ben dün yaptırdım canım, doktorumda dedi zaten sağlık ocağı aşıları kontrol eder diye.1 ay sonra yine yaptırıcam, sağlık ocağı daha çok ilgileniyor aile hekimi sonuçta

Kizlar iyi geceler.. Gecenin 5 i uyku tutmadi. Bugun kendi doktoruma gittim kandaki wbc degerimin cok yuksek oldugunu ve acil olarak hematologa gitmemi soyledi ayni seyi saglik ocagindaki doktorumda soyledi. Hamilelikte artarmis ama benimki cok
Yuksekmis.Kadin dogumcum cok yorum yapmadi herzamanki gibi sinir etti beni.
Sizin kandaki wbc degerleriniz ne? Sizlerde boyle birsey yasadiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…