- 18 Ocak 2015
- 175
- 43
- 38
- 44
Benim doktorumun ikili testi sadece para almak icin yaptirdigini dusunmeye basladim.Canim istenip istenmemesi doktoruna gore degisir ama ikili testin ikizlerde yapilmadigi ve dogru sonuc vermedigi doktordan doktora gore degismiyor,bu bilinen bir gercek.Hesaplanmasi yapilamiyor.Doktorun tahmini hesaplama yapmistir.Cok sukurki bir sorun cikmamis.Bizlerde ayrintili ultrason kontrolu onemli.
Nası bişeymiş o? Ebebekte hamile karın destek bandı var ama bütün mağazalarda sadece M bedeni kalmış.M bedenide denedim çok sıktı.L bile ilerleyen aylarda kurtarmaz diye düşünüyorum.belimde fıtık var benim.napıcamı şaşırdım bu konuda,nasıl taşıcam o karnı? Bu ayrı bi dert.benim dediğimde gevşeyen ve dr tarafından parçalanan karın kaslarımız için ameliyat sonrası korse kullanımıBen de dün sağlık olacağına gittim.ayakta durunca karnım yere iniyormuş gibi geliyo dedim.dr da bunun için korseler var onlardan kullan dedi. Benim de o var dünden beri aklımda. Ama doğum sonrasını hiç duymadım.
Aynen yaa,bende önce öyle gıdıklanmalar şeklinde başlamıştı.şun ara ara özellikle ani eğilmelerde kolmu bacakmı ne bişey saplanıyo gibi ama acıtmıyo taBi.daha çok minnaklarKızlar bebeklerinizin kıpırtılarını,gıdıklamalamalarını ilk ne zaman hissettiniz? İkizlerde biraz erken duyumsanıyor ve helede 2. Gebelikse daha da net hissediyor insan.ben son 4 haftadır ara ara hissediyorum resmen.bazen burgu şeklinde bazende içeri kelebek kaçmış gibi :)) bu kadar erken olacağını biri dese inanmazdım,oğlumda ilk kıpırtıyı 16-17. Haftalarda hissetmiştim. Ama böyle daha güzel,biz burdayız diyolar ara ara :)))
Canim ayni sekilde 10.haftadan itibaren ara ara hissediyorum ben. Benimki daha cok icerden hafif gidiklayip birakiyorlar gibi oluyor. :) cok guzel bir duyguymus bu. Bazi arkadaslar tekmelerini bile hissetmeye baslamis. Sabirsizlikla bekliyorum o gunu :)
Oluyosun canım,tetanoz,hepatit vs bazı rutinleri var.onları olmak zorundasın.Dün esim olmadıgı icin claxene iğneyi yaptırmak icin saglik Ocağı'na gittim.
Hemen hamile kaydi actılar herseyi yazdılar ve iki tane ası gunu verdiler 5. Ve 6. Ayın sonunda tetanoz aşısı olmanız lazım dedi.
Sizler oldunuz mü bu asiyi??
Doktorum hiç söylemedi böyle bisey...
Ayyyy aynennnnValla benimkinde öfke kontrol problemi var zaten birden aşırı sinirlenir sonra da geçer öfkesi. Başkasının şımarık çocuğuna hiç tahammül edemez. Ama kendi çocuğu olunca daha yapıcı olur diye umuyorum göreceğiz tabi...
Benim anlatmak şstediğimde buydu işte.her dr koymuyo ama onu.Doğum sonrası korsesi kullanılınca karında toparlanma çok daha iyi oluyormuş. Benim bir arkadaşıma sırf kum torbası koymuşlar o da çok etki etti diyordu...
Kizlar lutfen yardim, hamileliginizin herhangi bir doneminde olculen wbc degeriniz nedir?
Tesekkur ederim canim, benim bir ay once 17 imis, araliklari bilmiyorum. Simdi 21,5 araliklar 4-10 arasi. Hamilelikte 15 e kadar normal sayiyorlarmis. Bizimki ikiz belki daha fazla yukseliyordur diye dusundum.Benimki 10.3 cikmis canim.hamilelik oncesinde 6.7 cikmis.artmis yani.testlerin normal araligi degisebilir testten teste o yuzden araliklarini yazayim benimkinin 4.5 ile 10.5 arasi olmasi gerekiyormus.1-2 hafta sonra tekrar gidecegim saglik ocagina yenileyecekler testlerimi.
Benimki tup bebek. Istersen tup bebek deneyebilirsin ama hem cok zor hem cok pahali. Mini tup bebek var o biraz daha uygun. Ama yapan cok azmerhaba alakasız olacak biliyorum ama bi sorum var. öncelikle Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. ben de 2 bebek kaybı yaşadım, normal yolla olmuştu ve artık çok yıprandım. ikiz bebek olsun istiyorum acılarım hafiflesin diye, birde gebe kalmaktan ve aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için. ikiz olsun ve bir daha kapatayım gebelik konularını. her kes tüp bebekle mi ikiz bebek sahibi olacak yoksa normal olan mı var mı ? ne yapsam da ikizlerim olsa bi ilaç falan var mı arkadaşlar? keşke sağlıklı ve hayırlı olacaklarsa ikiz bebeklerim olsa sizler gibi.
Benim yeni ölçüldü 11.86 canım senin kaçtı kiKizlar lutfen yardim, hamileliginizin herhangi bir doneminde olculen wbc degeriniz nedir?
Sana da canımHayirli pazarlar ikiz annelerii
Tesekkur edeim canim, benimki 21,5. Seninki tup bebek mi?Benim yeni ölçüldü 11.86 canım senin kaçtı ki
Rica ederim canım yok tüp değil, normalTesekkur edeim canim, benimki 21,5. Seninki tup bebek mi?
Doğum sonrası korsesi kullanılınca karında toparlanma çok daha iyi oluyormuş. Benim bir arkadaşıma sırf kum torbası koymuşlar o da çok etki etti diyordu...
evet canım 11 haftada kayıt yaptırmıstım
Na
Nası bişeymiş o? Ebebekte hamile karın destek bandı var ama bütün mağazalarda sadece M bedeni kalmış.M bedenide denedim çok sıktı.L bile ilerleyen aylarda kurtarmaz diye düşünüyorum.belimde fıtık var benim.napıcamı şaşırdım bu konuda,nasıl taşıcam o karnı? Bu ayrı bi dert.benim dediğimde gevşeyen ve dr tarafından parçalanan karın kaslarımız için ameliyat sonrası korse kullanımı
mını tup bebek nasıl oluyo ıkız olası ıcın mı bu tedavıBenimki tup bebek. Istersen tup bebek deneyebilirsin ama hem cok zor hem cok pahali. Mini tup bebek var o biraz daha uygun. Ama yapan cok az
Doktor var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?