2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

İkiz bebek genetik değilse tüp bebek yaptır ama 2 tane embriyonun 2si de tutcak diye bi şey yok nasip kısmet yani...
3500civarı masrafı başkentte...
tabi 2 bebeği niye kaybettin kaç aylıklardı çok önemli bi detay bu sonuçta ikiz riskli allah korusun ..

teşekkürler cevap için.
büyük ihtimal tüp bebek yapmazlar canım. normal yolla gebe kalabiliyosun ne işin var derler kesin. pıhtılaşma yüzünden benim düşüklerim. 1 yıl içinde 2 defa oldu. ailede var ikiz o yüzden sordum acaba tüp bebek dışındakiler, genetik mi yoksa şu yumurta kalitesini arttıran ilaç falan varmış, bunu mu kullandılar diye. hayırlısı olsun artık, ikiz gönlümden geçen ama :) sağlıklı olsunda.

Pıhtılaşmanın çaresi var canım neyse ki..bence ilaç işine girme nasip neyse onu yaşa..

Ne bu wbc ilk kez duydum
Lokosit, beyaz kan hucresi, rutin olarak doktorun yaptirtiyordur mutlaka, saglik ocagi da yaptirtiyor. Biyokimya testlerinde gorunur. Elinde test sonuclarin varsa orda yazar. Tup bebekte, hamilelikte yukseliyormus. Fakat benimki cok yuksekmis, ciddi olacagini soylediler. Saglik ocagindaki doktor lenfoma ve losemiden bahsetti bu yuzden cok endiselendim. Sizin degerlerini de benimki gibi yuksek mi? Sizin degerleriniz nedir?

Mini tup bebek biraz daha farkli, digerleri gibi yumurtani cogaltmiyorlar. Kendiliginden gelisen yumurtalarini ilacsiz topluyorlar. Bunu birkac ay yapiyorlar. Embriyo olarak biriktiriyorlar. Sonra doktor, embriyolog ve sen karar veriyorsunuz. Bu zararsiz ve cok pahali olmayan bir yontem. Istersen arastir internette. Nese erberk o donem sadece ikiz bebek istedigi icin tup bebek yaptirmisti. Bu tamamen senin secimin. Ama 3 defa tup bebek yaptirmis biri olarak yaptiracaksan mini tup bebek oneririm. Ilaclar ile yumurta sayisini arttitmak yani klasik tup bebek asamasi hic kolay degil.

Ailede varsa olma ihtimali var canım hayırlısı olsun...

Pıhtılaşmanın çaresi var canım neyse ki..bence ilaç işine girme nasip neyse onu yaşa..

evet çok şükür çaresi var canım. epey yıprandım ama hayırlısı olsun. belkide aceleci davranıyorum, ilaç falan daha yıpratıcı bir süreç. beklemekte fayda var. inşallah tekarar yaşamam.

bunu hiç duymamıştım canım. teşekkürler bilgi için. dediğin gibi tüp bebek işi bilmiyorum ama kolay olmadığı doğrudur. belki pskolojik olarak biraz daha toparlanıp hayatıma devam etmek en mantıklısı. artık olsun da tek de olsa razıyım. sonrada Allah nasipse verir başka bebek. pıhtılaşma iğneleri işe yarar diyorlar. bekleyip görücem. bıkkınlık ve yıpranmışlık söz konusu malesef şuan.

Ailede varsa olma ihtimali var canım hayırlısı olsun...

evet canım var o yüzden biraz umutluyum. Bir taneye kavuştum da; ben de iki tane peşindeyim. Hayırlısı olsun bazen çok üzülüyorum. benim için gebe kalmak, korku, tekrar olacak kaygısı çünkü. gebe kalmak bile gözümde büyüdü artık. eğere ikizlerim olursa tekrar gebelik düşünmem diyordum. Allah ın gücüne gitmesinden korkuyorum tabi, sonuçta her şeyin çaresi var, belki de şükredip beklemem gerek :)

Evet canım ben de aynı şeyden bahsediyorum, doktorun tercihi aslında bu. Kesin sonuç alınması çok zor ama biz yine de değerlere bakalım dedi doktorum....

Canım benim doğal yolla oldu. Bizim ailede var. Ben de hem baba tarafında hem de anne tarafında var. Herşeyin hayırlısı olsun kısmetde ne varsa o olur. Meryem suresini bolca oku, “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yoktan var edendir.” âyetini yine bolca oku canım...

Canım ben hamileliğin ilk ayında gittim kayıt yaptılar 5. Ayda tetenoz aşısı yapcaz dediler doktora sordum gerek yok dedi evde doğum yapanlarda yapılıyor o dedi ama ben yaptırcam sonucta zararı yok faydası var.

Detayli arastir canim, asilarin bir suru zarari var. agir metal iceriyorlar. Uzun donemde cook cok ciddi sorunlara neden oluyor. Tetanoz asisi bu asamada sana yarardan cok zarar verir. Gerek yok zaten.

Tetanoz aşısını ben yaptırdım. Arkadaşım Allah korusun doğum sırasında kullanılan herhangi bir alet bile bebeklerinde yenidoğan tetanozuna yol açabilir ve bunu önleyemiyorlarmış da Allah korusun yenidoğanlarda ölümcül yani. Ayrıca ben özel hastaneye gidiyorum. Doktoruma danışmıştım vurdurmadan önce, O da vurulmanızda fayda var, zararı yok aksine bebeklerinizi doğum sırasındaki ve sonrasındaki risklerden korur demişti. Bununla yetinmeyip yengem- ebe- ona danıştım o da kesinlikle vurdur dedi. İnternette herhangi bir olumsuz yazı da görmedim...

Genel olarak asi zararlarini anlatan bir link... Daha bir suru sayfa var. asilarin zarari yazman yeter . Gerci sen kafaya koymussun , yaptirt. Rahatla, bu arada doktoruna sor karisi ya da kendisi kadinsa hamileliginde vurulmus mu? Cevabi hayir olacak
http://www.gokcekiksir.com/asi-felaketi.htm

Maşallah 33.hagtadasın gunlerin nasıl geçiyo çok merak ediyorum son aylar çok mu zor ne zaman ağırlşıcaz acaba kaç kilo aldın dikkat etmek için napılmalı acaba

Bende yok bu test baktım ..yaparlarsa yazarım sana..telaşlanma doktorlar durmadan risk cıkarıyo ama bebeklerde bi şey çıkmıyo kafa karışıklığıyla kalınıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…