2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Yumurtalık uyarıcı,folikül arttırıcı ilaçlar var.aynı adet döneminde birden fazla yumurtlarsınız ve şansınız varsa ikiside döllenir.ama tabiki bir kadın doğum gözetiminde olmalı.dr unuza teklif edebilirsiniz bunu.uygunsa ona göre bir yol izler kendisi

Tam ben de bilmiyorum.alttan destekliyo dedi boyle alti kisa tayt gibi yanlis anlamadiysam. Ben de onu arastiricam bu aralar bakalim ne buluyorum.hamilelik sonrasini da burda ogrendi. İyi oldu o da hic olmazsa gec olmadan onlemimizi aliriz.
Bulursan paylaş lütfen.merak ettim.

Benimkide tüp ve ikiz.wbc değerim de 9,3. İlerleyen zamanda yükselirmi bilmem.

Bende yok bu test baktım ..yaparlarsa yazarım sana..telaşlanma doktorlar durmadan risk cıkarıyo ama bebeklerde bi şey çıkmıyo kafa karışıklığıyla kalınıyo..
Tesekkur ederim canim, risk
Bebekler degil benim icin kanser ihtimali yani.. Hissettigim
Onemli bisey olmadigi ama doktorlar telaslandi cok. Yarin doktora gidiyorum umarim temiz
Cikar sonuc.
Kendim icin degil bebekler icin korkuyorum.

Cok
Tesekkur ederim canim. Ben 13. Haftadayim 21,5. Bir ay once 17 diydi.
9,3 guzel bir deger.
Önemli bişey olduğunu bilmiyodum.bence sende takılma hiç.bende de toxoplazma önceden geçirilmiş gibi,toxoplazma ıgG pozitif çıktı mesela.dr a sordum eskiden geçirmişsiniz demekki dedi.imkansız dedim.hayatımda dokunarak sevdiğim hayvan sınırlıdır,heleki bu enfeksiyon kedilerden geçiyor.kediden de nefret ederim,hayatta da dokunmam sevmem.saçma geldi bana.çok takılma test olaylarına.dr un ne diyosa o.

Doktorlar takiyorlar. Ben onlar
Ne derlerse onu yapiyorum. Gebelikten cikacak diye dusunuyorum.

Maşallah 33.hagtadasın gunlerin nasıl geçiyo çok merak ediyorum son aylar çok mu zor ne zaman ağırlşıcaz acaba kaç kilo aldın dikkat etmek için napılmalı acaba
Şükür şu an iyi gibi. Doktorum 2 hafta önce çok dikkat edeceksiniz, iş yapmayın, ağır kaldırmayın, istirahat dedi. Dikkat ediyorum haliyle ben de. Ağırlaştım ama hani böyle aman aman bir ağırlaşma da değil. Doktor uyardığı için dikkat ediyorum. Belim ağrıyınca hemen uzanıyorum, dinleniyorum. 22 kilo aldım. İlk hamileliğimde de 16 kilo almıştım ama kısa sürede verdim. 30'dan sonra ağırlaşıyoruz, uyku problemim var çoğu kez. Geceleri uykum olduğu halde uyuyamıyorum. İnşallah 36-37 leri görürüz. Yarın doktor kontrolüm var...

Canım bu saatten sonra benim buna bakmamın bir anlamı yok, çünkü aşımı yaptırttım. Yapacak arkadaşlar okuyabilir. Doktorumun karısı arkadaşım o da yaptırttı. Doktor bana yaptırırsanız iyi olur ama siz bilirsiniz dedi. Söylediğim gibi ailemde sağlıkçı çok. Bu konuda yaptırmamı tavsiye ettiler. Bu benim tercihimdi yaptırdım, başkasını bilemem ben....

Aynen canım ben de yaptırdım ayrıca illa ki doğumda kullanılan birşeyden geçecek diye bir şey yok insanlık hali yolda orda burda Allah korusun paslı bir çivi olur ayağına batabilir paslı bir yere kolunu sıyırabilirsin zararı olsa onca doktor neden yaptırın desin ne kazançları var ki

Katılıyorum canım

Sandiginizdan cok daha fazla kazanclari. Biraz arastirinca cikar..Tetanoz asisi olun ya da olmayin pasli bir civi battiginda tekrar yapiyorlar tetanoz asisini.. Siz onceden asili olun ya da
Olmayin.
Cok fazla arastirmaya gerek yok bir kac
Linkle anlasilir. Asi sektoru de kemoterepi ilaclari
Gibi bir sektor. Kanserin de tedavisi var ama
Kemoterepi ilaclari satilmali, buyuk bir
Pazar, engellenemez. Bu yuzden milyonlarca insan oluyor.
Saglik ocagi calisanlari yaptiklari asilar uzerinden prim
Aliyorlar mesela. Bu yuzden sizi asiya ikna edeceklerdir.
Daha cok
Sey var, okumak okumak arastirmak lazim

Ben asi konusunda sizi de
Uyarmaya calistim daha fazla da yazmam sadece bize birseyler dayatilmadan
Once arastiralim. Ister yaptirirsiniz
Istet yaptirmazsiniz, sizin yaptirmadiginiz asinin bana bir yarari yok sonucta..
Saglik kaybedilince donusu yok..

Tamam canım o senin düşüncen ben yaptırdım gerisi Allah'ıma kalmış

Kızlar sizinde arada kasığınızın üst tarafına ani bir sancı giriyor mu? burdaki hamilelik takviminde yazıyordu olabilir diye normalmiş galiba

Yok Oğlak ama bir Arkadaşımın babası da Oğlak huyları aynı gibi...
Benimki ikizler.valla aynende ikizler ruhlu.içinde bi iyi bi kötüyle yaşıyo resmen.arada bi heyheylenince kötü fırlayıveriyo içinden,şok ediyo yanındakileri verdiği tepkiler.ortamın gerilimi dağılmadan,kimse şoku atlatamadan bi bakarsın bizimki az önceki o değilmiş gibi gaye relax devam eder gel de delrme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…