2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Tesekkur ederim canim, risk
Bebekler degil benim icin kanser ihtimali yani.. Hissettigim
Onemli bisey olmadigi ama doktorlar telaslandi cok. Yarin doktora gidiyorum umarim temiz
Cikar sonuc.
Kendim icin degil bebekler icin korkuyorum.
Yok canım allah korusun inş.hiçbir şey olmaz e niye bu testi bana yapmadılar sizce istemeli miyim

İnş.canım artık yat dinlen tabi ki..22kilo çokmuş inş.almam o kadar ya zaten kiloluyum ben henüz almadım..uyku problemi çokmuş evet aman saglıkla doğsunlar da..

Yok canım allah korusun inş.hiçbir şey olmaz e niye bu testi bana yapmadılar sizce istemeli miyim
Canim, tam kan sayiminin icinde var bu test. Hamilelik rutin testi olmayabilir. Benim baska saglik
Sorunlarim var ondan bakiliyor, isteyen kadin dogumcum degil zaten endokrinologum. Aslinda tamamen tesaduf bulundu. Bence istemelisin cunku hafif yuksekliklede enfeksiyon suphesi var enfeksiyon da bebege zarar veriyor bildigim kadariyla. Kendin bile
Gidip yaptirtabilirsin. Doktoruna sormadan. Saglik ocagi yapiyor.

Kızlar demin duş sonrası yağlanırken aklıma geldi.diz kapaklarınızın arkasını,diz çukurlarınızıda yağlanayı unutmayın.oralarda fena çatlıyo.bacağa doğru bile iniyo bazen çatlaklar.dikkat ettimde şuan karnım 6 ay gibi duruyo,yalan söyleyip 6 aylık desem başım ağrımaz resmen

Bebeklerine hazırlık yapmaya başlayanlar paylaşımda bulunursa sevinirim.birbirimizden akıl alacağımız şeyler olabilir.birimizin bilmediğini diğeri akıl etmiş olabilir.hangi konuda hangi markayı neden tercih ettiğimizi yazalım mesela.örneğin hastane çıkışlarını,bakım ürünlerini,emzik,biberon gibi ıtriyat ürünlerini alan varmı?neleri tercih ettiniz?

Haklısın canım. Ben ilk hamileliğimde çok dikkatliydim, yediğim yemeklerin, yiyeceklerin kalori hesabını yapıyordum. Hep bebeğe yarayan yiyecekler yemeye çalışıyordum. Buna rağmen 16 kilo aldım. Oğlum 3.900 gr doğmuştu. Hastaneden çıkıp eve geldiğimde tartıldım, o 16 kilonun 11 kilosu gitmişti. Diğer 5 kilo da kendiliğinden gitti bir-iki ay içinde. İnşallah bunlarda da öyle olurum. Spor aletlerim var evimde artık bir ay sonrasında egzersizle ve yediklerime dikkat ederek vermeye başlarım....

Canım bu konuyu ikiz bebek hazırlığı linkli sayfasında detaylı konuşuyor arkadaşlar, istersen orayı bir incele. Bana çok faydası oldu...

Demekki sen de yağ depolama olmamış çok.benimkiler hep yağ oldu sanırım,çünkü o dönem karbonhidrat ve şekerli yağlı ne varsa yiyodum.kalorisi yüksek şeylerdi hep.benim oğlum da 3750 doğmuştu 38. Haftada.hastaneden çıktığımda da sadece 5 kilosu gitmişti kilolarımın.sonrasında da bir iki kilo gitti.ama rahat 10 kilosu kaldı üstümde.bende bu kez çok dikkat edip daha gencecik yaşta beterinden korunmaya çalışıcam.eşime koşu bandı için baskıya bile başladım.evde iki bebek bi çokcukla biyere kımıldayamıcama göre en azından günde yarım saat yarım saat fırsat buldukça yürüsem fayda eder diye düşünüyorum. allah tardımcımız olsun

Canım bende kan pıhtılaşması yüzünden 2 düşük yaptım senin gibi.2. düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.Şimdi ikizlere hamileyim,doğal yolla oldu ve hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Hamd olsun Rabbime herşey yolunda gidiyor şimdilik.Şükür 18. haftamıza geldik.Belki seninde 3. hamileliğin ikiz olur :) Devlet kendiliğinden hamile kalabilenlere tüp bebek yapmaz canım.

Canım bana doktorum yaptırma ikizlerde erken doğumu tetikliyor dedi.Yani bize faydası yok zararı var :)

Canım benim doktorumda kesinlikle yaptırma ikizlerde yapılmaz erken doğumu tetikler dedi.Sağlık ocağındaki hemşiremde evet ikizlerde yapmıyoruz dedi.

Valla canım benim doktorumda sağlık ocağındaki hemşirede ikizlerde yapılmadığını söyledi.Erken doğumu tetikler dedi.Zararını bilemem ama ikizlerde yapılmıyor onu öğrendim.

Canım bende sezeryan olacağım ama doktorum ölçülmesini rahim ağzı açıklığı yüzünden bebeklerimizi kaybetmeyelim diye ölçecek.Allah korusun bu yüzden bebeğini erken dönemde kaybeden çok kişi var.Erkenden ölçülüp önlem alınması için ölçülüyor,normal doğum için değil.

Valla canım benim doktorumda sağlık ocağındaki hemşirede ikizlerde yapılmadığını söyledi.Erken doğumu tetikler dedi.Zararını bilemem ama ikizlerde yapılmıyor onu öğrendim.
Benim doktorum da aile hekimim de öyle bir şey demedi ayrıca aile hekimim çok ilgili maşallah öyle bir şey olsa söylerdi eminim ayrıca arkadaşım geçen sene ikiz doğum yaptı oda vuruldu aşıyı erkende doğurmadı maşallah gayet sağlıklılar şuan

İnşaAllah canım :) Ben zaten kilolu hamile kaldım ama hayalim doğumdan sonra emzirerek kilo vermek Koşu bandım ve bisikletim var ama spor yapmadan emzirerek kilo vermek güzel olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…