Allah korusun canim ya,yaptiran cok kisi var ve bir sey olani duymadim ama doktorum oyle diyince yaptirmadim.Enfeksiyonunda hemen gecer İnsaAllah. Bol bol su ic canim.Ah bi 36 olsan rahatlayacaksin :)Allah korusun canım, inşallah öyle bir şey olmaz. Ama etkisini erken gösterirdi herhalde. Şimdi 33. haftamdayım çünkü. Şimdi idrar enfeksiyonu çıktı bugünkü tahlilimde. Doktor ilaç yazdı inşallah geçer. Çünkü bu enfeksiyonda Allah korusun erken doğuma yol açıyormuş.
canım dr dısardan ölçmustu ama sağlıklı ölçü olmuyormus öyle dedi bu hafta vajınal ölçücekSezaryen olacaksa gerek yok diye duydum her doktor ölçmüyormuş arkadaşımda ölçülmemiş geçen sene ikiz doğum yaptı ayrıca dıştan ölçülebiliyormuş benim dr ne der bilmiyorum ama ben alttan ölçtürmeyi düşünmüyorum
Çok Sağol canım iyi dileklerin için. Haklısın hep şükrettim gebe kalabildiğim için. Nankörlük etmedim asla, daha fazla sabır göstermeliyim ama farkındayım bunun. Çünkü etrafımda yok ama tüp Bebeğin zor bir süreç OLDUĞUNU duyuyorum. Hatta tüp bebek olup benim gibi sıkıntı yaşayanlarda var. Maddi manevi yorucu süreç. Insanın başına bunlar gelincede sanki birdaha hep kalbi Durcakmış gibi geliyo bebeğimin. Düşünmek ve korkuyla gebe kalmak çok yoruyor. Allah yaşatmasın kimselere birdaha
Umudun hep olsun canim. Benimde bundan onceki gebeligim kimyasaldi. Oldu diye sevindigimiz anda dustu bu hamileligimde de aynen dedigin gibi dune kadar hep busey olacak korkusu vardi. Hoş hala daha sonuna kadar gidecegimizin garantisi yok. Hastanede o kadar cok insanla tanistimki neler neler gecmis baslarindan. Sadece suna inan vakti gelince rabbim sana onu nasip ediyor. Vakti gelmediyse etmiyor maalesef. Hepimiz icin hakkimizda hayirli Olani nasip etsin rabbim.
Benimde geçen gün elime ulaştı kremlerim.dediğiniz gibi çabuk emiliyor ve yağlılık hissi bırakmıyor.ben bunun bi avantaj olduğunu düşünüyorum çünkü çatlama cildin alt tabakalarında meydana gelen bi durum.derine nüfus edip ordan etki ediyodur belkicanlar slm.nasılsınız.bnim mustela double action kremim geldi sanki yeteri kadar yağlı bırakmıyor nemlendirici gibi vucuda sürünce hemen emiyor.yanında bide aktarlardan aldığım yağ kullanıyorm.dün bi 3 üz hamile kadının fotoları vardı onu görünce moralim cok bozuldu.umarım öyle olmayız ama benim göbegim de 6 aylık gibi bilemiyorm sonra noluruz.bide gece uyumakta zorluk cekiyorum. oyana dönüyom olmuyor bu yana dönüyom olmuyor geriliyorm haliyle uykumu alamayınca iştede gergin oluyorum amaaaan keşke evde olsaydım diyorum bazen...
benimde canım hep tuzluya gidiyor ve tuzlu deyincede aklıma cipsler geliyor hep.çok zararlı biliyorum ama napim.sabahları canım bişey çekmiyor.hep kaşarlı tost yiyorum.geçenlerde kağan kocatepenin bir makalesinde anne adayı için sabah ideal kahvaltı olarak güne bir kase taze sütlü corn flakes le başlamak hem hafif hissetmelerini hemde mide rahatsızlıklarının hafiflemesini sağlar yazıyodu.ben meyveli nesfiti çok severim mesela.denemek lazım belkide.Bende hep yorgunum araba kullanırken kolum yoruluyor o derece ..
Hep yatsam hep uyusam uyurum. Uzun saatler isyerimdeyim ama oturmama hatta ayaklarımı uzatmama ragmen gücüm yok.
Birde ne yiyeceğimi bilemiyorum ne yesem sonrası cok şişkinlik hissediyorum.
Uc günde bir tuvalete çıkıyorum Demir hapi iyice zorlaştırdı ve kaka kömür karası (cok affedersiniz)
Cok keyifli geçireceğimi sanıyordum ama hep hasta gibiyim. Ağzımın tadı hala normal değil pas tadı gibi bisey var.
Canımda nerde zararlı yararsiz seyler varsa onu istiyor eskiden hiç ekmek yemezdim şimdi cok ekmek börek makarna pilav bisküvi gibi seyler istiyor canım.eskiden ağzıma sürmediniz seyler..
Oysa bu icinde olduğumuz haftalar en rahat haftalarımız yine de şikayet değil affet allahım. Bebeklerimiz saglikla gelsinler insallah
senin kızın mı olacak cinsiyeti bellimi tuzlu istiyorsa....benimde aynısıydı da.benimde canım hep tuzluya gidiyor ve tuzlu deyincede aklıma cipsler geliyor hep.çok zararlı biliyorum ama napim.sabahları canım bişey çekmiyor.hep kaşarlı tost yiyorum.geçenlerde kağan kocatepenin bir makalesinde anne adayı için sabah ideal kahvaltı olarak güne bir kase taze sütlü corn flakes le başlamak hem hafif hissetmelerini hemde mide rahatsızlıklarının hafiflemesini sağlar yazıyodu.ben meyveli nesfiti çok severim mesela.denemek lazım belkide.
3 marttaki muayenede belli olacak inşallah.daha belli değil.ben bi kız bi oğlanmış gibi hissediyorum ama hayırlısı Allahtan tabi.ya ben tuzlu,ekşi aşeriyorum hep.oğlumda da böyleydi.o işler yediklerinle pek belli olmuyor sanırımsenin kızın mı olacak cinsiyeti bellimi tuzlu istiyorsa....benimde aynısıydı da.
Benimde 2 martta belli olacak :) benimde icime bir kiz bir erkek gibi doguyor hayirlisi bakalim :) benimde canim bu ara fistikli sarma baklava ve karpuz-kavun istiyor haa birde tahin pekmez :)3 marttaki muayenede belli olacak inşallah.daha belli değil.ben bi kız bi oğlanmış gibi hissediyorum ama hayırlısı Allahtan tabi.ya ben tuzlu,ekşi aşeriyorum hep.oğlumda da böyleydi.o işler yediklerinle pek belli olmuyor sanırımçilek aşeriyorum sürekli mesela,bide erik ve karpuz için deliriyorum şuannnnnn
canım o kiloya göre değişir bence.senin kilon ideal görünüyor.88 cm benim normaldeki bel ölçüm nerdeyseKizlar karninizin capi kac? ve kac kilo aldiniz toplamda?
Benim bu sabah 88 cm di 18+4 haftamda kilomda 64.4 :)
kavun karpuzz deme banaaaaaBenimde 2 martta belli olacak :) benimde icime bir kiz bir erkek gibi doguyor hayirlisi bakalim :) benimde canim bu ara fistikli sarma baklava ve karpuz-kavun istiyor haa birde tahin pekmez :)
oyledir tabi canim merak ettim ben sadece birde boy faktoru var tabi ama ben genel olarak sordum herkese...canım o kiloya göre değişir bence.senin kilon ideal görünüyor.88 cm benim normaldeki bel ölçüm nerdeyseo yüzden yanıltıcı olabilir
Canım benimde büyük abdestim öyle,demir ilacından dolayı :) Ve aynen hep zararlı şeyler istiyor canım :) Ağzımda pas tadı ve sürekli bir kan tadı var.Burnum tıkanıyor sürekli,gece brihtrightsız yatamıyorum.Ama her halime şükürler olsun :) Kuzucuklar iki kıpırdıyorlar bütün sıkıntılarım geçiyor :)Bende hep yorgunum araba kullanırken kolum yoruluyor o derece ..
Hep yatsam hep uyusam uyurum. Uzun saatler isyerimdeyim ama oturmama hatta ayaklarımı uzatmama ragmen gücüm yok.
Birde ne yiyeceğimi bilemiyorum ne yesem sonrası cok şişkinlik hissediyorum.
Uc günde bir tuvalete çıkıyorum Demir hapi iyice zorlaştırdı ve kaka kömür karası (cok affedersiniz)
Cok keyifli geçireceğimi sanıyordum ama hep hasta gibiyim. Ağzımın tadı hala normal değil pas tadı gibi bisey var.
Canımda nerde zararlı yararsiz seyler varsa onu istiyor eskiden hiç ekmek yemezdim şimdi cok ekmek börek makarna pilav bisküvi gibi seyler istiyor canım.eskiden ağzıma sürmediniz seyler..
Oysa bu icinde olduğumuz haftalar en rahat haftalarımız yine de şikayet değil affet allahım. Bebeklerimiz saglikla gelsinler insallah
yanlış anlaşıldım sanırımoyledir tabi canim merak ettim ben sadece birde boy faktoru var tabi ama ben genel olarak sordum herkese...
yok canim yanlis anlasilmadin :) ben o soylediginin bilincinde olarak sormustum demek istedim sadeceyanlış anlaşıldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?