Canım bilmiyorum ama doktorum önlem amaçlı yaptırmamamı istedi.Sağlık ocağındaki hemşirede evet doğru söylemiş ikizlerde yapmıyorduk dedi.Her doktor farklı bir şey söylüyor.En iyisi kendi doktorlarımıza güvenip yavrularımızı Allah'a emanet etmek :)Benim doktorum da aile hekimim de öyle bir şey demedi ayrıca aile hekimim çok ilgili maşallah öyle bir şey olsa söylerdi eminim ayrıca arkadaşım geçen sene ikiz doğum yaptı oda vuruldu aşıyı erkende doğurmadı maşallah gayet sağlıklılar şuan
Canım benim doğal yolla oldu. Bizim ailede var. Ben de hem baba tarafında hem de anne tarafında var. Herşeyin hayırlısı olsun kısmetde ne varsa o olur. Meryem suresini bolca oku, “HüvaIIahü’l-hâliku’l-bâriü” = “O yaratandır ve yoktan var edendir.” âyetini yine bolca oku canım...
Aynen Allah'ım korusun onları...Canım bilmiyorum ama doktorum önlem amaçlı yaptırmamamı istedi.Sağlık ocağındaki hemşirede evet doğru söylemiş ikizlerde yapmıyorduk dedi.Her doktor farklı bir şey söylüyor.En iyisi kendi doktorlarımıza güvenip yavrularımızı Allah'a emanet etmek :)
Nasıl umut oldun canım bana allah Razı olsun. Kucağınada alırsın inşallah canım bebişlerini. darısı Başıma hayırlısıysa inşallah :)Canım bende kan pıhtılaşması yüzünden 2 düşük yaptım senin gibi.2. düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.Şimdi ikizlere hamileyim,doğal yolla oldu ve hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Hamd olsun Rabbime herşey yolunda gidiyor şimdilik.Şükür 18. haftamıza geldik.Belki seninde 3. hamileliğin ikiz olur :) Devlet kendiliğinden hamile kalabilenlere tüp bebek yapmaz canım.
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim gönlüne göre versin.Kan pıhtılaşmasından korkma canım.Ben 2 hamileleğimde kese bile görememiştim bunda şükürler olsun 18. haftamıza kadar geldik.Rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin.Sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah :)Nasıl umut oldun canım bana allah Razı olsun. Kucağınada alırsın inşallah canım bebişlerini. darısı Başıma hayırlısıysa inşallah :)
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim gönlüne göre versin.Kan pıhtılaşmasından korkma canım.Ben 2 hamileleğimde kese bile görememiştim bunda şükürler olsun 18. haftamıza kadar geldik.Rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin.Sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah :)
Amin canım.Çok geçmiş olsun.Rabbim tekrarını yaşatmasın cümlemize.çok güzel ya gerçekten çok sevindim ikimizin adınada canım. benim ilkinde kalbi durdu, 2. rahmin köşesine yerleşmiş, gelişemedi zaten sadece kese göründü. Allah tekarar yaşatmasın kimseye. Hep içimden geçiyor ikiz bakalım hayırlısı inşallah :)
Aynısı bizde de oluyor bu sefer de benim sinirlerimi hoplatmış oluyor sanki sinirli olan benmişim gibi Üstüme kalıyor sonraBenimki ikizler.valla aynende ikizler ruhlu.içinde bi iyi bi kötüyle yaşıyo resmen.arada bi heyheylenince kötü fırlayıveriyo içinden,şok ediyo yanındakileri verdiği tepkiler.ortamın gerilimi dağılmadan,kimse şoku atlatamadan bi bakarsın bizimki az önceki o değilmiş gibi gaye relax devam eder gel de delrme
Fındık büyüklüğünde Parça o haftalarda yetiyor ama karın büyüdükçe yetmiyor :))) bir de sık sık yenilemek gerek nem emildikçeKızlar bu arada sipariş ettiğim mustela double action strech mark çatlak kremim geldi.krem çok yumuşak bir kıvamda olduğu için uygulaması çok zevkli.fındık büyüklüğünde bir parça krem koca karnıma yetiyor.yayılması,nemlendiriciliği çok iyi.bide hemen emiliyor.sürüp hemen giyinebiliyorsunuz.ben kullanışını çok beğendim ama etkilerini zamanla görücem.bi tanede duş için nivea baby oil aldım.her duştan sonra da onu kullanıcam nasipse.inşallah müsbet sonuçlar verir bu uğraşlar
Tabi ki muhteşem olur ama biliyorsun spor ve egzersizler vücudun biçimli şekil almasında yardımcı oluyor. Hem vücudun da sıklaşır. Ben egzersiz yapmayı çok seviyorum. Hamileliğimde en çok bunu özledim :)İnşaAllah canım :) Ben zaten kilolu hamile kaldım ama hayalim doğumdan sonra emzirerek kilo vermekKoşu bandım ve bisikletim var ama spor yapmadan emzirerek kilo vermek güzel olmaz mı
Canım miniklere ne alınır başlığı altında var hep o konudaki paylaşımlarBebeklerine hazırlık yapmaya başlayanlar paylaşımda bulunursa sevinirim.birbirimizden akıl alacağımız şeyler olabilir.birimizin bilmediğini diğeri akıl etmiş olabilir.hangi konuda hangi markayı neden tercih ettiğimizi yazalım mesela.örneğin hastane çıkışlarını,bakım ürünlerini,emzik,biberon gibi ıtriyat ürünlerini alan varmı?neleri tercih ettiniz?
Öyle ya da böyle gitmiş ama canım bütün kilolar darısı bu hamileliğin sonrasına ve bizim başımıza. Ben tartıya çıkmak istemiyorum hiç moralim bozuluyor hepHaklısın canım. Ben ilk hamileliğimde çok dikkatliydim, yediğim yemeklerin, yiyeceklerin kalori hesabını yapıyordum. Hep bebeğe yarayan yiyecekler yemeye çalışıyordum. Buna rağmen 16 kilo aldım. Oğlum 3.900 gr doğmuştu. Hastaneden çıkıp eve geldiğimde tartıldım, o 16 kilonun 11 kilosu gitmişti. Diğer 5 kilo da kendiliğinden gitti bir-iki ay içinde. İnşallah bunlarda da öyle olurum. Spor aletlerim var evimde artık bir ay sonrasında egzersizle ve yediklerime dikkat ederek vermeye başlarım....
Allah korusun canım, inşallah öyle bir şey olmaz. Ama etkisini erken gösterirdi herhalde. Şimdi 33. haftamdayım çünkü. Şimdi idrar enfeksiyonu çıktı bugünkü tahlilimde. Doktor ilaç yazdı inşallah geçer. Çünkü bu enfeksiyonda Allah korusun erken doğuma yol açıyormuş.Canım benim doktorumda kesinlikle yaptırma ikizlerde yapılmaz erken doğumu tetikler dedi.Sağlık ocağındaki hemşiremde evet ikizlerde yapmıyoruz dedi.
Zamana miktar artabilir tabi ama şunu beliteym benim karnım zaten kocaman şuan.rahatlıkla 6 aylık gibi.öyle küçük bi göbiş fln değil yani.aralıklarla yeniliyorum zaten,bi krem,bi yağ tekrarlıyorum.Fındık büyüklüğünde Parça o haftalarda yetiyor ama karın büyüdükçe yetmiyor :))) bir de sık sık yenilemek gerek nem emildikçe(
Canım forumdaki ikiz gebelik ve çoğul gebelik linkine bas, sonra IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir linkini bul, orada varBulamadım
AynennnnnAynısı bizde de oluyor bu sefer de benim sinirlerimi hoplatmış oluyor sanki sinirli olan benmişim gibi Üstüme kalıyor sonra
Yok ben de zaten mustela lierac çeşitli yağ karışımları bebe Yağı hepsini kullanıyorum dönüşümlü olarak ama şu görüntüleri görünce çok moralim bozuldu sürekli yağda yatsan yine boş gibiZamana miktar artabilir tabi ama şunu beliteym benim karnım zaten kocaman şuan.rahatlıkla 6 aylık gibi.öyle küçük bi göbiş fln değil yani.aralıklarla yeniliyorum zaten,bi krem,bi yağ tekrarlıyorum.
çok güzel ya gerçekten çok sevindim ikimizin adınada canım. benim ilkinde kalbi durdu, 2. rahmin köşesine yerleşmiş, gelişemedi zaten sadece kese göründü. Allah tekarar yaşatmasın kimseye. Hep içimden geçiyor ikiz bakalım hayırlısı inşallah :)
Rabbim herseyden once hayitli olanini nasip etsin insallah. Ne guzel normal yolla hamiel kalabiliyorsun. Bircogumuz senin kadar sansli degiliz maalesef. genelimiz tup bebek yontemiyle hamile kalabildik. sunu aklindan asla cikarma canim hersey bizler icin ve bir sinav dunyasindayiz. Be yazildiysa onu yasiyoruz. Rabbim hayirli vakit saat geldimi minigini kavusturacak sana emin ol. Yillar sonra donup baktiginda kendini bosu bosuna yipratrigini anliycaksin. Allahim gonlune gore versin insallah.
Bende seviyorum aslinda ama hamileligimde o kadar halsiz ve temvel hissediyorumki :) Dogum sonrasinda spor yapma fikri cok zor geliyor :) Benim hayalimde emzirerek bicimli zayiflayip sıkılasmak var canim :) Hayal degil mi en superinden kurarimTabi ki muhteşem olur ama biliyorsun spor ve egzersizler vücudun biçimli şekil almasında yardımcı oluyor. Hem vücudun da sıklaşır. Ben egzersiz yapmayı çok seviyorum. Hamileliğimde en çok bunu özledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?