2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canım bilmiyorum ama doktorum önlem amaçlı yaptırmamamı istedi.Sağlık ocağındaki hemşirede evet doğru söylemiş ikizlerde yapmıyorduk dedi.Her doktor farklı bir şey söylüyor.En iyisi kendi doktorlarımıza güvenip yavrularımızı Allah'a emanet etmek :)

Ayyy ne güzel canım inşallah benimde olur hayırlısıysa. Allah kucağına almayı nasip etsin canım sanada. Dediklerini yapmıcam inşallah :)

Aynen Allah'ım korusun onları...

Nasıl umut oldun canım bana allah Razı olsun. Kucağınada alırsın inşallah canım bebişlerini. darısı Başıma hayırlısıysa inşallah :)

Nasıl umut oldun canım bana allah Razı olsun. Kucağınada alırsın inşallah canım bebişlerini. darısı Başıma hayırlısıysa inşallah :)
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim gönlüne göre versin.Kan pıhtılaşmasından korkma canım.Ben 2 hamileleğimde kese bile görememiştim bunda şükürler olsun 18. haftamıza kadar geldik.Rabbim cümlemizinkini tamamına erdirsin.Sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah :)

çok güzel ya gerçekten çok sevindim ikimizin adınada canım. benim ilkinde kalbi durdu, 2. rahmin köşesine yerleşmiş, gelişemedi zaten sadece kese göründü. Allah tekarar yaşatmasın kimseye. Hep içimden geçiyor ikiz bakalım hayırlısı inşallah :)

Amin canım.Çok geçmiş olsun.Rabbim tekrarını yaşatmasın cümlemize.

çok güzel ya gerçekten çok sevindim ikimizin adınada canım. benim ilkinde kalbi durdu, 2. rahmin köşesine yerleşmiş, gelişemedi zaten sadece kese göründü. Allah tekarar yaşatmasın kimseye. Hep içimden geçiyor ikiz bakalım hayırlısı inşallah :)

Rabbim herseyden once hayitli olanini nasip etsin insallah. Ne guzel normal yolla hamiel kalabiliyorsun. Bircogumuz senin kadar sansli degiliz maalesef. genelimiz tup bebek yontemiyle hamile kalabildik. sunu aklindan asla cikarma canim hersey bizler icin ve bir sinav dunyasindayiz. Be yazildiysa onu yasiyoruz. Rabbim hayirli vakit saat geldimi minigini kavusturacak sana emin ol. Yillar sonra donup baktiginda kendini bosu bosuna yipratrigini anliycaksin. Allahim gonlune gore versin insallah.

Aynısı bizde de oluyor bu sefer de benim sinirlerimi hoplatmış oluyor sanki sinirli olan benmişim gibi Üstüme kalıyor sonra

Fındık büyüklüğünde Parça o haftalarda yetiyor ama karın büyüdükçe yetmiyor :))) bir de sık sık yenilemek gerek nem emildikçe (

İnşaAllah canım :) Ben zaten kilolu hamile kaldım ama hayalim doğumdan sonra emzirerek kilo vermek Koşu bandım ve bisikletim var ama spor yapmadan emzirerek kilo vermek güzel olmaz mı
Tabi ki muhteşem olur ama biliyorsun spor ve egzersizler vücudun biçimli şekil almasında yardımcı oluyor. Hem vücudun da sıklaşır. Ben egzersiz yapmayı çok seviyorum. Hamileliğimde en çok bunu özledim :)

Canım miniklere ne alınır başlığı altında var hep o konudaki paylaşımlar

Öyle ya da böyle gitmiş ama canım bütün kilolar darısı bu hamileliğin sonrasına ve bizim başımıza. Ben tartıya çıkmak istemiyorum hiç moralim bozuluyor hep

Canım benim doktorumda kesinlikle yaptırma ikizlerde yapılmaz erken doğumu tetikler dedi.Sağlık ocağındaki hemşiremde evet ikizlerde yapmıyoruz dedi.
Allah korusun canım, inşallah öyle bir şey olmaz. Ama etkisini erken gösterirdi herhalde. Şimdi 33. haftamdayım çünkü. Şimdi idrar enfeksiyonu çıktı bugünkü tahlilimde. Doktor ilaç yazdı inşallah geçer. Çünkü bu enfeksiyonda Allah korusun erken doğuma yol açıyormuş.

Fındık büyüklüğünde Parça o haftalarda yetiyor ama karın büyüdükçe yetmiyor :))) bir de sık sık yenilemek gerek nem emildikçe (
Zamana miktar artabilir tabi ama şunu beliteym benim karnım zaten kocaman şuan.rahatlıkla 6 aylık gibi.öyle küçük bi göbiş fln değil yani.aralıklarla yeniliyorum zaten,bi krem,bi yağ tekrarlıyorum.

Zamana miktar artabilir tabi ama şunu beliteym benim karnım zaten kocaman şuan.rahatlıkla 6 aylık gibi.öyle küçük bi göbiş fln değil yani.aralıklarla yeniliyorum zaten,bi krem,bi yağ tekrarlıyorum.
Yok ben de zaten mustela lierac çeşitli yağ karışımları bebe Yağı hepsini kullanıyorum dönüşümlü olarak ama şu görüntüleri görünce çok moralim bozuldu sürekli yağda yatsan yine boş gibi

http://onedio.com/haber/hamilelik-d...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

Çok Sağol canım iyi dileklerin için. Haklısın hep şükrettim gebe kalabildiğim için. Nankörlük etmedim asla, daha fazla sabır göstermeliyim ama farkındayım bunun. Çünkü etrafımda yok ama tüp Bebeğin zor bir süreç OLDUĞUNU duyuyorum. Hatta tüp bebek olup benim gibi sıkıntı yaşayanlarda var. Maddi manevi yorucu süreç. Insanın başına bunlar gelincede sanki birdaha hep kalbi Durcakmış gibi geliyo bebeğimin. Düşünmek ve korkuyla gebe kalmak çok yoruyor. Allah yaşatmasın kimselere birdaha

Bende seviyorum aslinda ama hamileligimde o kadar halsiz ve temvel hissediyorumki :) Dogum sonrasinda spor yapma fikri cok zor geliyor :) Benim hayalimde emzirerek bicimli zayiflayip sıkılasmak var canim :) Hayal degil mi en superinden kurarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…