Canım bende de mustela var. Aynı düşünüyorum çok hafif yeterli gelmez gibi geliyor. Lierac da jel gibi. Yağ da kullanıyorum. Ne bulursam sürüyorum resmen. O fotoğrafları görünce tüylerim diken diken oldu resmen. Biz nasıl olacağız çok merak ediyorum...canlar slm.nasılsınız.bnim mustela double action kremim geldi sanki yeteri kadar yağlı bırakmıyor nemlendirici gibi vucuda sürünce hemen emiyor.yanında bide aktarlardan aldığım yağ kullanıyorm.dün bi 3 üz hamile kadının fotoları vardı onu görünce moralim cok bozuldu.umarım öyle olmayız ama benim göbegim de 6 aylık gibi bilemiyorm sonra noluruz.bide gece uyumakta zorluk cekiyorum. oyana dönüyom olmuyor bu yana dönüyom olmuyor geriliyorm haliyle uykumu alamayınca iştede gergin oluyorum amaaaan keşke evde olsaydım diyorum bazen...
Ben şu açıdan sordum, sonuçta balık yağı, acaba ilacı aldıktan sonra süt ürünlerini rahat tüketebilir miyiz yoksa arada zaman olması gerekir mi?Benim marincap ama duzgun kullanmadim. Ceviz yiyorum.
Kızlar gece uykusuzluğu yaşıyorsanız gündüz mutlaka az da olsa uyuya ilmenin yollarını bulun.gündüz 1 saatlik uyku gecenin 3 saatine denk geliyo.hamilelikte son ayda,haftalarda uykusuzluk için Allahın bir provası diyebiliriz.hem doğacak bebeğin bizi uykusuz bırakacağı gecelere antreman oluyor hem de uykumuz hafiflemiş olduğu için küp gibi uyuyup bebekleri duymama şansımız kalmıyor.ama daha bu haftalardan uykusuzluk hem kendi bedenimiz hem bebeklerin gelişimi için iyi değil bence.çocukların karnımızda olduğu bu günleri çooooooooooook arıycaz.bana bunu söylediklerinde inanmazdım ama yarım saat uyku için dünyaları verir duruma geliyosunuz sonra. Gündüz uzanarak kitap okumak çok faydalı mesela,direkt uykunuz gelirCanım bende de mustela var. Aynı düşünüyorum çok hafif yeterli gelmez gibi geliyor. Lierac da jel gibi. Yağ da kullanıyorum. Ne bulursam sürüyorum resmen. O fotoğrafları görünce tüylerim diken diken oldu resmen. Biz nasıl olacağız çok merak ediyorum...
Uyku problemi bende de var hiç öyle uyuyabilen bir hamile olamadım keşke şöyle yatsam uyusam öğlene kadar...
Ben imom kullaniyorum devlet karsilamiyomus bu ilaciKızlar omega 3 ilacı marincap kullanan var mı?
Ben şu açıdan sordum, sonuçta balık yağı, acaba ilacı aldıktan sonra süt ürünlerini rahat tüketebilir miyiz yoksa arada zaman olması gerekir mi?[/QUOTE
Canim tuketebilirsin biir problem yok normalde balik tazeyse onun arkasindanda tuketilebilir ama biz baligin gercekten tazemi oldugunu bilmedigimiz icin tuketmiyoruz
Valla kizlar,bence de uyuyun. Gece gunduz. Ben sabahliyorum artik. Sabaha karsi siziyorum. Sabah da esimi ve kizimi okula gonderip, tekrar yatıyorum.Kızlar gece uykusuzluğu yaşıyorsanız gündüz mutlaka az da olsa uyuya ilmenin yollarını bulun.gündüz 1 saatlik uyku gecenin 3 saatine denk geliyo.hamilelikte son ayda,haftalarda uykusuzluk için Allahın bir provası diyebiliriz.hem doğacak bebeğin bizi uykusuz bırakacağı gecelere antreman oluyor hem de uykumuz hafiflemiş olduğu için küp gibi uyuyup bebekleri duymama şansımız kalmıyor.ama daha bu haftalardan uykusuzluk hem kendi bedenimiz hem bebeklerin gelişimi için iyi değil bence.çocukların karnımızda olduğu bu günleri çooooooooooook arıycaz.bana bunu söylediklerinde inanmazdım ama yarım saat uyku için dünyaları verir duruma geliyosunuz sonra. Gündüz uzanarak kitap okumak çok faydalı mesela,direkt uykunuz gelir
Son haftalarda olduğunuz için merak ettiğim şeyleri sorabilirmitim size acabaValla kizlar,bence de uyuyun. Gece gunduz. Ben sabahliyorum artik. Sabaha karsi siziyorum. Sabah da esimi ve kizimi okula gonderip, tekrar yatıyorum.
Teşekkürler cevap için canım, malum çok hassas davranmak lazım ben daha çok pimpirikleniyorum napim korkuyorum
Kızlar gece uykusuzluğu yaşıyorsanız gündüz mutlaka az da olsa uyuya ilmenin yollarını bulun.gündüz 1 saatlik uyku gecenin 3 saatine denk geliyo.hamilelikte son ayda,haftalarda uykusuzluk için Allahın bir provası diyebiliriz.hem doğacak bebeğin bizi uykusuz bırakacağı gecelere antreman oluyor hem de uykumuz hafiflemiş olduğu için küp gibi uyuyup bebekleri duymama şansımız kalmıyor.ama daha bu haftalardan uykusuzluk hem kendi bedenimiz hem bebeklerin gelişimi için iyi değil bence.çocukların karnımızda olduğu bu günleri çooooooooooook arıycaz.bana bunu söylediklerinde inanmazdım ama yarım saat uyku için dünyaları verir duruma geliyosunuz sonra. Gündüz uzanarak kitap okumak çok faydalı mesela,direkt uykunuz gelir
Ben imom kullaniyorum devlet karsilamiyomus bu ilaci
Biz özel bi klinikte baktırdık,gerçi o da maliyet olarak haşırtttt oldu biraz ama kaçınılmaz oldu artık,el mecburKızlar herkes ayrıntılı ultrason için perinatoloğa mı gitti yada gidecek? Benim de gitmem lazım araştırıyoruz çok pahalı kliniklerde bakıyo çoğu doktor
Senin için erken değil mi canım 18 le 23 arası bakılıyor yazıyor birde devamlı organlar geliştiği için bir kere bakmakta yeterli değil yazıyor yani o kadar para ver bide yine için rahat etmiyor ooff off...Biz özel bi klinikte baktırdık,gerçi o da maliyet olarak haşırtttt oldu biraz ama kaçınılmaz oldu artık,el mecbur
Ayy pardon,ben ikili tarama gibi anladım.ayrıntılı için erken evet,martın sonunda gidicez.onu da araştırıyoruz şuan.bi yere sordum 280tl diyor,ikiz se 450 oluyormuş.offf yaa,ikiz diye diye doğuma kadar soyup soğana çevirecekler anasını satiyimSenin için erken değil mi canım 18 le 23 arası bakılıyor yazıyor birde devamlı organlar geliştiği için bir kere bakmakta yeterli değil yazıyor yani o kadar para ver bide yine için rahat etmiyor ooff off...
Aynen öyle, ben özel hastane de yaptırıcam benim arkadaşta orda yaptırmış bir sorun yok çok şükür sağlıklı doğdular...Ayy pardon,ben ikili tarama gibi anladım.ayrıntılı için erken evet,martın sonunda gidicez.onu da araştırıyoruz şuan.bi yere sordum 280tl diyor,ikiz se 450 oluyormuş.offf yaa,ikiz diye diye doğuma kadar soyup soğana çevirecekler anasını satiyim
Tabiki sorabilirsinizSon haftalarda olduğunuz için merak ettiğim şeyleri sorabilirmitim size acaba
Teşekkürler.öncelikle kendinizi anlatıldığı kadar kötümü hissediyorsunuz son haftalarda?ne kadar zorlaştı hayatınız mesels?çatlak konusunda bi önlem almışmıydınız ve işe yaradımı?kaç kilo aldınız?belinizle ilgili şikayetleriniz ne derece?bende bel fıtığı var ve çok korkuyorum.Tabiki sorabilirsiniz
Kızlar gece uykusuzluğu yaşıyorsanız gündüz mutlaka az da olsa uyuya ilmenin yollarını bulun.gündüz 1 saatlik uyku gecenin 3 saatine denk geliyo.hamilelikte son ayda,haftalarda uykusuzluk için Allahın bir provası diyebiliriz.hem doğacak bebeğin bizi uykusuz bırakacağı gecelere antreman oluyor hem de uykumuz hafiflemiş olduğu için küp gibi uyuyup bebekleri duymama şansımız kalmıyor.ama daha bu haftalardan uykusuzluk hem kendi bedenimiz hem bebeklerin gelişimi için iyi değil bence.çocukların karnımızda olduğu bu günleri çooooooooooook arıycaz.bana bunu söylediklerinde inanmazdım ama yarım saat uyku için dünyaları verir duruma geliyosunuz sonra. Gündüz uzanarak kitap okumak çok faydalı mesela,direkt uykunuz gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?