2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Kızlar az önce yağlanmak için soyundum ve şok geçirdim.dünden beri göğüslerimde bi kaşıntı tarzı gıdıklanmalar oluyodu.aynada bi baktım kendime göğüslerim bildiğiniz kıppp kırmızııı olmuş ve ateş gibide sıcaklar.neden böyle oldu,be olabilir sizce fikri ılan yardım etsin nolur

Kızlar herkes ayrıntılı ultrason için perinatoloğa mı gitti yada gidecek? Benim de gitmem lazım araştırıyoruz çok pahalı kliniklerde bakıyo çoğu doktor

Ben 16.haftamda gitmistim cunku doktorum ist.a tasinacakti.muayene ucreti 300 liraydi ayrintili ultrasonum da dahildi Bu ffiyata.1.5 saat surdu.simdi baska perinatolog bulsam tekrar gitmek isterdim bulamadim.

Aslinda ben kendimi o kadar kotu hissetmiyorum, elbette zorlaniyorum ama bunu sorun etmiyorum kendime. Buyudukce agirliklarindan oturu asagi dogru basinc artiyor ve yurudukce, ayakta durdukca alt bolgede acima oluyor. Normal olarak goruyorum. Pek disari cikamiyorum, yurudugumde bu sıkıntılar zorluyor cunku. Catlak icin badem yagi kullandim ama 32den sonra catladi. Beyaz tenli oldugumdan cok sorun etmiyorum onu da. 13 kilo aldim. Ayakta durunca belim zorluyor.
Arkadasim, fazla kilo almamaya calisin. Protein agirlikli beslendiginde fazla almiyorsun. Seker, hamurisi
Cikolata bunlar kilo aldiriyor. Fazla yorulmamaya, ayakta durmamaya calisin. Ben de ilk baslarda korkuyordum. Ilk gebeligimde karnim cok buyuktu, ikizde ne kadar buyur, tasiyabilir miyim diye. Ama Allah yardim ediyor, tasiyorsun. Karnim 110cm ama tasiyabiliyorum. Kilona dikat et arkadasim

Ben 16.haftamda gitmistim cunku doktorum ist.a tasinacakti.muayene ucreti 300 liraydi ayrintili ultrasonum da dahildi Bu ffiyata.1.5 saat surdu.simdi baska perinatolog bulsam tekrar gitmek isterdim bulamadim.
İyiymiş fiyat, malesef benim çevrem de çok yok olanlarda en az bin tl

Cevabın için teşekkürler.ben zaten kilo problemliyim,bu nedenle daha fazla korkuyorum.protein olarak etten nefret ederim,tavuğuda gebelikte tiksindim yiyemiyorum.napıcağımı şaşırmış durumdayım.son haftalarda çatlamak sürpriz olmuş,ama çok az kilo almışsınız maşallah.rahatlığınız birazda bundan sanırım.

Canim ben de 14. Hsftadayim, benim de cok kasiniyor ve yaniyor. Buyuyorlar sanirim ondan mi ya da profesteron yuzunden mi ki ?

Canim ben de 14. Hsftadayim, benim de cok kasiniyor ve yaniyor. Buyuyorlar sanirim ondan mi ya da profesteron yuzunden mi ki ?
Ya bilemedimki bende çatlama alameti desem değil.memeler komple kıp kırmızı ve ateş gibide sıcak.sanki enfeksiyon basmış gibi.geçmezse dr a mı gitsem ki?

Ayın 3ünde kısmetse.kaşımayada korkuyorum,kaşırsam çatlak ı olur acaba diye.enteresan yalnız cidden ya,sadece göğüsler karır kaşınırmı hiç.acaba süt hormonu vs bunlamı alakalı?
Canim prolaktin yani sut hormonu nedeniyle kasinmiyor, benim
Onceden de cok yuksekti ama hic kasinmadi. Buyudugu icin olabilir benim arkadasimin once gogusleri boyle cok kasinmis sonra catlamis sonra da gobegi kasinmis ve catlamis. Yani sanirim
Catlayacak. Yapabilirsen biraz soguk masaj yap. Doktorunu ara istersen daha 3 une cok var.

Arkadasim merak ettim boyun kac? ve badem yagini kac kere suruyordun gunde buna ragmen catlak olustu?

Ya sabah akşam yağlanıp kremlenşyorum,4. Ayda daha ne çatlaması

Hamileligim boyunca belki nerdeyse hic kofte yapmadim. Canim istemiyor. Ama nohut, kuru fasulye, mercimek, bulgur pilavi, keskek, goce corbasi (bilirmisiniz bilmem )zeyt. yagli sebze yemekleri yedim. Tabiki arada karbonhidrat, hamurisi de kacirdim. Onlari da yemeseydim daha az alirdim belki. Ceviz, badem, leblebiyi portakal ve elmayla yedim. Et yemesen de bakliyat tuket bol bol.

Arkadasim merak ettim boyun kac? ve badem yagini kac kere suruyordun gunde buna ragmen catlak olustu?
Boyum kisa. 155 civari. Badem yagini gunde 1 kere suruyordum. Ama benim gobegim birden 3 cm buyudu. Herhalde ondan. Ilk gebeligimde catlamamisti, eger karninizda asiri gerginlik hissederseniz, bol bol yaglanin. Benim birgun oyle oldu, kasinmadi ama cok gergindi. Birde gobek deligi etrafi catladi, oralara yogun surun arkadaslar.

Ya kuru fasulye,nohut,mercimek bunlara bayılırım.keşkekide severim ve yaparım sık sık.göceyi bilemedim ama,o nasıl oluyor?kolay bişeymi?ya hamurişi konu komşum ve gelen gidenim olmadığı için yapmıyorum ve yeme fırsatım olmuyo zaten.ama vazgeçilmezim akşam eşimle çay içerken yanında ufak bi atıştırmalık tabağı yada kuruyemiş mutlaka oluyo.fazla kilolu olarak başlamama rağmen 15. Haftadayım ve henüz kilo almadım.ama benim genelde birden kilo almak gibi bi durumum var.siz çok kontrollü ve ideal ilerlemişsiniz.tebrik ederim gerçekten.aynı başarıdan kendim içinde söz etmek isterdim.

Bu karın ölçüsünü karnın tepe noktasından mezuroyu tüm belinize dolayarakmı ölçüyosunuz yoksa mezuronun ucunu belinizin yanında tutarak kanınızın üstünden diğer yana kadar mı ölçüyosunuz?yarı çap gibi tami

Tamam iste, sizin de iyi gibi. Ben 20li haftalarda cok aldim. Okula yemek goturemedim, gozleme, tost, arkadaslarin getirdigi borekleri yemek zorUnda kaldim. Boyle devam edersen sizin de kilo aliminiz az olur.

Tamam iste, sizin de iyi gibi. Ben 20li haftalarda cok aldim. Okula yemek goturemedim, gozleme, tost, arkadaslarin getirdigi borekleri yemek zorUnda kaldim. Boyle devam edersen sizin de kilo aliminiz az olur.
Ayy hadi inşallah çok dikkat etmeye çalışıyorum,umarım ipin ucunu kaçırmam sona doğru

Haklisin canim gerildikce surerdim oglumda hic catlamamisti...ama gunde bir kerede azmis sanki...ben gunde 2-3 kere surerdim..simdide 3-4 kez suruyorum...
Birden 3 cm buyudu demissin hergun olcuyormuydun?normalde ne kadar buyumesi normalki acaba haftada?
Birde ilk aylar mesela ilk 5 ay kac kilo almistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…