2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Arkadaslar sari akintisi olan varmi bende 1 haftadir var.neden olabilir acaba cumattesi dr randevusu var sorucam ins onemli bisey degildir

Canım ne yazık ki ikizlerde böyleymiş ben kaç haftadır böyleyim

Canım aynı durum bende de var göğüslerim en başından beri birdenbire şişen yerim olduğundan diye düşünüyorum bir de Göğüs derisi çok hassasya bu yağlar falan çok etkiliyor göğsüne yağ sürme de daha çok yatıştıracak kremlerden sür olabildiğince kaşımamaya çalış

Ya bende ona bağladım zaten,kremin dışında 2 gündür de arada bebe yağı sürüyodum.nolduysa ondan sonra oldu.sanırım yağ dokundu.şuan zaten kafam kadar oldular.noldu birden anlamıyorum.bepanten pişik kremi var yatıştırırmı yada normal cilt kremi olandan da var.

Bence önce bir duş al arkasından varsa aloe Vera içerikli bir krem sür. Yoksa da minimum katkı maddesi olan bir krem, losyon ya da Nemlendirici sür canım.

Bence önce bir duş al arkasından varsa aloe Vera içerikli bir krem sür. Yoksa da minimum katkı maddesi olan bir krem, losyon ya da Nemlendirici sür canım.
Gece yatmadan bepanten bakım kremi sürdüm yattım ama hiç faydası olmamış.çatlak fln değil bu,alerjik bişey gibi.hem yanma hem kızarma hemde hafif bi kaşıntısı var.ya dr a da gidemiyorum,kar kıyamet ortalık,off yaaa önemli bişey değildir umarım

Canım işte o yağlar falan yapıyor herhalde. Dışarı çıkamıyorsan Ilık bir duş al. Varsa evde aloe veralı krem veya jel sür. Yoksa da en azından hafif hafif buz sür biraz o Bölgeyi rahatlatmaya çalış canım.

Aloe veralı saf bi kremim yok.bebeklere aldığım bakım losyonları ve kremler var sadece doğal diyebileceğim.dediğin gibi üşenmeyip bi ılık duş alayım ben önce sonrada bişey sürmeyeyim bakalım nolucak.buz gezdirmekte iyi fikir gibi.duştan sonra buz tutayım birazda.ya ben anlamadım ki,krem sürdüm,bio oil sürdüm dokunmadı,bebe yağı sürdüm dokundu.kadere bak

Bebe Yağı çok kişiye dokunabiliyor canım ben burada okuduklarımdan yola çıkarak gördüm ki. Hatta şu yağ karışımları yapıyoruzya o da dokunuyor Göğüs bölgesi hassas olduğu için ağır şeyleri kaldırmıyor. Bende de oldu arada yine oluyor yatıştırmaya çalışıyorum olabildiğince...

Şimdi hatırlıyorumda öncedende arada yumuşatma maksatlı bebe yağı kullandığımda göğüs ve boyun bölgemde hassasiyet oluyodu.tabi bu kez çatlak korkusundan kırkpınar güreçcileri gibi yağlandığımdan böyle oldu sanırım.sürmiyim bari,krem yeter sadece,oda şu kızarıklık geçsin öyle sürerim.duş aldım,buzda tuttum.bakalım,iyi gelir inşallah

Selam kizlar nasilsiniz? 2-3 gundur kendimi cok yormadigimdan galiba gayet iyi hissediyorum..insallah hep boyle gider..
Bu arada birkac gundur bebeklerin hareketlerini cok net hissediyorum,sanki icerde cilginca dans ediyorlar :)

İnşallah biraz rahatlamışsındır canım

Selam kizlar nasilsiniz? 2-3 gundur kendimi cok yormadigimdan galiba gayet iyi hissediyorum..insallah hep boyle gider..
Bu arada birkac gundur bebeklerin hareketlerini cok net hissediyorum,sanki icerde cilginca dans ediyorlar :)
Ay ne güzel canım ya hep böyle dinlen bol bol. Ben de şu taşınmayı bitireyim hep dinleneceğim inşallah..
Ben de senin beneklerin cinsiyetini çok merak ediyorum belli olunca yaz mutlaka.

Önceki gece 3-4 kere sapık sapık saçma sapan rüyalar görüp görüp uyandım durdum.dün gecede bebeklerim doğmuş,göğsümünde dolu dolu olduğunu hissediyodum.yani versem cuk cuk emebilecek gibiydi ama bi türlü memeyi tutturamadım bebeğin ağzına sinir oldum kendi kendime.sanırım ufaktan bende de başladı depresif rüyalar ve uyku sorunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…